Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: sir_safak - 21 Haziran 2007, 20:27:29
-
beyler lincoln resmen sarıkırmızı ınanmayanlar buraya zıyaret edebılır vatana mıllete hayıorlı olsun
http://www.webaslan.com/
-
beyler yorumlar gelsın herkese acık bır konudur gslısı bjklısıfblısı fark etmez herhez herkese acık bır konu
-
ii olmş inş gene bi aksilik çıkmas :D
-
BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK GALATASARAY KULÜBÜNÜ TEBRİK EDİYORUM. GERÇEKTENDE GÜZEL BİR TRANSFER. UMARIM TÜRKİYE KULÜPLERİNE YILDIZ OYUNCULAR GELMEYE DEVAM EDER VE TÜRK KULÜPLERİ AVRUPADA GERÇEK VE KALICI BİR BAŞARI YAKALAR.
-
BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK GALATASARAY KULÜBÜNÜ TEBRİK EDİYORUM. GERÇEKTENDE GÜZEL BİR TRANSFER. UMARIM TÜRKİYE KULÜPLERİNE YILDIZ OYUNCULAR GELMEYE DEVAM EDER VE TÜRK KULÜPLERİ AVRUPADA GERÇEK VE KALICI BİR BAŞARI YAKALAR.
İNANILMAZ BISEY GURKAN ILK DEFA DOGRU KONUSTU .. ;D
-
İNANILMAZ BISEY GURKAN ILK DEFA DOGRU KONUSTU .. ;D
BAŞKA ZAMAN EĞRİMİ KONUŞUYODUM !!!???
-
Ama gercekten mukemmel bır transfer oldu fıfa 07 dede manyak yapmıslar adamı davıd vılla hareketını bıle yapabılıyo :D :D
-
kardes fb liler ile gs liler gibi sanma ok siz olsanız ama hemen transferi kötülerdiniz r.carlos u kötülediginiz gibi ;) tbr güzel bir transfer gs camiasına ii oldu bu transfer ama bir sorum olcak gs parayı nerden buluyor ;) ;) :D :D
-
yaw bende anlamıyom gs parayı nerden buluyo yaw ???
-
kardes fb liler ile gs liler gibi sanma ok siz olsanız ama hemen transferi kötülerdiniz r.carlos u kötülediginiz gibi ;) tbr güzel bir transfer gs camiasına ii oldu bu transfer ama bir sorum olcak gs parayı nerden buluyor ;) ;) :D :D
canaydın sahte para basıyo olcak deıl ya :D basarılarımızın sayesınde gelıyo bu paralar ;)
-
sana katılıyorum kardesım boyle devam ederse turkıye lıgı on sıralara cıkacaktır
-
sana katılıyorum kardesım boyle devam ederse turkıye lıgı on sıralara cıkacaktır
inş. şafak bu 10 sene ıcınde 3buyuk turk takımı ıle avrupa takımları arasında bı fark kalmıcagına ınanıyorum ben
-
süper bir transfer oldu
GSmizin 10 numaraya ihtiyacı vardı
-
inş. şafak bu 10 sene ıcınde 3buyuk turk takımı ıle avrupa takımları arasında bı fark kalmıcagına ınanıyorum ben
ınsallah o gunlerıde goruruz :)
-
Ama gercekten mukemmel bır transfer oldu fıfa 07 dede manyak yapmıslar adamı davıd vılla hareketını bıle yapabılıyo :D :D
adamı fifa 07 dede sakallı hacı yapmışlar... :D
-
SANA 100%100 KATILIYORUM METE KARDEŞİM..R.CARLOSA DEMEDİKLERİ KALMADI 1 KİŞİ BİLE TEBRİK ETMEDİ ADAM AKILLO BİRİ DEDİ;YAŞLI İYİ TRANSFER DEĞİL,BİRİ DEDİ O NE YAPAR BU YAŞTA..AMA BİZ YİNE ALTTAN ALIYOZ TEBRİK EDİYOZ...
LİNCOLN GS YE HAYIRLI OLSUN İYİ İŞLER YAPACAĞINA ALEX DE SOUZA FENER'E YAPTIĞI KATKILAR KADAR İNANIYORUM TABİ ALEX SİZİN GÖZÜNÜZDE BİR HİÇ O AYRI BİR KONU...O 3 SENEDE 2 ASİST KRALI 1 GOL KRALI OLDU AMA GS VE BJKLİLERİN GÖZÜNDE CİHAN HASPOLATLI,ALİ TANDĞAN GİBİ OYUNCULARDAN FARKI YOK...
İNANIYORUMKİ GS HAGİDEN SONRA EN İYİ 10 NUMARASINI BULDU TEKRAR GS Yİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM....BU OYUNCU EĞER İYİ OYNARSA KESİN OYNAYACAK BU SEFER BJK VE FBLİLER ÇEKEMİYECEK AMA ADIM GİBİ EMİNİMKİ ALEX DE SOUZA YA YAPTIĞINIZ KADAR ELEŞTİRMEYECEK...
-
he lan baqtım daha demin sakallı dede olmuşi ;D
-
he lan b.tım daha demin sakallı dede olmuşi ;D
SAKALI FLN BIRAKIN SIMDI ADAM ETOO DAN HIZLI KOSUYO FIFADA ZUHAA :D
-
hıc ama hıc benzememıs zaten yanından bıle gecmemıs :D
-
hıc ama hıc benzememıs zaten yanından bıle gecmemıs :D
TAKTIK BOLUMUNDE SAKALLI YAPMISLAR AMA MACA GIRINCE SAKALSIZ OLYO :D
-
neyse geldı ya ıns hayırlısı olur frank de boer gıbı olmaz ıns adamı barcelonadan aldık oynayamadı
-
bende sana katılırom matador aga birde r.carlos fb ye emekli olmaya gelmiş şimdi yeni transfer yapacağğız ya yıldız onları da eleştireceklre ronaldo gelires şişman adriano gelirse koşamıyor shevchenko gelirse yaşlı koşamıyor bitmiş ölmüş cicinho gelirse tecrübesiz :S makaay gelir se yaşlı dicekler ama ne yapalım işte bu arada bi ara alex in gs ye gideceği haberi oldu alex dünyanın en iyi oyuncusu oldu o zmn gslilere göre şimdi adam öküzün teki gs lilere göre bjk de rüştüye laf buluyordu kötü kaleci fln diye ama kendileri aldılar mmehmet yozgatlıyıda aldılar ama bu futbol herşey olabilir
-
bende sana katılırom matador aga birde r.carlos fb ye emekli olmaya gelmiş şimdi yeni transfer yapacağğız ya yıldız onları da eleştireceklre ronaldo gelires şişman adriano gelirse koşamıyor shevchenko gelirse yaşlı koşamıyor bitmiş ölmüş cicinho gelirse tecrübesiz :S makaay gelir se yaşlı dicekler ama ne yapalım işte bu arada bi ara alex in gs ye gideceği haberi oldu alex dünyanın en iyi oyuncusu oldu o zmn gslilere göre şimdi adam öküzün teki gs lilere göre bjk de rüştüye laf buluyordu kötü kaleci fln diye ama kendileri aldılar mmehmet yozgatlıyıda aldılar ama bu futbol herşey olabilir
aynen öyle kardeşim ;) ;)
-
bu haberi sabitlemenin ne amacı war ya :)
-
bu arada Lincoln Linkoln die mi yazılıyo :DD::D:D
-
tüm galatasaray camiasına hayırlı olsun. Bu sene Uefa da ve TÜrkiye'de büyük işler yapcaz inşallah
-
inşallah !
-
bu arada Lincoln Linkoln die mi yazılıyo :DD::D:D
isteyen hersekılde yazar onu anlayabılmek onemlı
-
Bu haberi kısmanmanın ne geregi war ya :)
-
hayırlı olsun galatasarayın çok ihtiyacı vardı böyle bir oyuncuya..
-
lincolnde önümüzdeki sezon kaçmasın para vermiyolar diye :D
-
yok kardeşim kaçar mı o r.carlos tan kat kat iyibir oyuncu hiç milli formayı giymesede o müthiş hele frikikleri her attığı gol olur(bu sezon bundesligada 1-2 frikin üstünde frikik atamadı)
kaçar mı adam gs kaçırmaz böyle bir yıldız oyuncuyu
-
NE ALAKASI VAR YA :o BENİM MESAJLARIMA Bİ BAKDA ANLARSIN KISKANDIM MI TAKDİR ETTİM Mİ UĞRAŞMA BENİMLE FAZLA ;)
-
NE ALAKASI VAR YA :o BENİM MESAJLARIMA Bİ BAKDA ANLARSIN KISKANDIM MI TAKDİR ETTİM Mİ UĞRAŞMA BENİMLE FAZLA ;)
kıskanç mert ;D
-
;D
-
yok o ribery diildir kaçmazda
bakalım carlos eziklerin yanında nası oynayacak
oda EZİLECEK 8) 8)
-
..........
-
olm hatırlamıyonuz mu adnan polat demişti 5900 a boş msj yolllayın 100 ytl değerinde baış yapın işte o paralardır
ama Hayırlı olsn lincoln
-
olm hatırlamıyonuz mu adnan polat demişti 5900 a boş msj yolllayın 100 ytl değerinde baış yapın işte o paralardır
ama Hayırlı olsn lincoln
sen komık oldugunumu sanıon lan ?
-
HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM AMA ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM CARLOSA YAŞLI DİYENLER OYNADIĞINDA ÇOK MAHÇUP OLACAAKLAR UTANCAKLAR...
-
ÇOK KOMİK :P :P :P :P
ama Hayırlı olsn lincoln
-
bence gs çok iyi bir transfer yaptı helal olsun ...hayırlı olsun tum gs lilere ve Lincoln'e
-
hayırlı olsun
-
ama Hayırlı olsn lincoln
beni hiçbi fanatizm kavgası içersinde bulamassınız ama burda Galatasaray a Ağır hakaret var sözlerine dikkat et ;)
-
ama Hayırlı olsn lincoln
KLavuz sözlerine dikkat tamam başka yerlerde kötü şeyler sölüyosun ama iş Galatasaray'a gelince değişir lütfen sözlerine dikkat et.!!!
-
ESPİRİ YAPTIGINI ZANNEDİYOR...!!!
ama Hayırlı olsn lincoln
KLavuz sözlerine dikkat tamam başka yerlerde kötü şeyler sölüyosun ama iş Galatasaray'a gelince değişir lütfen sözlerine dikkat et.!!!
ama Hayırlı olsn lincoln
-
inş. ribery gibi kaçmaz bunlarda :D