NOLUYO LA DAHA 3 MACIM VAR BENIM :DSAKİN OL KEŞKE BAŞLIĞI OKUSAYDIN SÜRE BİTİNCE EN BAŞTAN SIRALIYCAZ
arkadaşlar maçlarımı yapmaya çalışıcam lütfen maçlarıma hükmen yazmayın:(OKE BEN YAZILANLARI TOPLADIM TEKRAR GÜNCELLİCEZ
PARDON BEYLER EVT 30 PUANIM VARR AMA METENİN 32 VAR EMİNİM BEYLERRaga ben dedim saten 32 puanım var diye ama 33 oldu
WİLL TURNER 2 - 2 Cemalakko
WİLL TURNER 3 - 0 Diego
WİLL TURNER 7 - 3 Harun
WİLL TURNER 2 - 5 Nightmare
WİLL TURNER 3 - 7 Bykilavuz
WİLL TURNER 4 - 2 Barut
WİLL TURNER - Gfb_seroo
WİLL TURNER 3 - 0 Nadir-Kral
WİLL TURNER 4 - 3 Ballack
WİLL TURNER - Fenerkral
WİLL TURNER 3 - 2 Devil
WİLL TURNER 4 - 2 Sir_safak
WİLL TURNER 6 - 2 Uğur
WİLL TURNER 4 - 4 Emre Kartal
WİLL TURNER 3 - 4 Nurullahgs
WİLL TURNER - Big Sexy
WİLL TURNER 3 - 0 Masumtilki
WİLL TURNER 3 - 0 Çapkino BUYRUN 10 GB 2 BREBERLİK
safak ın 24 puanı var oda ballack ile big sexy ye 3-0 yazmış 24 puanı varolum hamza cekıldı ya bıgede herkez hukmen yazıyor bırde orda benım 1 puanım eksık
hamza çekilmedi kardeşim big de çekilmedi
hamza benle yapcaktın aga sabahtan beri bekliyorum :(
evet beyler . kalan maçlarimi oynamaya karar verdim . gel safak yapalim senle ;)
evet beyler . kalan maçlarimi oynamaya karar verdim . gel safak yapalim senle ;)
Tbrkler arkadaşlar ;)
hamza turnuva kayıtlarınız ne zaman açarsın ?
Kesin Girecekler ne zaman belli olacak ?
Tbrkler arkadaşlar ;)
hamza turnuva kayıtlarınız ne zaman açarsın ?
hamza hadı senı beklıyorum msn gel yapalım macımızı
SORUYA BAG :D TUM MACLAR OYNANINCA TABIKI
Hayır kardeşim son süre ne zaman demek istemiştim ..
abi gece olsun okKesin Girecekler ne zaman belli olacak ?
henüz oynanmayan bir çok müsabaka görüyorm . bu nedenle eleme karşılaşmalarinin tamamlanmasi için verilecek son süreyi perşembe akşamına kadar uzatmaya karar verdim . lütfen herkes tüm maçlarini tamamlasin yarına kadar
7 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet:S
abi gece olsun okKesin Girecekler ne zaman belli olacak ?
henüz oynanmayan bir çok müsabaka görüyorm . bu nedenle eleme karşılaşmalarinin tamamlanmasi için verilecek son süreyi perşembe akşamına kadar uzatmaya karar verdim . lütfen herkes tüm maçlarini tamamlasin yarına kadar
beyelr bigsexy oynucakkk bu akşamm herkez hükmen yazmışşş :-X :-X
evet beyler . bigsexy ile olan maçiniza hükmen yazmayin . bu akşam yapacakmiş tüm maçlarini
evet beyler . bigsexy ile olan maçiniza hükmen yazmayin . bu akşam yapacakmiş tüm maçlarini
HAMZA NIGHTIN BOLUMUNE BAK // BIDE YARIN AKSAMA KADAR UZATMAYA GEREK YOK TARIHI HEMEN HEMEN TUM MACLAR OYNANMIS BIGDE BU AKSAM OYNICAKSA MACLARI NE GEREK VAR ANLAMIYORUM ???
Klavuz la hamachiden maçı yapalım dedim.. 4 - 2 yendim ya dedi engelledi mesajı ben maç falan yapmadım onla napayım şimdi ??
Maçlarım Bitti Ve 34 Puan aldım Tabloyu güncellerseniz sevinirim..
Hükmen değil miydi o kardeşim..Msn e gelecem dedi hala yok ortalıklarda onun için hükmen yazdım ..
beyler klavuz bana dedıkı ben butun maclarımı yapıcam dedı :SKlavuz la hamachiden maçı yapalım dedim.. 4 - 2 yendim ya dedi engelledi mesajı ben maç falan yapmadım onla napayım şimdi ??
hükmen yazabilirsin barut .
hamza abi msn ye gelirmisin
hamza puan durumunu editledim nasıl olmuş bigsexy'nin maçlarını hükmen kabul ettim gelince yaparsa editleriz
Beyler bence yarın akşamı beklemeye gerek yok şimdi Big sexy malum herkesle maç yapamayacak 1 ile yapacak diğeriyle yapamayacak 1 gün içersinde adaletsizlik olacak aşağı yukarı puanlar belli bence işi fazla uzatmadan takım belli olsun..
Beyler bence yarın akşamı beklemeye gerek yok şimdi Big sexy malum herkesle maç yapamayacak 1 ile yapacak diğeriyle yapamayacak 1 gün içersinde adaletsizlik olacak aşağı yukarı puanlar belli bence işi fazla uzatmadan takım belli olsun..
Beyler bence yarın akşamı beklemeye gerek yok şimdi Big sexy malum herkesle maç yapamayacak 1 ile yapacak diğeriyle yapamayacak 1 gün içersinde adaletsizlik olacak aşağı yukarı puanlar belli bence işi fazla uzatmadan takım belli olsun..bence haklı herkesle nasıl yapsınn .....
Beyler bence yarın akşamı beklemeye gerek yok şimdi Big sexy malum herkesle maç yapamayacak 1 ile yapacak diğeriyle yapamayacak 1 gün içersinde adaletsizlik olacak aşağı yukarı puanlar belli bence işi fazla uzatmadan takım belli olsun..bence haklı herkesle nasıl yapsınn .....
beyler birazdan bir topic açacağim . orada herkes kaç maçi kaldiysa ve kimlerle oynamasi gerekiyorsa yazacak . ona göre eleme müsabakalarinin tamamlanmasi için verilecek son süreyi hesaplariz
beyler birazdan bir topic açacağim . orada herkes kaç maçi kaldiysa ve kimlerle oynamasi gerekiyorsa yazacak . ona göre eleme müsabakalarinin tamamlanmasi için verilecek son süreyi hesaplariz
tmm hamza bıde su oduller topıgını acarsan ıyı olur ;)
Birde benim başka bir fikrim var galiba bi sitede görmüştüm şimdi ilk 5 i seçeceğiz ama 6. olan veya 7. olan 5. olandan daha iyi belki ama şanssız bir 90 dk golü yüzünden 1 puanla 6. sıraya düşmüş olabiliyo onun için ilk 8 i veya 9 u grup usulü ile bir daha kendi aralarında yarıştıracağız en sağlıklı sonucu bulmuş olacağız..bencede ;D :D
YAA BENİ DE KOYUN 34 PUAN-4 MAÇIM DAHA VAR
arkadaşlar maçlarımı yapmaya çalışıcam lütfen maçlarıma hükmen yazmayın:(
Tamam kardeşim hemen güncelliyorum listeyi
aga şeyide düzelt 40 puanı yok kardeşim 38 oldu benim arkama düşttüü ;D
Tamam kardeşim hemen güncelliyorum listeyi
hadi hamza halen güncellenmemiş
saolsın hamza kardeşim şimdi rahat uyuyabilirmaga şeyide düzelt 40 puanı yok kardeşim 38 oldu benim arkama düşttüü ;D
hmm tamam düzeltiyorum ;)
senle,klavuzla ve bigsexy le(3 maç) kaldı 34 puanım var ;)
senle yapalım aga hemen yarın belki giremem
saolsın hamza kardeşim şimdi rahat uyuyabilirmaga şeyide düzelt 40 puanı yok kardeşim 38 oldu benim arkama düşttüü ;D
hmm tamam düzeltiyorum ;)
ewt eminim hamza
hayır aga garanti değil barutla aynıyız ve 34 ten sonrakiler giriyo bu duruma göre ve barutunda 2 maçı var
geldim hamza yarın maçlarımı yapıcam ;)
bi dk 34 olması lazım daha 10 dk önce saydım bi daha bakıyom
hamza ne yapabilirim daha şimdi kurduk pc yi :(
çok geç kaldin cüneyt . bu günde bekledik seni gelmedin . herkes hükmen yazdi
öff valla ya 31 çıkıyo o zmn giremicem galiba ilk 5 e son 3 maçı da kazanmam lazım
haa hamza ben klavuzu saydım çünkü msn de falan yoktu burdan biriyle tartışmış galiba dün
ne yapabilirim hamza daha şimdi kurduk pc yi sırf elemeler var diye gecenin bu saatinde kurdurdum pc yi yapma :(
yarın bitiririm maçlarımı :(
tamam hamza tşkyarın bitiririm maçlarımı :(
tamam cüneyt . ilk maçini nurullahla yap sen . ikinizde online sınız şu anda . yarinda senle maç yapmam diyenlere bu linki göster . halen yapmamakta ısrar ederse 3-0 hükmen yazabilirsin kendi lehine
çok sağol hamza herkesten özür diliyorum elimde değildi online olmamak ama yarın full burdayım tekrar sağol hamza ;)
HAA Bİ DE HAMZA HERKES BİG İ HÜKMEN YAZMIŞ BENİM YAZMADAN 31 ÇIKIYO O İYİ OLDU İŞTE ;)
inşallah ilk 5 tesindir nurullah
HAA Bİ DE HAMZA HERKES BİG İ HÜKMEN YAZMIŞ BENİM YAZMADAN 31 ÇIKIYO O İYİ OLDU İŞTE ;)
hmm . sevindim buna . sen bigle gir şimdi nurullah . bizde yarin sabah erkenden yapariz oke ;)
başarılar big ;)çok sağol kardeşim
beyler ben sero yla maçımı ya akşam yaparım ya da 10:00 akadar geliirse yaparım akşam 17:00 dan sonra onlineyimsero dün burdaydı canım seni sorduu hattaa
sero bir gün burdaydı benher gün n e diyon sen neyden bahsediyon ben o kdr online oldum beylerrr sero gelmedi sero bi 3-4 saat online oldubeyler ben sero yla maçımı ya akşam yaparım ya da 10:00 akadar geliirse yaparım akşam 17:00 dan sonra onlineyimsero dün burdaydı canım seni sorduu hattaa
mete seroo dün akşam full online dı. Birbiriniz ile nasıl karşılaşamadınızsero bir gün burdaydı benher gün n e diyon sen neyden bahsediyon ben o kdr online oldum beylerrr sero gelmedi sero bi 3-4 saat online oldubeyler ben sero yla maçımı ya akşam yaparım ya da 10:00 akadar geliirse yaparım akşam 17:00 dan sonra onlineyimsero dün burdaydı canım seni sorduu hattaa
dun mete yoktu sanırım ama bu aksam yaparlar maclarınımete seroo dün akşam full online dı. Birbiriniz ile nasıl karşılaşamadınızsero bir gün burdaydı benher gün n e diyon sen neyden bahsediyon ben o kdr online oldum beylerrr sero gelmedi sero bi 3-4 saat online oldubeyler ben sero yla maçımı ya akşam yaparım ya da 10:00 akadar geliirse yaparım akşam 17:00 dan sonra onlineyimsero dün burdaydı canım seni sorduu hattaa
hepsini tebrik ederim
eyw niqht
sero 4 maçını yenerse ilk 3 demi ne oluo
benim 18 puanım var 12 maç eksik :D
emre yok 2 gündür hiç girmedi ona sure vermemıstı hamza :S
Abiniz BİRİNCİİİ :D
zaten bu listedeki ben ve nuri hariç herkesın birbirleriyle macı war:D bundan biz karllı cıkacaz:D
abi benim bu puan 33***** BY_KLAVUZ 36 PUAN ***** 2 MAÇ EKSİK
** UĞUR 36 PUAN ** 1 MAÇ EKSİK
*** CEMALOKKO 35 PUAN ** 1 MAÇ EKSIK
**** NIGHTMARE 34 PUAN *** 1 MAÇ EKSIK
***** GFB_SEROO 34 PUAN ** 3 MAÇ EKSİK
****** FENERKRAL 32 PUAN ****** 1 MAÇ EKSİK
******* WİLL TURNER 31 PUAN ******* 2 MAÇ EKSİK
******* NURULLAHGS 31 PUAN ******* 1 MAÇ EKSİK
HAMZA KARDEŞİM TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM BAZI ARKADŞLARIN SAYESİNDE VE BAZI HAKSIZLIKLARIN SAYESİNDE....LÜTFEN ANLAYIŞLA KARŞILAYIN .... ;)
HERHALDE BEN BİLCEMMMMMM ÇÜNKÜ KRALLL TANIMAMMMHAMZA KARDEŞİM TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM BAZI ARKADŞLARIN SAYESİNDE VE BAZI HAKSIZLIKLARIN SAYESİNDE....LÜTFEN ANLAYIŞLA KARŞILAYIN .... ;)
PEKI SEN BILIRSIN..!
cemal dünden kabul etmiş zati :DHAMZA KARDEŞİM TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM BAZI ARKADŞLARIN SAYESİNDE VE BAZI HAKSIZLIKLARIN SAYESİNDE....LÜTFEN ANLAYIŞLA KARŞILAYIN .... ;)
PEKI SEN BILIRSIN..!
ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
LA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
lan tmm uç hala mesAJ YAZIYO
kralli benim__!!!!beni tanicaksin :D :D :DLA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
LA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
NE DİON LAN DEMİN 4-3 KİM YENDİİİİ SENDEN DAHA KRALIMM KABULLEN OKELA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
BAK OGLUM BANA AKILLI OL MAKILLI OL FLN DEME O YARIM AKLINA FLİP-FLAP ÇEKERIM
NE DİON LAN DEMİN 4-3 KİM YENDİİİİ SENDEN DAHA KRALIMM KABULLEN OKELA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
EE KOÇUMM SON 2 MAÇDA FENA HALLETTİMM AMA DEMİİ ARTIK GÜCÜMÜ HERKES BİLİORRR CANIMSSS DAHA BENLE UĞRAŞMA OKE HADİ KAL SAĞLICAKLA KİB BYYYNE DİON LAN DEMİN 4-3 KİM YENDİİİİ SENDEN DAHA KRALIMM KABULLEN OKELA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
LAN IKI MAC KAZANDINDA KRAL MI ZANNEDIYON KENDINI BANA TAM 3 KERE MEYDAN OKUDUN SEN 3 UNDEDE IMZANI ALDIM ELINDEN TUM SITE NEYIN NE OLDUGUNU BILIYO MERAK ETME KOCUM.. :-*
EE KOÇUMM SON 2 MAÇDA FENA HALLETTİMM AMA DEMİİ ARTIK GÜCÜMÜ HERKES BİLİORRR CANIMSSS DAHA BENLE UĞRAŞMA OKE HADİ KAL SAĞLICAKLA KİB BYYYNE DİON LAN DEMİN 4-3 KİM YENDİİİİ SENDEN DAHA KRALIMM KABULLEN OKELA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
LAN IKI MAC KAZANDINDA KRAL MI ZANNEDIYON KENDINI BANA TAM 3 KERE MEYDAN OKUDUN SEN 3 UNDEDE IMZANI ALDIM ELINDEN TUM SITE NEYIN NE OLDUGUNU BILIYO MERAK ETME KOCUM.. :-*
İSTEDĞİM YERDE DURURUMM SEN UĞRAŞMA BENLEEEE KOÇUMM SON 2 MAÇDA FENA HALLETTİMM AMA DEMİİ ARTIK GÜCÜMÜ HERKES BİLİORRR CANIMSSS DAHA BENLE UĞRAŞMA OKE HADİ KAL SAĞLICAKLA KİB BYYYNE DİON LAN DEMİN 4-3 KİM YENDİİİİ SENDEN DAHA KRALIMM KABULLEN OKELA SANANE OLMM ADAMI HASTA ETMEEE AKILLI OLLL ;) ;) ;) ;) >:( >:( DİOM YA KRALINI TANIMAMMMM)ugur devam et olum nıe bırakıon buraya kadar gelmıssınKARDEŞİM BAZI ARKDAŞLARIN SORUMSUZCA DAVRNIŞINDAN DOLAYI VE ONUN TAKIM ARKADAŞI OLCAM İÇİN UTANIOM KENDİMDEN ..BU YÜZDEN ÇEKİLİYORUMMM ;) ;)
HALAMI YAZIYON SEN LAN ZIPLA BURDAN HADE
meteyi çizen hamza sen misin??fena çizmiş mete uçmuş yaw :D :D :D :D
HAMZA KARDEŞİM TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM BAZI ARKADŞLARIN SAYESİNDE VE BAZI HAKSIZLIKLARIN SAYESİNDE....LÜTFEN ANLAYIŞLA KARŞILAYIN .... ;)
meteyi çizen hamza sen misin??
hamza abi kendime küfür ettim diye benimi banlıorsun 2 maçta1puan aldım 6 puan hakkımken sen böyle birşeyle karşılaşınca anlıcaksın kendine çok kızacaksın en başta çok ii giderken son maçlarda düşüş yaparak ilk 5 e giremezsen o zmn anlarsın dedimki bu maçlardan önce oh ne güzeli oyunsiteniz in için de katılacam turnuvaya ama bi baktım sonrada aldıgım sonuclar batırdı beni o 2 maçtan 1 puan yerine puan alsaydım şimdi ye garanti olabilirdi ilk 5 e gireceğim anladinmi bak maçları anlatim
Gfb_Serooo maçı
Gfb_Sero 3-3 Will Turner
maçın sondkleri 90+3 de q+w ile defanstan uzun top attım top eto da kaldı kaleci ile karşı karşıya d yerine z+d vurdum kaleci kurtardı 2 puan gitti
Big Sexy maçı
Big Sexy 3-2 Will Turner
maçın son dkleri Will Turner 2-1 önde son dklerde big sexy 1 gol atıor ardından bir gol daha maç 3-2 maç ardından big sexy maçı haketmedim diyip senin hakkındı ama ben kazandım diyor oyun bu böyle bir oyun olurmu her zmn beni umutlandırıyor sonra geri çökmeye başlıorm
>:( Bu arada abdullah olsaydı bu mesajı 100 msj halinde yazardı o hala banlı değil o kdr flood yapıor ;) :o >:( :( :-\ ;)
arkadşlar bu son tablomu
sen öyle sannn hamza kardeşim karar verir bunaaarkadşlar bu son tablomu
evet bugun yapılan maclar gecersız
GELİYORUMMMM BEYLER HAMZAYI KIRAMADIMM..HAMZANIN SEBEBİYLEE GELİYORUMM FİKSTÜRLERİİİ DÜZELTİİNN HAMZA KARDEŞİM KABUL ETCEK BÜYÜK BİR İHTİMALLE
YORUM YOKK GELİYORUM FİKSTÜLERİ DÜZELTİNNGELİYORUMMMM BEYLER HAMZAYI KIRAMADIMM..HAMZANIN SEBEBİYLEE GELİYORUMM FİKSTÜRLERİİİ DÜZELTİİNN HAMZA KARDEŞİM KABUL ETCEK BÜYÜK BİR İHTİMALLE
:D :D TÜKÜRDÜGÜNÜ YALICAGIN HAREKETLERDE BULUNMASSIN BUNDAN SONRA INS VEDE BUYUK HARFLERLE YAZMANA GEREK YOK.!
YORUM YOKK GELİYORUM FİKSTÜLERİ DÜZELTİNNGELİYORUMMMM BEYLER HAMZAYI KIRAMADIMM..HAMZANIN SEBEBİYLEE GELİYORUMM FİKSTÜRLERİİİ DÜZELTİİNN HAMZA KARDEŞİM KABUL ETCEK BÜYÜK BİR İHTİMALLE
:D :D TÜKÜRDÜGÜNÜ YALICAGIN HAREKETLERDE BULUNMASSIN BUNDAN SONRA INS VEDE BUYUK HARFLERLE YAZMANA GEREK YOK.!
YAKIŞMADI...!!!!BÖYLE YAPCAKSANN OOOOOO TAMAM KARDEŞİM İSTEMİYORUMM SENN KATILMAK İSİTOSUN AMA BENİ SIRF HAMZA ÇAĞRDI BİRAZDA CEMAL VARR TAMAM SEN YETERKİİ BİRŞEY DEME
BAŞARILAR UGUR BEY ;)YORUM YOKK GELİYORUM FİKSTÜLERİ DÜZELTİNNGELİYORUMMMM BEYLER HAMZAYI KIRAMADIMM..HAMZANIN SEBEBİYLEE GELİYORUMM FİKSTÜRLERİİİ DÜZELTİİNN HAMZA KARDEŞİM KABUL ETCEK BÜYÜK BİR İHTİMALLE
YAKISMADI DEIL NIG YUZSUZLUK YAPTIGI RESMEN BI GIDIP BI GELMESI ILE KOSKOCA TURNUVA'NIN DUZENINI BOZDU HERKES 3-0 YAZMISTI ZATEN SIMDI TEKRARMI GECICEZ SKORLARI BEN UGURUN ALINMASINA TAMAMEN KARSIYIM..! NIGINDE HAKKI YENIYO BENCE O GIRMESI LAZIM LISTEYE UGURDAN DAHA IYI ISLER YAPACAGI KESIN CUNKU6-3 4-3 HATIRLARYİMMM CEMALL BAŞKA BİŞE DEMİYORUM
UGUR VE DİGER HÜKMENCİLER BAKIN SÖZÜM SİZE BU TURNUVANIN TEK KELİMEYLE İÇİNE ETTİNİZ .... !!!
UGUR VE DİGER HÜKMENCİLER BAKIN SÖZÜM SİZE BU TURNUVANIN TEK KELİMEYLE İÇİNE ETTİNİZ .... !!!YA NİHGT BAK BURDA ÖZEL ŞEYLERİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM AMA ZORLUYORUSNN HANİS EN BİZM SİTEDE GİRCEKTİNN HE NOLDUU KARDEŞİM NİE GİTTİNN BENDE BÖYLE YAPARIM KARDEŞİMMM
LAN TÜM MAÇALRIMI YAPTIMMM DİEGO HARİÇÇ TÜM MAÇLARIMI YAPTIMM KİME HÜKMEN DİORSUNN BİRDAHKİNDEDE OLCAM MERAK ETMEEEUGUR VE DİGER HÜKMENCİLER BAKIN SÖZÜM SİZE BU TURNUVANIN TEK KELİMEYLE İÇİNE ETTİNİZ .... !!!
AYNEN HAMZA BUNLARI GOZ ONUNDE MUTLAKA BULUNDUR BU ADMLARI BIDAHAKI ELEMELERE ASLA ALMA HIC ZEVK ALMADIM BU ELEMELERDEN BEN YENDUIGIM ADAMLAR TURNUVADAN CEKILDI NERDEYSE HERKES MACLARININ 100%50 SINI HUKMEN ALDI ..!
YAKISMADI DEIL NIG YUZSUZLUK YAPTIGI RESMEN BI GIDIP BI GELMESI ILE KOSKOCA TURNUVA'NIN DUZENINI BOZDU HERKES 3-0 YAZMISTI ZATEN SIMDI TEKRARMI GECICEZ SKORLARI BEN UGURUN ALINMASINA TAMAMEN KARSIYIM..! NIGINDE HAKKI YENIYO BENCE O GIRMESI LAZIM LISTEYE UGURDAN DAHA IYI ISLER YAPACAGI KESIN CUNKU6-3 4-3 HATIRLARYİMMM CEMALL BAŞKA BİŞE DEMİYORUM
LAN TÜM MAÇALRIMI YAPTIMMM DİEGO HARİÇÇ TÜM MAÇLARIMI YAPTIMM KİME HÜKMEN DİORSUNN BİRDAHKİNDEDE OLCAM MERAK ETMEEEUGUR VE DİGER HÜKMENCİLER BAKIN SÖZÜM SİZE BU TURNUVANIN TEK KELİMEYLE İÇİNE ETTİNİZ .... !!!
AYNEN HAMZA BUNLARI GOZ ONUNDE MUTLAKA BULUNDUR BU ADMLARI BIDAHAKI ELEMELERE ASLA ALMA HIC ZEVK ALMADIM BU ELEMELERDEN BEN YENDUIGIM ADAMLAR TURNUVADAN CEKILDI NERDEYSE HERKES MACLARININ 100%50 SINI HUKMEN ALDI ..!
hamza uğurun dönmesini istiyordu ve onun dediği çok önemliydi ayrıca uğur maçlarının çoğunu tamamlamıştı ortada büyütülecek bişey yoktu ;)çoğunu değil kardeşim bir maçım diego hükmen birde senle kalmıştı ;)
TAMAM NİHGT KARDEŞİMM SENN GİRR ;) BU SEFER NAMERDİM BİRDAHA DÖNMEYECEĞİM NİHGT KARDEŞİM TAMAM GİRR AMA ALLAHIMDAN ŞUNU DİLİYORUMKİİ BURAYA HAKSIZ GELEN BİRİ VAR ODA BANA KALSINN ONUN KENDİ YALANLARIYLA BURAYA GELDİ ALAH ONU GÜLDÜRMERSİN ..NESE HADİ KARDEŞİMM BAŞARILAR SANA İNŞLLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ ;),
TAMAM KARDEŞİM BEN PES EDİYORUM İSTEDİĞİNİ DE ;) SEN KVGA ÇIKARMAK İSTİYOSUN BEN BİŞE DEMİYORUM ;)TAMAM NİHGT KARDEŞİMM SENN GİRR ;) BU SEFER NAMERDİM BİRDAHA DÖNMEYECEĞİM NİHGT KARDEŞİM TAMAM GİRR AMA ALLAHIMDAN ŞUNU DİLİYORUMKİİ BURAYA HAKSIZ GELEN BİRİ VAR ODA BANA KALSINN ONUN KENDİ YALANLARIYLA BURAYA GELDİ ALAH ONU GÜLDÜRMERSİN ..NESE HADİ KARDEŞİMM BAŞARILAR SANA İNŞLLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ ;),
EGER SOZUN BANA ISE BENIM SADECE 2 MACIM HUKMEN SEN GITTIGIN ICJIN 3 OLDU HERKESTE BU HUKMEN SKORLAR YAZILI FAZLASIDA VAR USTELIK...!