elemelerde ben almıstım şimdi yine alcam inş.:D
bak abdullah flood yapma diorum kaç kere Yaws >:( :( :o ??? ::)
Abdullah_fifahata verıyor
1
gel aga
Abdullah_fifahata verıyor
1
gel aga
safakkk
132
bak yeter abdullah flood yapma diğer sitelerde iki tane arka arka ya msjın olursa süresiz banlanırsın anladınmı :S :S ;)
132 değilmiş şifrehayır 123
132 değilmiş şifrehayır 123
tamam mı haı cabuk ol abdulahhhhbak yeter abdullah flood yapma diğer sitelerde iki tane arka arka ya msjın olursa süresiz banlanırsın anladınmı :S :S ;)
sus be sanane . ben hamza abiden izin aldim . sen her şeye karişma . burasi başka site değil .
tamam mı haı cabuk ol abdulahhhhbak yeter abdullah flood yapma diğer sitelerde iki tane arka arka ya msjın olursa süresiz banlanırsın anladınmı :S :S ;)
sus be sanane . ben hamza abiden izin aldim . sen her şeye karişma . burasi başka site değil .
elemelerde ben almıstım şimdi yine alcam inş.:Delemerde şansım tutmadı dedigim gibi ;)
mert961 6-4 eko
gsel maçtı
UGUR 4-3 CEMAL (ABİM ;))
tbrkler ugur :D
ANLOYORUM CEMAL .......2 3 GÜN FİFAYI BIRAKsaolun beyler
CEMAL SENIN BEN VARYA ... LAN OLM MİLLETİN MSJINI EDİTLEMESENE LAN ADAM YENMİŞ MESAJINI NİE EDİTLİORSUN İSTEDİGİNİ YAZAR LAN SEN YAZINCA BİZ EDİTLİORMUYUZ YETKİNİ KÖTÜ KULLANMA HAMZA İLE KNŞURM BAK YA SENİN RÜTBEN GİDER YA BENIM ÜYELİGİMhelal kardeşim sonuna kadar haklsın
YAPMAYANDA ŞEREFİSZ AKILLI OL >:(
sir_SAfak 12,3 abdullah:D :D :D :D :D
arkadası tebrık edıyorum macın sonuna kadar goturdugu ıcın
sir_SAfak 12,3 abdullah
eyw. kardesımsir_SAfak 12,3 abdullah
tebrikler
saol harunsir_SAfak 12,3 abdullah:D :D :D :D :D
tbrkler
CEMAL SENIN BEN VARYA ... LAN OLM MİLLETİN MSJINI EDİTLEMESENE LAN ADAM YENMİŞ MESAJINI NİE EDİTLİORSUN İSTEDİGİNİ YAZAR LAN SEN YAZINCA BİZ EDİTLİORMUYUZ YETKİNİ KÖTÜ KULLANMA HAMZA İLE KNŞURM BAK YA SENİN RÜTBEN GİDER YA BENIM ÜYELİGİM
YAPMAYANDA ŞEREFİSZ AKILLI OL >:(
Bırakın beyLer CemaL yeniLdiği zaman hazmedemiyor yeniLgiyi elbet bir bahane buLacak...;)
LAN CEMAL KENDİ NE BAK SEN OLM SEN MİLLETİ YENINCE YAPARSAN ÖLE ARTİSTLİK SEN YENİLİNCEDE MİLLET SANA YAPAR EKDİGİNİ BİÇERSİN LAN BEN BANA NİE YAPMIOLARDA SAANA YAPIOLAR Bİ DÜŞÜN SEN ADAM GİBİ DUR MİLLETELE İLER İ GERİ KNŞMA MİLLET SANA İNSAN GİBİ DAVRAN SINHARUN AKILLI OL LAN ARTIK KONUSURSAN KONUS ADAM ORAYA MAL MAL SEYLER YAZMIS BENI HER YENEN HAVA ATIYO ZATEN A--Q ADAM GIBI DURSUNLAR EDITLEMIYIM..!