Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: HaLiLL - 20 Haziran 2007, 14:13:46
-
ewt arkadaşlar yorumda yapın ;)
-
Bence 2 tema olsun isteyen istediğini seçebilsin
------------------------------------------------------
hem daha iyi olur kavga fln çıkmaz ;)
-
evet iki tema da oLsun isteyen istediğini seçebiLsin
-
beyler boşa açmayın bu kalcak bu sefer karar bu alışamnız gerekiyor eskiden de öyleyi çöl ateşi gelince kimse alışamamıştı ve eski tema demişlerdi sonra alıştı millet sizde alışırsınız ;)
-
yahu ne geregi war bu çok kötü alışılcak bişi yok zaten tam sayfa bile deil çok dandik duruyor ben şahsen az girerim böle olursa çok dandik korsan kimse istemior neden ısrar ediosunuz yha burda çogunluga uyulur dien siz deilmisiniz !
-
bir müddet bu temayi kullanalim . ama çoğunluk çöl ateşine geri dönelim derse eski temamızı yükleriz elbette .
bana soracak olursaniz çöl ateşi derim ama sürekli ayni temayi kullanmaktansa biraz değişikliğe gitmemiz iyi olacaktir
-
yahu ne geregi war bu çok kötü alışılcak bişi yok zaten tam sayfa bile deil çok dandik duruyor ben şahsen az girerim böle olursa çok dandik korsan kimse istemior neden ısrar ediosunuz yha burda çogunluga uyulur dien siz deilmisiniz !
beyler bu temayi beyenmediyseniz hemen değiştiririm . burada önemli olan sizin görüşleriniz
-
bence güzel abi biraz değişk olsun bence değişiklik iidir yaw alışırız gayet modern bir tema nesini beyenmiyorsunzu anlamıyroum kötü çöl ateşnin neyini seviyorsunzu yaw
-
ve çöl atwşi yüklendi
-
bence diğeri daha güzeldi
-
oleyy çöl ateş yüklendi ;D ;D
-
Ateş Çöl Ateş ;D
-
ÇÖL
-
col atesı daha ıyıydı saten
-
saol hamza the best of çöl ateşi :)
-
ayışığı da gsel aslında bi deneseniz isteyen istediği renkte kullanır
-
aman yok mert bu iyi ;D
-
valla en güzeli çöl ateşiymiş . geri yükleyince farkını gördüm bende
-
eet aga farkı farkettiginize sevindim en iisı çöl ateşi
-
Kasırga Ateşi :)
-
eet aga farkı farkettiginize sevindim en iisı çöl ateşi
harun felsefe yapma :D
-
HAMZA ABİ BENCE VİSTAYI YÜKLEYELİM 2 SEÇENEK OLSUN İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SEÇSİN BİRAZ DEĞİŞİKLEĞE GİDELİM İLK BAKIŞA ALDANMAYIN BEYLER SORA ALIŞIRIZ..İCON KÖTÜ DİYORSANIZ YAPARIZ DEĞİŞTİRİRİZ
-
Yaşasın Çöl Ateşi ;D