başarılar cemal hemen de ilk kendisininkını yapmıs HEhe ;D ;D ;D
kırmızı olan mac hariç başarılar :DOYUNSİTENİZ.COM EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENECEK OLAN SİTELARASI FİFA 07 TURNUVASİNDA OYUNSİTENİZİ TEMSİL EDECEK 5 KATİLİMCİMİZİ BELİRLEMEK ÜZERE DAVETLİ LİSTESİNDE BULUNAN KATİLİMCİLARIMIZDAN " CEMALAKKO " NUN FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR .CEMALAKKO - HARUN
CEMALAKKO - NİGHTMARE
CEMALAKKO - BARUT
CEMALAKKO - WİLL TURNER
CEMALAKKO - BİG SEXY
CEMALAKKO - HAMZA
CEMALAKKO - FENERKRAL
CEMALAKKO - DEVİL
CEMALAKKO - DİEGO
CEMALAKKO - SİR.SAFAK
CEMALAKKO -BURQİ
CEMALAKKO - BEŞİKTAŞLI EMRE
CEMALAKKO - NURULLAH
CEMALAKKO - GFB_SERO
tbrkler
tbrkler
SAOL GUZEL MACTI
CEMALAKKO 4 - 3 HARUN
CEMALAKKO 4 - 3 HARUN
yoh naptın cemal ya 7-1 ya 5 -0 seç
aga 3 yarrıyı neden topladın
CEMALAKKO 9 - 1 DİEGO
CEMALAKKO 2 - 0 KORSAN
CEMALAKKO 2 - 0 KORSAN
CEMALAKKO 6 - 2 DEVIL
CEMALAKKO 3 - 2 BARUT
Tebrikler kardeşim, seni maçtan önce biraz sinir ettim galiba :D
bırazmı? :o ;D
:D
cemal müsaidsen bizde yapalim mi
:D
cemal müsaidsen bizde yapalim mi
hemen gel msn ye yapalım ozmn vaktım yok
CEMALAKKO 2 - 0 BURQİ MACI 35. DK DE KOPTU DEVAM EDICEZ
şimdi devam edeceksekseniz biz sonra yapalim ?
şimdi devam edeceksekseniz biz sonra yapalim ?
TMM HAMZa yarın yapaLIM O HALDE ?
CEMALAKKO 3 - 2 BARUTtebrıller cemalokko
cemalakko 4 - 4 fenerkral
lanert olsun boyle fıfacıya adam gollerının hepsını qw den attı..! sureklı foul yaparak ındırdı a--q
ıns bu turnuvada yuzu gulmesın ..!
lanert olsun boyle fıfacıya adam gollerının hepsını qw den attı..! sureklı foul yaparak ındırdı a--q
surekli deme aga 1 kere indirdim sende yaptın aynısını kırmızı yedın hatta ayrıca sen de yaptın q+w ama yararlanamadın :D bi kerede hazmet[/b]
surekli deme aga 1 kere indirdim sende yaptın aynısını kırmızı yedın hatta ayrıca sen de yaptın q+w ama yararlanamadın :D bi kerede hazmet[/b]
YA KES BEN QW DEN YARARLANMAK ISTESEM COK GOL ATGARDIM SANA ONU HERKES YAPIYO ADAM GIBI OYNUYORUM BEN FIRSATCI DEILIM SENIN GIBI BIDE 1 KERE INDIRDIM DIYOSUN LAN YALANCI HERIF 1. YARIDA GOLE GIDERKEN MUTLAK POZISYONDA INDIRMEDINMI 2. YARIDADA RONALDINHO YU SAKATLAMADINMI ..! AL SENIN OLSUN MAC BOLE YAPCAKSAN . ALMAYIN BOYLE ADAMLARI BIDA TURNUVAYA..!
CEMALAKKO 5 - 1 BURQİ
tbrCEMALAKKO 5 - 1 BURQİ
YA KES BEN QW DEN YARARLANMAK ISTESEM COK GOL ATGARDIM SANA ONU HERKES YAPIYO ADAM GIBI OYNUYORUM BEN FIRSATCI DEILIM SENIN GIBI BIDE 1 KERE INDIRDIM DIYOSUN LAN YALANCI HERIF 1. YARIDA GOLE GIDERKEN MUTLAK POZISYONDA INDIRMEDINMI 2. YARIDADA RONALDINHO YU SAKATLAMADINMI ..! AL SENIN OLSUN MAC BOLE YAPCAKSAN . ALMAYIN BOYLE ADAMLARI BIDA TURNUVAYA..!
:Dcemalakko 4 - 4 fenerkral
herkezle bir sorunun var yaw >:(
:Dcemalakko 4 - 4 fenerkral
herkezle bir sorunun var yaw >:(
CEMALAKKO 5 - 1 BURQİ
cemalakko 4 - 4 emre
anlamıyorum ben bu ısı ya okadar basıt oynuyokı konsantre kalmıyo adamda en az 10 gol atacagım bırı ..
cemalakko 4 - 4 emreadamda full bahane war walla
anlamıyorum ben bu ısı ya okadar basıt oynuyokı konsantre kalmıyo adamda en az 10 gol atacagım bırı ..
cemalakko 4 - 4 emreadamda full bahane war walla
;D ;D ;D :D :D :D ;D ;D ;Dcemalakko 4 - 4 emreadamda full bahane war walla
yağlı güreş yapmışlar o diyo sen kaçtın o diyo sen :D
yağlı güreş yapmışlar o diyo sen kaçtın o diyo sen :Dkanka emrenın maclarına bır baksana ne yazmıs cemal cok ballısın dıo :D :D ;D
yağlı güreş yapmışlar o diyo sen kaçtın o diyo sen :Dkanka emrenın maclarına bır baksana ne yazmıs cemal cok ballısın dıo :D :D ;D
bak cemal bu sitede seninle iyi geçinen ender üyelerden biri benim . bizimde aramız bozulmasin . skor 6-0 onu editle 1 , ikincisi kalan süreyi oynamak istemiyorum . ben a + d kullandiğim zaman demediğini bırakmiyorsn şimdi sen bütün gollerini buglarla atiyorsun . buna çok canım skldı gerçekten . ayrıca maçtan kaçtiğimi kesinlikle düşünme . fark yemekten korkmam hiç bir zaman . son golü kendi kaleme atinca sinirlendim ve bağlantiyi kestim .
bak cemal bu sitede seninle iyi geçinen ender üyelerden biri benim . bizimde aramız bozulmasin . skor 6-0 onu editle 1 , ikincisi kalan süreyi oynamak istemiyorum . ben a + d kullandiğim zaman demediğini bırakmiyorsn şimdi sen bütün gollerini buglarla atiyorsun . buna çok canım skldı gerçekten . ayrıca maçtan kaçtiğimi kesinlikle düşünme . fark yemekten korkmam hiç bir zaman . son golü kendi kaleme atinca sinirlendim ve bağlantiyi kestim .
DIKKAT EDERSEN İLK ONCE SEN DENEDIN A+D YI ARDINDAN BENDE DENEDIM ETO BOŞ POZISYONDA KALDI ;) YAPACAK BISI YOK SEN A+D YI DENEMESEYDIN BENIM AKLIMA GELMICEKTI 2. SKORU BEN 7-0 OLARAK BILIYODUM ZATEN FARK ETMEZ 6 DEIL 5-0 OLSUN ISTERSE MACI HER TURLU ALIYORUM BURDA UZATILCAK EDILCEK BİR ŞEY YOK ZATEN..!
DIKKAT EDERSEN İLK ONCE SEN DENEDIN A+D YI ARDINDAN BENDE DENEDIM ETO BOŞ POZISYONDA KALDI ;) YAPACAK BISI YOK SEN A+D YI DENEMESEYDIN BENIM AKLIMA GELMICEKTI 2. SKORU BEN 7-0 OLARAK BILIYODUM ZATEN FARK ETMEZ 6 DEIL 5-0 OLSUN ISTERSE MACI HER TURLU ALIYORUM BURDA UZATILCAK EDILCEK BİR ŞEY YOK ZATEN..!
yukaridaki mesaji , oyunun 70. dakikasinda hamza kaçti demen üzerine yolladim fakat sonra mesajini editlemişsin sanirim . bu yüzden sana oyundan hiç bir zaman kaçmayacağimi ve böyle konuşursan aramızın bozulacağini söyledim . skor benimde umrumda değil açikçasi . istediğin gibi yazabilirsin ama kesinlikle maçtan kaçtiğimi düşünme !
tamam kardeşim ;)bak cemal bu sitede seninle iyi geçinen ender üyelerden biri benim . bizimde aramız bozulmasin . skor 6-0 onu editle 1 , ikincisi kalan süreyi oynamak istemiyorum . ben a + d kullandiğim zaman demediğini bırakmiyorsn şimdi sen bütün gollerini buglarla atiyorsun . buna çok canım skldı gerçekten . ayrıca maçtan kaçtiğimi kesinlikle düşünme . fark yemekten korkmam hiç bir zaman . son golü kendi kaleme atinca sinirlendim ve bağlantiyi kestim .
yukaridaki mesaji , oyunun 70. dakikasinda hamza kaçti demen üzerine yolladim fakat sonra mesajini editlemişsin sanirim . bu yüzden sana oyundan hiç bir zaman kaçmayacağimi ve böyle konuşursan aramızın bozulacağini söyledim . skor benimde umrumda değil açikçasi . istediğin gibi yazabilirsin ama kesinlikle maçtan kaçtiğimi düşünme !
TMM HAMZA KAPATALIM KONUYU
hamza bu elemelerin uzun sürmesi kötü oldu ilk 5 e giremeyenler diğer sitelerle de katılamazlar :(
CEMALAKKO 3 - 0 UGURtebrıkler
CEMALAKKO 3 - 0 UGURLAN MAÇIMIZI SENLE EN SONA YAPCAZZ NİE YAZION KAFANA GÖREE 3-0 HAYRET BİŞEYSİN SENDE AYNISINI YAPTINNN
YA HAMZA KARDEŞİM DE ŞUNA BİŞEE YAAA UĞRAŞMASIN BENLE AYNISNI O BANA YAPMIŞTII EN SON ONLA YAPCAMM ;)CEMALAKKO 3 - 0 UGURtebrıkler
hükmen mi yazdin cemal
nolduCEMALAKKO 3 - 0 UGURLAN MAÇIMIZI SENLE EN SONA YAPCAZZ NİE YAZION KAFANA GÖREE 3-0 HAYRET BİŞEYSİN SENDE AYNISINI YAPTINNN
sız macı yapmadınız mı cemal kafandanmı yazdın olum scoru :DYA HAMZA KARDEŞİM DE ŞUNA BİŞEE YAAA UĞRAŞMASIN BENLE AYNISNI O BANA YAPMIŞTII EN SON ONLA YAPCAMM ;)CEMALAKKO 3 - 0 UGURtebrıkler
hükmen mi yazdin cemal
CEMALAKKO 3 - 0 UGUR
cemal hükmen mi ?EVT YAA OFFF ONLA EN SON YAPCAMMM DİOM DİNLEMİOO HÜKMEN YAZIYORCEMALAKKO 3 - 0 UGUR
cemal hükmen mi ?EVT YAA OFFF ONLA EN SON YAPCAMMM DİOM DİNLEMİOO HÜKMEN YAZIYORCEMALAKKO 3 - 0 UGUR
adamın aklı fikri 1. lik ugur :) :)EVT KARDEŞİMM YAA ADAM TAKIMINI DEĞİL SADE KENDİNİ DÜŞÜNÜYORR GEREKİRSE YENİLCEM AMA 1.LİĞİ VERMİCEM ALLAH İİZN VERİRSEcemal hükmen mi ?EVT YAA OFFF ONLA EN SON YAPCAMMM DİOM DİNLEMİOO HÜKMEN YAZIYORCEMALAKKO 3 - 0 UGUR
yapınca düzeltirsiniz skoru 3.0 şu anda geçerisz
:D LAN UGUR ORTALIGI AYAGI KALDIRMA SANA DEDIM YAZCAM DIYE CUNKU MUSAIT OLMANA RAGMEN OYNAMADIN ..! USTELIK BEN SENLE EN SON YAPMADIM ONCeKI ELEMEDE ILK MACIMI OYNADIM senle HATTA DOGRU OL BIRAZ ;)SIMDI HEMEN GELIRSEN MSN YE YAPABILRZ ;)
26 PUANIN WAR 4 MAÇIN KALMIŞ CEMAL
26 PUANIN WAR 4 MAÇIN KALMIŞ CEMAL
büyük ihtimalle girer ilk 5 e
Belli olmaz :D
RAKİPLERİ KOLAY LOK MA DEİL UGUR BİG BEN WİLLTURNER26 PUANIN WAR 4 MAÇIN KALMIŞ CEMAL
büyük ihtimalle girer ilk 5 e
:D LAN UGUR ORTALIGI AYAGI KALDIRMA SANA DEDIM YAZCAM DIYE CUNKU MUSAIT OLMANA RAGMEN OYNAMADIN ..! USTELIK BEN SENLE EN SON YAPMADIM ONCeKI ELEMEDE ILK MACIMI OYNADIM senle HATTA DOGRU OL BIRAZ ;)SIMDI HEMEN GELIRSEN MSN YE YAPABILRZ ;)kardeşim bana yaptıklarını hatırlıomusun hani bug yok diye oyundan çıkmıştınn bidaha yapalım dmiştin belki onun acısıdır
UGUR 11-2 BJK EMRE (UGUR GERİ DÖNÜYORRR ;D ;D ;D)
PARDON AGA ;D ;D ;D ;DUGUR 11-2 BJK EMRE (UGUR GERİ DÖNÜYORRR ;D ;D ;D)
buraya niye yazdin aga ;D
cemalakko 4 - 4 nıoghtmareesakın ol gerı gelmez mac
ALLAH KAHRETSIN YHAA NE BICIM BI SANSSIZLIK VAR UZERIMDE ANLAMIYORM....!!!!!!!!!!! MAUSU KIRDIM BVALLAHI SINIRDEN.!!!!!
CEMALAKKO 2 - 4 UGUR
HIC BISI DEMIYORUM ARTIK MACIN 10. DK SINDE ETO ILE DECO KIRMIZI KART GORDU ADAM HALA BUGLARLA ATIYO GOLUNU BOYLE SANS OLAMAZ KAHRETSIN YA
CEMALAKKO 2 - 4 UGURnese dıger maclarına konsantre ol cemal
HIC BISI DEMIYORUM ARTIK MACIN 10. DK SINDE ETO ILE DECO KIRMIZI KART GORDU ADAM HALA BUGLARLA ATIYO GOLUNU BOYLE SANS OLAMAZ KAHRETSIN YA
CEMALAKKO 3 - 0 WILLmete msn de
ORTALKLARDA YOK
CEMALAKKO 3 - 0 WILLmete msn de
ORTALKLARDA YOK
lan cemal olm da ha akşam gece ye kaadar nasıl böyle yazıyorsun olm kendini ne snıyon sen
şuan şafakla yapacam
CEMALAKKO 3 - 0 NURULLAHolm senı yenmıstı nurullah
CEKILDIGI İÇİN
ohoo bu elemeleri niye yaptık geçenkinde çok çekilen oldu diye ne anlamı kaldı bunun şimdi >:(abı ne cekılmesı nurulah cemalı yendı ole seymı olur
evet ya nightı da yendi şimdi burda da bize haksızlık oluyoevt hamza ıle konusucam ben