Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Diego - 20 Haziran 2007, 10:49:46
-
arkadaşlar dün talihsiz bir kaza ile :D sol orta-baş parmaklarımı kırmış bulunuyorum.vatana millete hayırlı olsun kanımca 1 hafta kadar siteye giremicem sol el olmadan fifa 07 oynanmadığı için sitelerarası turnuvadan da çekiliyorum tek elle msj yazmak da zor oluyo bu yüzden 1 hafta yokum kendinize iyi bakın :D :'( :'( :(
-
çok büyük geçmiş olsun furkan kardeşim . en kısa zamanda iyileşip aramıza geri dönersin inşallah .
-
inş abi
-
:'( :'( :'( :'( geçmiş olsun diego :'( :'( :'(
-
saol
-
geçmiş olsun furkan kardeşim üzüldüm...inş çabuk iyileşip geri dönersin...
-
saol kardeşim
-
bu arada tema süper
-
ben yapmadım :D
-
geçmiş oLsun furkan kardeşim inş aramıza hemen dönersin
-
geçmiş olsun kardeşim en yakın zamanda tekrar bekliyoruz
-
saolun arkadailar
-
geçmiş olsun kardeş nası oldu ya :'(
-
aga gecmıs olsun en kısa zamanda senı aamızda gormek ıstıyoruz
-
Geçmiş olsun kanka inş. en kısa sürede iileşir aramıza döner sin ;) ;D
-
nasıl becerdin olm yha :) neyse geçmiş olsun Allah şifa versin ;) bişi olmas ama merak etme benim geçen yaz iki kere bide eylül ayında okulların bşnda sag kolum kırılmştı eyluldekinde cenabettim o sırada :D neyse geçer geçer :)
-
HADI 1 PARMAGIN KIRILDI ANLARZDA 3 PARMAK NE OLUYO BE KARDES :) GECMIS OLSUN ;)
-
cemal 3 ddil 2
baş ve orta
-
nasıl becerdin olm yha :) neyse geçmiş olsun Allah şifa versin ;) bişi olmas ama merak etme benim geçen yaz iki kere bide eylül ayında okulların bşnda sag kolum kırılmştı eyluldekinde cenabettim o sırada :D neyse geçer geçer :)
:D :D eyw
-
ya idamanda a qodumunun malı sami var bitane kaleci .kalecilikten çakmıyo tabi bende forvet oynuyorum baş başladı geri pas attılar ben pres yaptım mal sami topu uzaklaştırıyım derken elimi dikti topla >:(
-
ya idamanda a qodumunun malı sami var bitane kaleci .kalecilikten çakmıyo tabi bende forvet oynuyorum baş başladı geri pas attılar ben pres yaptım mal sami topu uzaklaştırıyım derken elimi dikti topla >:(
herifte harbi malmış yani top ile senin elini nasıl ayırt edememiş :( :o
-
YOK OLUM TOPA VURDU TOP GELDİ ELİME PARMAKLARIM DÖNDÜ :( ÇATRIRT DİYE SES GELDİ
-
burdan duydum o sesi :D:D
-
burdan duydum o sesi :D:D
:D :D :Dne adamsın salih