Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: sihirbaz - 23 Haziran 2007, 01:07:29
-
Sizce hangisi daha büyük transfer? Yorumlarınız bekliyorum daha eğlenceli olması açısında brz geyiq kattım :)
-
carlos kim ya lincloln tabi :)
-
carlos bizim carlos :D
-
abı bence lıncln her yonuyle hem genc hem ortasaha oyuncusu hemde almnaydada yılın oyuncusu seccıldı bence lıncoln ama karıyer olarak carlos
-
abı bence lıncln her yonuyle hem genc hem ortasaha oyuncusu hemde almnaydada yılın oyuncusu seccıldı bence lıncoln ama karıyer olarak carlos
objektif bir görüş :)
-
tabı olm herkesın objektıf olmasını ısterım
-
tabı olm herkesın objektıf olmasını ısterım
isteyenın bi yüzü kara sen istemeye devam et herkes kendi takımını tutuyor :D
-
yaw işte gsliler bu adamı iki dkde şaban yaptılar :'(
-
Biri yaşlı kurt.. biri çakal karlos xD
-
işte burada fanatizm olacak adımgibi biliyom..öle bir sorumu olur yaw lincoln kim roberto carlos kim..lincoln 1 kere bile hatırlamıyom brezilya milli takım formasını giydiğini,başarı desen en fazla schalkeyle 2.lik....
YEMİN EDİYORUM BURADA R.CARLOS ŞUAN MADRİDDEN MİLANA,LİNCOLNDE ZENİT'E FALAN GİTSEYDİ,SİZİN TEK KELİMENİZ BU OLURDU LİNCOLN KİM Kİ ROBERTO YA KAFA TUTUYOR
BİRAZ CİDDİ OLUN NE BİÇİM YORUM YAPIYORSUNUZ..BANA DESENİZ CAZIM MI İYİ LİNCOLN MÜ TEK KELİMEM BU OLURYEMİN EDERİM COLİN KAZIM KİM Kİ LİNCOLNLE KARŞLAŞTIRILSIN... ;)
-
:)
-
Lincoln 8)
-
artık her lincoln diyene cvbım bu.... ;D
işte burada fanatizm olacak adımgibi biliyom..öle bir sorumu olur yaw lincoln kim roberto carlos kim..lincoln 1 kere bile hatırlamıyom brezilya milli takım formasını giydiğini,başarı desen en fazla schalkeyle 2.lik....
YEMİN EDİYORUM BURADA R.CARLOS ŞUAN MADRİDDEN MİLANA,LİNCOLNDE ZENİT'E FALAN GİTSEYDİ,SİZİN TEK KELİMENİZ BU OLURDU LİNCOLN KİM Kİ ROBERTO YA KAFA TUTUYOR
BİRAZ CİDDİ OLUN NE BİÇİM YORUM YAPIYORSUNUZ..BANA DESENİZ CAZIM MI İYİ LİNCOLN MÜ TEK KELİMEM BU OLURYEMİN EDERİM COLİN KAZIM KİM Kİ LİNCOLNLE KARŞLAŞTIRILSIN... ;)
-
çoşma cemil ;D ;D
-
çoşma cemil ;D ;D
YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM COŞARIM :D
-
dünyayı sarsan transfer Roberto Carlos
-
LİNCOLN
-
R.CARLOSU 7 KITA DUYURDU LİNCOLNU UEFAYLA ALMANYA :D
-
R.CARLOSU 7 KITA DUYURDU LİNCOLNU UEFAYLA ALMANYA :D
eet kardeş ama lincoln daa genç ve en werimli yaşında onun için lincoln bence yoksa r.carlos la mukayese etmem ;)
-
ya ne dionuz yhaw ikiside iyi nie ortalığı karıştırıyonki biri iyi sol bek ama kariyeri yüksek biri iyiortasaha ve golcü yani ikiside iyi:D
-
roberto carlos bence kalasın önde giden çok ser oynuyor ben olsam almazdım takımıma bu de fenerin seviyesini gösteriyor :D
-
Carlos un kariyeri tartışılmaz fakat futbolda dün yoktur ;)
Lincoln
ayrıca lincoln copa america için milli takıma çagırıldı ;)
-
Lincoln
ama çıkarıldı :D
r.carlos brezilyada en çok forma giyen,2002 dünya kupasını kazanan sığmaz şimdi yaz mim başarılarını...
-
ROBERTOMANİA!
-
Roberto Carlos Kariyer olarak birde ikisinde mevkisi farklı ne diyonuz siz ;D
-
puhaha yazık ;D ;D ;D
-
ikis de mevkisinin en iyileri bence ama lincoln daha faydalı transfer ayrıca carlos artık eski gücünde değil
-
duyduğum en saçma yorum brezilya milli takımındaki orta sahaları saysana bi de sol bekleri say farkı göreceksin
-
bjkliyim ama lincoln çünkü adam genç kızmayın ama carlos öldü beee
-
bende kariyeri tartışılmz dedim ztn cemil ;)
Lincoln
ama çıkarıldı :D
r.carlos brezilyada en çok forma giyen,2002 dünya kupasını kazanan sığmaz şimdi yaz mim başarılarını...
-
artık her lincoln diyene cvbım bu.... ;D
LAN CEMİL SAÇMALAMA COLİN KAZIM TOPA WURAMIYOR OLM ADAMIM AYAĞI 50 NUMARA LİNCOLN BİN BASAR ONA
-
LİNCOLN ;)
-
Lincoln tabi saçmalamayın gidipte Carlos demeyin hemen