Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: WolborQ - 20 Haziran 2007, 23:35:28
-
HANGİSİ BEYELR BUYRUN SEÇİNN ??? ???
-
olm messi ile c.ronaldo arasında kaldım ama
messi 8)
-
C. ronaldo bence
-
KAKA
-
BENCE MESİİ MARADONA GİBİ ;D
-
Şimdi,ben dün videolar izledim arkadaşımla.Orada C.Ronaldo tam korner direğinin orda 2 kişi tarafından sıkıştırılmıştı(polisiye romanı gibi oldu :P )Neyse o 2 kişiden kurtuluyordu,maçta müthiş çalımlar atıyordu.Messi de öyle ama C.Ronaldo daha iyi bence ve C.Ronaldo'nun maçlarının çoğunu izlerim sırf o zevki almak için.Benim için C.Ronaldo ;)
-
Şimdi,ben dün videolar izledim arkadaşımla.Orada C.Ronaldo tam korner direğinin orda 2 kişi tarafından sıkıştırılmıştı(polisiye romanı gibi oldu :P )Neyse o 2 kişiden kurtuluyordu,maçta müthiş çalımlar atıyordu.Messi de öyle ama C.Ronaldo daha iyi bence ve C.Ronaldo'nun maçlarının çoğunu izlerim sırf o zevki almak için.Benim için C.Ronaldo ;)
Messi de küçük ve hızlı 8)
-
KAKA
-
KAKA
-
kaka
-
c.ronaldo tabikide
-
..::KAKA::..
-
ronaldo 1 numara ;)
-
ronaldınho
-
OYUM C.RONALDO YA ;)
-
©.RON@LDO
-
kaka
-
messi...!
-
Henry
-
ROBİNHO
-
Kaka
-
KAKA tabiki Man U maçında görmedinizmi defansı biribirine düşürdü c. ronaldo nerdeydi o maçlarda hey yawrum hey :D
-
henry bana göre ama olmadığı için 2.olanı c.ronladoyu seçtik napalım
-
RONALDİNHO
Unuttunuuz galiba cambazı
C.Roınaldo Bi harket öğrenmiş onu yapıo ama ronaldinho herşey
2.side kaka
3.Sü Messi
4.Sü CR
-
ya git fbli yaw sen bir hareket dyosun ama önemli olan o bir hareketi iyi yapmak ezberlemek ronaldinho görüyoruz bana bu sezon ronaldinhonun en iyi oynadıı maçı göster C.ronaldonun oynadığı normal maç roanldinhonun en iyi maçıdır