ben yokum abi burda :S :o :oeklemeyi unutmuşum . hemen yaziyorum
hamza biz yokmuyuz ya ???
HAMZA KLAVUZLA MASUMUN YERINE BURQİYI AL
HAMZA KLAVUZLA MASUMUN YERINE BURQİYI AL
BEYLER BEN ONAYLAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BASKA BIR SITEDEN TEKLIF GELDI SIZE BASARILAR DILIYORUM... :-\
BEYLER BEN ONAYLAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BASKA BIR SITEDEN TEKLIF GELDI SIZE BASARILAR DILIYORUM... :-\
GÜLE GÜLE ;)BEYLER BEN ONAYLAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BASKA BIR SITEDEN TEKLIF GELDI SIZE BASARILAR DILIYORUM... :-\
tamm bugun gece ve yarın aksama kadar burda olucamhamza biz yokmuyuz ya ???
yarın geceye kadar bilgisayarin başindan kalkmayip tüm maçlarini oynayabileceksen ekliyorum seni de ?
tamm bugun gece ve yarın aksama kadar burda olucamhamza biz yokmuyuz ya ???
yarın geceye kadar bilgisayarin başindan kalkmayip tüm maçlarini oynayabileceksen ekliyorum seni de ?
cemal bizimle oyun mu oynuyorsun
GÜLE GÜLE ;)BEYLER BEN ONAYLAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BASKA BIR SITEDEN TEKLIF GELDI SIZE BASARILAR DILIYORUM... :-\
SAOL :'(
KORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
Allah iyiliği versin cemal
cemal kafanmı ii kardeş :DKORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
KORSAN I ÇAGIRALIM İSTERSENİ SON ZAMANLARDA İYİ OYNUYOR
HAMZADA SANA ŞAKA YAPIP ELEMELERE ALMASSA ÇOK GÜLERİM :D :D :D :D:D :D :D :DKORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
HAMZADA SANA ŞAKA YAPIP ELEMELERE ALMASSA ÇOK GÜLERİM :D :D :D :DKORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
HAMZADA SANA ŞAKA YAPIP ELEMELERE ALMASSA ÇOK GÜLERİM :D :D :D :DKORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
HAMZA FABREGASI HARUN OLARAK DÜZELTTİM
KABUL EDİORM
:'( herkes guldu ben de aglayayım
:'( herkes guldu ben de aglayayım
APO DUYGULANDI BEYLER :D ;D
abi biz varız korsan 06 ama katılamayabilir boşuna yazmayın
eklemenı beklıyorum hamza
boşunamı sevindik ?
eklemenı beklıyorum hamza
boşunamı sevindik ?
knky saoleklemenı beklıyorum hamza
OKE BEN EKLIYORUM ;)
hamza abi banımı açta kabul edimmmmKORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
boşunamı sevindik ?
;D
abi biz varız korsan 06 ama katılamayabilir boşuna yazmayın
evet korsan bir yerde çalişiyordu . maçlarini yapamayabilir . zaten beni eklemeyin demişti birincisinde de
hamza abi banımı açta kabul edimmmmKORKMAYIN BEYLKER ŞAKA YAPTIM BIYERE GITTIGIM FLN YOK :D :D
boşunamı sevindik ?
;D
Beyler klavuzu çıkartalim mi sizce . şu anda burada değil kendisi ve kaydini ne zaman onaylar bilmiyorumben burayım :D
bi msj ı atamadık sureklı yenı msj atıldı deyıp durdu :D
ii kavgalar eksik olmıcak o zaman neyse
mert961 ide ekle hamza
boşunamı sevindik ?
;D
niye boyle çok iyi
MERT961
[email protected]
hamza kendi sitemle katılcam ama kabul edersen elemelerde yer almak istiyorum sonuçta eğlenceli bir organizasyon olucak eğer kabul edersen katılmak isterim
MERT961
[email protected]
hamza kendi sitemle katılcam ama kabul edersen elemelerde yer almak istiyorum sonuçta eğlenceli bir organizasyon olucak eğer kabul edersen katılmak isterim
klavz çıksın yawf
1.CEMALAKKO
2.HARUN
3.NİGHTMARE
4.BARUT
5.WİLL TURNER
6.BİG SEXY
7.HAMZA
8.FENERKRAL
9.DEVİL
10.DİEGO
11.SİR.SAFAK
12.BURQİ
13. BEŞİKTAŞLI EMRE
14.NURULLAH
15.GFB_SERO
SU AN LISTE BU OLSUN HAMZA UGUR ZATEN KATILMICAK ONLA KLAVUZU CIKARDIM 15 KISIYIZ< HEMEN FIXTURU HAZIRLIM ISTSRSERN ?_
klavz çıksın yawf
CIKTI ZATEN ;)
ne zaman başlıcak şov
MERT961
[email protected]
kardeş valla zamanımız olsaydi hiç düşünmeden kabul ederdim ama süremiz kısıtlı malesef . site kayitlarinda son 2 sitenin katilimini bekliyoruz . bunca kişiyi bekletmemiz doğru olmaz şimdi . eğer siten adına yarişmayacaksan katil tabi ?
1.CEMALAKKO
2.HARUN
3.NİGHTMARE
4.BARUT
5.WİLL TURNER
6.BİG SEXY
7.HAMZA
8.FENERKRAL
9.DEVİL
10.DİEGO
11.SİR.SAFAK
12.BURQİ
13. BEŞİKTAŞLI EMRE
14.NURULLAH
15.GFB_SERO
SU AN LISTE BU OLSUN HAMZA UGUR ZATEN KATILMICAK ONLA KLAVUZU CIKARDIM 15 KISIYIZ< HEMEN FIXTURU HAZIRLIM ISTSRSERN ?_
uğur katilacak kardeşim
eet birde mert bosuna fazlalık yapma kanka istersen katılmayacaksan siteden cunku iyi bir eleme olması lazım yanlıs anlama ama
ne zaman başlıcak şov
evet mert yukarida da söylediğim gibi zamanımız olsaydi hiç düşünmeden kabl ederdim gerçekten . sonuçta burada eğlencesine oynuyoruz ama site kayitlari da dolmak üzere ve bunca kişiyi bekletmemiz doğru olmaz . kendi siten adına katilmayacaksan elemelere gelebilirsn tabi . kararini bekliyoruz ?
eet birde mert bosuna fazlalık yapma kanka istersen katılmayacaksan siteden cunku iyi bir eleme olması lazım yanlıs anlama ama
evet mert yukarida da söylediğim gibi zamanımız olsaydi hiç düşünmeden kabl ederdim gerçekten . sonuçta burada eğlencesine oynuyoruz ama site kayitlari da dolmak üzere ve bunca kişiyi bekletmemiz doğru olmaz . kendi siten adına katilmayacaksan elemelere gelebilirsn tabi . kararini bekliyoruz ?
kendi sitemi satamam kardeş size ii eğlenceler :(
beyler biz harunla giriyoz ffc finalie çıkınca yapıcam skor tahmin yerimi ok ;)
hamza abi banımı açta kabul edim
abi banımı açta onaylayim şu kaydımı
NURULLAHGS
[email protected]
abi banımı açta onaylayim şu kaydımı
tamaa açıyor hamza
beyler hemen yemek yiiyip geliyom
abi neden açtınız tekrar anlamıyorum site kayıtları bile doldu ama
ok ama site kayıtları doldu :-\
hamza abi deville maça giriom byyy
abi boşverinde skor tahmin yerine maçları yapın zaten zor yetişir
hamza kardeşim ben niye yokummmm
HAMZA ABİ BEN DÜŞÜNDÜM VE BUGUN AKŞAM VE YARIN AKŞAM ONLİNE OLCAM UYGUNSA BENDE ELEMELERE KATILMAK İSTİYORUM EĞER YÖNETİCİYİM DİYE ALCAKSAN HİÇ ALMA HAYATTA DARILMAM ;)
TŞK EDERİM ABİ İLK 5 E GİRERSEM İYİ BİR PERFORSMANS SERGİLEYECEĞİM BU ARADA FİXTÜRE ADIMIDA EKLERSEN ;)
TMM TŞK EDERİM BENDE BİRAZDAN BAŞLARIM MAÇLARIMA ;) 5:30 GİBİ AZ BİR İŞİM VAR SATEN ;)
beşiktaşlı emrediskalifiye edildin saat 24:22 :-\
[email protected]
beşiktaşlı emrediskalifiye edildin saat 24:22 :-\
[email protected]
emre gelmıs onun kaydı onaylansında sero yok hala ortalıklarda 3 puan gecsın herkes seroo'ya ;)
22 DK DAN BİŞEY OLMAZ ;)
HELAL OLSUN SİZE CEMAL , HAMZA ABİ NİQHTMARE BUNLARI HİÇ UNUTMAYACAĞIM...BENİ NEDEN ATTINIZ HALA ANLAM WEREMİYORUM.ADAMLA MAÇA GİRİOZ SONRA 4-2 YENİYODUM AZ BİR SÜRE KALIYOR KOPUYOR DAHA DOĞRUSU RAKİP ÇIKIYOR SONRA BEN SENLE MAÇ YAPMADIM DİYOR EĞER SİZ BU TÜR ŞAHISLARDAN Bİ TAKIM OLUŞTURACAKSANIZ BEN BU TAKIMIN İÇİNDE OLMAM TAMAM.
HELAL OLSUN SİZE CEMAL , HAMZA ABİ NİQHTMARE BUNLARI HİÇ UNUTMAYACAĞIM...BENİ NEDEN ATTINIZ HALA ANLAM WEREMİYORUM.ADAMLA MAÇA GİRİOZ SONRA 4-2 YENİYODUM AZ BİR SÜRE KALIYOR KOPUYOR DAHA DOĞRUSU RAKİP ÇIKIYOR SONRA BEN SENLE MAÇ YAPMADIM DİYOR EĞER SİZ BU TÜR ŞAHISLARDAN Bİ TAKIM OLUŞTURACAKSANIZ BEN BU TAKIMIN İÇİNDE OLMAM TAMAM.
gelişmeleri hiç takip etmiyorsun klavuz . dün sabah eleme müsabakalarini tekrarlamaya karar verdik . seni de davetli listesine yeniden yazmayi düşünüyordum fakat sen burada değildin . şayet dün gece 24.00 ' da gelip kaydini yaptirsaydin yine emre gibi turnuvaya dahil olabilirdin . ama artik çok geç oldu . bir önceki elemelerdeki gibi maçlarin aksamamasi için elemelere giremezsin . kusura bakma
gelişmeleri hiç takip etmiyorsun klavuz . dün sabah eleme müsabakalarini tekrarlamaya karar verdik . seni de davetli listesine yeniden yazmayi düşünüyordum fakat sen burada değildin . şayet dün gece 24.00 ' da gelip kaydini yaptirsaydin yine emre gibi turnuvaya dahil olabilirdin . ama artik çok geç oldu . bir önceki elemelerdeki gibi maçlarin aksamamasi için elemelere giremezsin . kusura bakma
hamza abi ben artık busitede kolay kolay turnuvalarada girmem ..!