DeviL : 4 WiLL Turner : 3
DeviL : 4 WiLL Turner : 3
DeviL : 2 Harun : 7
DeviL :2 CemaLaKKo : 6
DeviL :2 CemaLaKKo : 6
DeviL : 5 Sir.Safak : 4
DeviL : 5 Sir.Safak : 4
tbrkler müsaitsen yapalım msn deyimmüsaidim kardeşim hamachide bekliyorum ;) senin ağındayımDeviL : 5 Sir.Safak : 4
tbrkler müsaitsen yapalım msn deyimmüsaidim kardeşim hamachide bekliyorum ;) senin ağındayımDeviL : 5 Sir.Safak : 4
enesle maçinizi bitirince benle yapar misin ismail ?tmm Hamza ama msne giremiyorum kardeşim hamachide
DeviL : 4 Niqht : 4
enesle maçinizi bitirince benle yapar misin ismail ?tmm Hamza ama msne giremiyorum kardeşim hamachide
arenadevil
123 gelirmisin
hamza bekliyorum hadi kardeşim saat geç oluyo yarın sabah erken kalkmam lazımenesle maçinizi bitirince benle yapar misin ismail ?tmm Hamza ama msne giremiyorum kardeşim hamachide
arenadevil
123 gelirmisin
tamam geliyorum tabi
2 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet 8 puan :(
hamza bekliyorum hadi kardeşim saat geç oluyo yarın sabah erken kalkmam lazımenesle maçinizi bitirince benle yapar misin ismail ?tmm Hamza ama msne giremiyorum kardeşim hamachide
arenadevil
123 gelirmisin
tamam geliyorum tabi
tbrkler devil hamza gel yapalım senle
eyw kardeşim doğru diyosun maçı tam kazanırken yanlışlıkla topa çalacakken adama vurmak maçtan ediyor insanı ama sağlık olsun önemli olan eğlenmek burada
DeviL : 1 BALLACK : 2
DeviL : 8 BALLACK : 1
Hamza sen karar ver kaç kaç bittiğine ama ilk bağlantıda skor 2-1 sanaydı. Dk 30du
İkinci bağlantıda 70dk oynadık 8-1 bana oldu. İKinci bağlantının 60dk sında skor 5-1di sanırım toplamda sonuç
DeviL : 6 BALLACK : 3