Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI TURNUVADA YARİŞACAKLAR ( BÖLÜM 2 ) => Konuyu başlatan: Hamza - 22 Haziran 2007, 14:37:28
-
SİTELER ARASİ FİFA 07 TURNUVASİNDA OYUNSİTENİZ.COM U TEMSİL EDECEK 5 KATİLİMCİMİZİ BELİRLEMEK ÜZERE OYNANACAK ELEME MÜSABAKALARİ TEKRAR EDİLSİN Mİ ?
YOKSA EDİLMESİN Mİ ?
OYLARİNİZİN YANİNDA DEĞERLİ YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUZ
-
Şuan İçin Oy Kullanmak İstemiyorum Ben Çogunluktan Yana Olucagım...
-
Beylerrr şuan benim oyum tekrarr edilsin ama bazı kurallar olacak 1. katılan adam katılınca bir daha çekilmeyecek 15 kişilik olacak birde sorun çıkaran olursa sitede banlanacak
-
bence edilmesin çünkü ilk 5 e girenler orda oynadılar ve ilk 5 e girdiler
sonra moralleri bozulcak vede ilk 5 e giremicekler belki
adaletsiz olur
ama siz bilirsiniz..!
-
Beylerrr şuan benim oyum tekrarr edilsin ama bazı kurallar olacak 1. katılan adam katılınca bir daha çekilmeyecek 15 kişilik olacak birde sorun çıkaran olursa sitede banlanacak
senin yaptığın sorunlar gibimi :-\
-
BENCE TEKRAR EDILSIN .! HİÇ BİŞİ ANLAMADIM BU TURNUVADAN MAÇLARIMI HAKKIMLA KAZANMAK ISTIYORUM...!
-
EVET 2-3 YORUM OKUDUM BENCEDE TEKRAR EDİLSİN... !!!
-
senin yaptığın sorunlar gibimi :-\
ne yaptım da
-
bende verilen karara uyarım ama tekrar edilirse de bişey demem çünkü birisinin hükmen yendiği adam hükmen yenildiği adamın çekiştiği rakibini yendiği görüldü bu durumda adillik yok tekrar edilirse daha uygun olur..
-
BENCEDE TEKRAR EDİLSİN
;D ;D
-
DÜN GECE ELEME MÜSABAKALARİNİN TEKRAR EDİLİP EDİLMEMESİ KONUSUNDA ÇOK DÜŞÜNDÜM . BU KARARİ ALMAMİN ÇEŞİTLİ SEBEPLERİ VAR . BUNLARDAN BAŞLICALARİ YARİŞMACİLARİMİZİN BİR ÇOĞU TURNUVANIN ORTA YERİNDE ELEMELERDEN ÇEKİLME KARARİ ALDİ . MESALA X KİŞİYİ DAHA ÖNCE YENEN BİR KATİLİMCİMİZ İLE AYNİ KİŞİYE DAHA ÖNCE MAĞLUP OLAN BİR KATİLİMCİMİZ AYNİ PUANLARİ ALDİLAR . HERKESİN HANESİNE YAKLAŞİK +15 PUAN HÜKMEN SKORLARDAN GELDİ .
BUNLARİN YANİNDA TURNUVAMIZA BİRAZ GEÇ GİREN KATİLİMCİLARİMİZDA OLDU VE BU KATİLİMCİLARİMİZ OYNADİKLARİ MÜSABAKALARDA , RAKİPLERİNİN HERHANGİ BİR İDDİASİ KALMADİĞİ İÇİN DAHA RAHAT PUAN ALDİLAR . HATTA BAZİ RAKİPLERİ KENDİLERİNE MAÇİMİZİ OYNAMADAN SKORU HÜKMEN YAZABİLİRSİN DAHİ DEDİ .
BU NEDENLERDEN ÖTÜRÜ SİTEMİZ ADINA YARİŞACAK 5 KATİLİMCİMİZİ BELİRLEMEK İÇİN OYNANACAK ELEME MÜSABAKALARİNDA OYUNSİTENİZ.COM ' U DAHA SAĞLİKLİ BİR KADRO İLE TEMSİL EDECEK YARİŞMACİLARİMİZİ YENİDEN BELİRLEMEK ADINA ELEME MÜSABAKALARİNİN TEKRAR EDİLMESİNİ DÜŞÜNÜYORUM
-
hamza anket 1 saat daha acık kalsın ardından tekrar edılsın demısse cogunluk fıxturleri fln ben ayarlarım bu sefer oke ?
-
hamza anket 1 saat daha acık kalsın ardından tekrar edılsın demısse cogunluk fıxturleri fln ben ayarlarım bu sefer oke ?
tamam cemal ama bu elemeleri sakin silme . ben fifa 07 turnuvalari katagorisine taşiyacağim birazdan oke . mesaj kaybi olmasin ;)
-
bence şimdiden hazırla tekrar edilmesi %99
-
tamam cemal ama bu elemeleri sakin silme . ben fifa 07 turnuvalari katagorisine taşiyacağim birazdan oke . mesaj kaybi olmasin ;)
Oke hamza ;)
-
beylerr evt 17:00 da çıakcam
-
HAMZA LİSTEYİ YAZARMISIN KARDEŞİM KATILICAKLARIN BENDE SİZE SKOR TAHMİN YADA BAŞKA BÖLÜMLERDE YARDIMCI OLUMCA BU DEFEA GÜZEL BİR TURNUVA YAPALIM DÜZENLİ ;)
-
EVET HAMZA BIRAN ONCE BASLIYALIM YARINA BITIREBILIRZ BELKI ;)
-
HAMZA LİSTEYİ YAZARMISIN KARDEŞİM KATILICAKLARIN BENDE SİZE SKOR TAHMİN YADA BAŞKA BÖLÜMLERDE YARDIMCI OLUMCA BU DEFEA GÜZEL BİR TURNUVA YAPALIM DÜZENLİ ;)
tamam kardeşim . davetli listesini birazdan hazirlayacağim . skor tahmin ve fikstür bölümlerinde bana yardim edecek başka yetkili varsa buradan söyleyebilir
-
ben 17:00 a kadar yardim ederim yarında 17:00 dan itibaren burdayım
-
BEN VARIM HAMZA PARMAKTA İYİLEŞTİ BUSEFER BÜTÜN MAÇLARIMI YAPCAM
-
İNŞ. ;)
-
HAMZA BEN YARDIMCI OLUCAM SANA ;)
-
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ;)
-
tamam kardeşim . davetli listesini birazdan hazirlayacağim . skor tahmin ve fikstür bölümlerinde bana yardim edecek başka yetkili varsa buradan söyleyebilir
TMM BEN YARDIMCI OLURUM ;)
-
CEMAL FİXTÜR YAZSIN NİQHT LE BEN SKOR TAHMİN?
-
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ;)
SAOL NİGHT
YARIN İDMAN VAR O KALECİNİN AZINA SİÇCAM ZATEN
-
ben 17:00 a kadar yardim ederim yarında 17:00 dan itibaren burdayım
Tamam mete saol ;)
-
abi diğerinin de banini açsan diorum ;)
-
:D :D :D
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ;)
SAOL NİGHT
YARIN İDMAN VAR O KALECİNİN AZINA SİÇCAM ZATEN
-
CEMAL FİXTÜR YAZSIN NİQHT LE BEN SKOR TAHMİN?
SKOR TAHMIN BOLUMUNDEDE YARDIMCI OLABILIRM ISTERSENZ FIXTURUDE YAPARIM O KOLAY ZATEN ;)
-
geçmiş olsun furkan . umarim bir önceki turnuvadaki gibi çekilmek zorunda kalmazsin
-
YOK O ZAMAN BİZE İŞ KALMIYO
HEPSİNİ YAPMA DİYE DEDİM ;)
-
bir daha forum içerisinde kendi bile olsa küfür etmeyeceksen açiyorum
-
geçmiş olsun furkan . umarim bir önceki turnuvadaki gibi çekilmek zorunda kalmazsin
YOK ABİ BU SEFER OYNICAM
-
HAMZA ABİ HEP ÖYLE DİYON
-
oke abi
-
:D :D KENDINE BILE Kufurmu edıyon mete
-
:D
-
PSİKOPAT BU YAWF :D :D
-
sayılır ;) emminiz ceck ceck
-
hamza iptal edeceğiniz elemelerin diğer konularını da taşıyın silin süpürün tertemiz olsun :D
-
OKE GÖNDERİYORUM BİYERLERE :D
-
bence edilmesin çünkü ilk 5 e girenler orda oynadılar ve ilk 5 e girdiler
sonra moralleri bozulcak vede ilk 5 e giremicekler belki
adaletsiz olur
ama siz bilirsiniz..!
arkadaşım haklı
-
BOZULSUN BANANE FUTBOLDA HERŞEY OLABİLİR TOP YUVARLAKTIR
BAK DANİMARKAYA 3-0 DAN MAÇ ÇEVİRDİLER Bİ SEYİRCİ YÜZÜNDEN 3-0 HÜKMEN YENİLDİLER
-
hamza iptal edeceğiniz elemelerin diğer konularını da taşıyın silin süpürün tertemiz olsun :D
Oke geri dönüşüme atildi hepsi ;)
-
BEN ATTIM
+REP
-
BEN ATTIM
+REP
-
BEN ATTIM
+REP
:D :D
-
Beyler fikstür ve skor tahmin alt bölümlerini açiyorum şimdi . fikstürü kim hazirlayacakti ?
-
Cemal birrde banı aç abi hemen bide davetli lsitesini yap 15 kişilik olsun fazla olur 19 kişi fln
-
Beyler fikstür ve skor tahmin alt bölümlerini açiyorum şimdi . fikstürü kim hazirlayacakti ?
fıxturu ben halledıcem hamzada sen kayıtları ac yenıden
-
FİXTÜR:CEMALOKKO
SKORTAHMİN:DİEGO-NİQHTMARE
-
bende varım laaa
-
SEN EKSİK KAL :D
bende varım laaa
-
KATILIYORUM METE SEN MAÇLARINI OYNA YETER
-
zuhaha :D >:( :(
SEN EKSİK KAL :D
bende varım laaa
-
tamam beyler. yardimlariniz için teşekkür ediyorum . inşallah bu seferki elemelerde hiç bir sorun yaşanmaz
-
ne oluyor tkrar mı edilicek şimdi
-
eft ;)
-
EET 36 SAAT İÇİNDE :D :D
PAZAR SABAH 3 E KADAR
-
evet harun . sende davetlisin . fifahanlive için yaptirdiğin kayiti iptal et şimdilik oke ;)
-
evet harun . sende davetlisin . fifahanlive için yaptirdiğin kayiti iptal et şimdilik oke ;)
Tamam Hamza biz elemelere katılalım en iyisi
-
Tamam Hamza biz elemelere katılalım en iyisi
Oke devil . ilk 5 e giremezseniz başka siteden girersiniz ;)
-
beyler masumtilki fifa oynamaya yeniden başlamiş . davet edeyim mi sizce kendisini ?
-
GEREK YOK YETİŞTİEMİCEZ ZAEN
-
beyler masumtilki fifa oynamaya yeniden başlamiş . davet edeyim mi sizce kendisini ?
maçlarını yapacaksa davet et hamza önceki gibi olmasın sakın
-
maçlarını yapıcaksa gelsin hamza ama 15 kişiyi aşmayalım tek istegim o ;)
-
yaw bence hayır yapmazsa yine :S
-
kendisiyle konuşmadim henüz . davet etmeyelim o halde . daha ne zaman buraya gelip kaydini onaylayacaği dahi belli değil .!
-
Ben hamzann gorusunue katılıyorum
-
yaw bence hayır yapmazsa yine :S
o da var tabi
-
BENCE ETME NE KADAR AZ KISI OLURSAK OKADAR IYIDIR
-
hamza beni davet edermisin ben yaparım
-
niye
-
HADİ TAMAM HAMZA DAVETLİLERİ YAZ
-
karışıyo apo ;)
niye
-
:D :D :D APOYLA YAPAN BANKO 3 PUAN ALIR DAVET ETMENIN BI ANLAMI YOK
-
eleme müsabakalarinin tamamlanmasi için fazla süremiz yok crime . kadromuzda eksik bulunursa ederim ama sana şimdiden söz vermiyim
-
evet
-
-
oyunsiteniz.com için yarısacak en iyi 4 kişiyi seçmek için bence genis olmalı
-
>:(
-
4 degil 5
oyunsiteniz.com için yarısacak en iyi 4 kişiyi seçmek için bence genis olmalı
-
-
Cemal kardesim karar sizin kararınız isteğinize saygı duyarım ancak benim yapıgım sadece bir teklif buraya katılmayı çok isiyorum
-
oke topici açtim zaten . sadece kimi davet edeceğimi düşünüyorm
-
BENCE ALALIM APO RAKİPLERİ BAYAR DAHA KOLAY KAZANIRIZ
-
oke topici açtim zaten . sadece kimi davet edeceğimi düşünüyorm
SEN BEN O BİZ SİZ ONLAR ;)
-
ne dersiniz beyler . alsak mi crime 'i
-
-
kardes fikrine saygı duyarım ama beni almazsanız baska bes kisi nerden bulacaksınız nerdeyse tum fifacılar burda ;)
-
alsak alsak sizede kolaylık
-
ALALIM BARE :D
-
helal be cemalim ;)
-
-
crime seni davetli listesine yazmadim ama istiyorsan ekliyim hemen
-
ben cogunluktan dolayı elemeler tekrar edilsin diyorum
-
ben cogunluktan dolayı elemeler tekrar edilsin diyorum
zaten tekrar edeceğiz
-
crime seni davetli listesine yazmadim ama istiyorsan ekliyim hemen
tabiki ben istiyorum
-
hamza abi ne zamana hazır olcak yaw neden baştan yapıyorsunuz anlamıyorum
-
DÜN GECE ELEME MÜSABAKALARİNİN TEKRAR EDİLİP EDİLMEMESİ KONUSUNDA ÇOK DÜŞÜNDÜM . BU KARARİ ALMAMİN ÇEŞİTLİ SEBEPLERİ VAR . BUNLARDAN BAŞLICALARİ YARİŞMACİLARİMİZİN BİR ÇOĞU TURNUVANIN ORTA YERİNDE ELEMELERDEN ÇEKİLME KARARİ ALDİ . MESALA X KİŞİYİ DAHA ÖNCE YENEN BİR KATİLİMCİMİZ İLE AYNİ KİŞİYE DAHA ÖNCE MAĞLUP OLAN BİR KATİLİMCİMİZ AYNİ PUANLARİ ALDİLAR . HERKESİN HANESİNE YAKLAŞİK +15 PUAN HÜKMEN SKORLARDAN GELDİ .
BUNLARİN YANİNDA TURNUVAMIZA BİRAZ GEÇ GİREN KATİLİMCİLARİMİZDA OLDU VE BU KATİLİMCİLARİMİZ OYNADİKLARİ MÜSABAKALARDA , RAKİPLERİNİN HERHANGİ BİR İDDİASİ KALMADİĞİ İÇİN DAHA RAHAT PUAN ALDİLAR . HATTA BAZİ RAKİPLERİ KENDİLERİNE MAÇİMİZİ OYNAMADAN SKORU HÜKMEN YAZABİLİRSİN DAHİ DEDİ .
BU NEDENLERDEN ÖTÜRÜ SİTEMİZ ADINA YARİŞACAK 5 KATİLİMCİMİZİ BELİRLEMEK İÇİN OYNANACAK ELEME MÜSABAKALARİNDA OYUNSİTENİZ.COM ' U DAHA SAĞLİKLİ BİR KADRO İLE TEMSİL EDECEK YARİŞMACİLARİMİZİ YENİDEN BELİRLEMEK ADINA ELEME MÜSABAKALARİNİN TEKRAR EDİLMESİNİ DÜŞÜNÜYORUM
-
hmm güzel konuşma etkilendim olur sorun yok ama site kayıtları doldu :-\
-
hmm güzel konuşma etkilendim olur sorun yok ama site kayıtları doldu :-\
henüz dolmadi kardeşim . bir site iki defa kayit yaptirmiş . onu sildim az önce
-
hadi neyse ama hadi 2-3 site var desek oda bugun dolar bu elemelerde en yakın yarın akşam biter geçikcek turnuva biraz ;)
-
hadi neyse ama hadi 2-3 site var desek oda bugun dolar bu elemelerde en yakın yarın akşam biter geçikcek turnuva biraz ;)
katilimci sitelerinde davetli listelerini duyurmasi biraz uzayabilir . fazla bekleyeceklerini sanmiyorum . bizim elemeler yarin gece veya en geç pazar sabahi biter zaten
-
walla abi ben turnuvayı yönetmek için hazırım her şeyi hazılardım msn adreslerinde fixtür ve grupların teması hazır güzelce bir tema yaptım sitenin temasıanda uyuyor ben bekliyorum bitince direk yaparım ;)
-
walla abi ben turnuvayı yönetmek için hazırım her şeyi hazılardım msn adreslerinde fixtür ve grupların teması hazır güzelce bir tema yaptım sitenin temasıanda uyuyor ben bekliyorum bitince direk yaparım ;)
eywallah mete . pazar günü başlatiriz inşallah turnuvamızı
-
ok abi ben cumartesi burda yokum ama pazar olmaya çalışcam ;)
-
beyler bencede tekrar edilsin ama girecek olanlar birdaha çıkmasınn lütfennn he bide kvga felan olmasın
-
beyler bencede tekrar edilsin ama girecek olanlar birdaha çıkmasınn lütfennn he bide kvga felan olmasın
uğur sende kaydini onayla hemen kardeşim ;)
-
ok abi ben cumartesi burda yokum ama pazar olmaya çalışcam ;)
oke mete . her şey için teşekkür ediorm . bu arada seninde vaktin varsa davet edeyim elemelere ?
-
asıl ben tşk ederim bana bu görevi verdiğin için malesef zamanım yok olsaydı tabiki gelirdim ;)
-
asıl ben tşk ederim bana bu görevi verdiğin için malesef zamanım yok olsaydı tabiki gelirdim ;)
sağlik olsn kardeşim . önümüzdeki elemelere katilirsin inşalah ;)
-
o zamana kadar sitede olursam ok ;)
-
hamza ne zaman balşıcak yaw
-
hamza ne zaman balşıcak yaw
fikstür hazir kardeşim . maçlarinizi oynamaya başlayabilirsiniz