hamza abi ikinci benim yaw ;S
İnşallah oyunsiteniz.com u en iyi şekilde temsil edip katildiğimiz üçüncü siteler arasi fifa 07 turnuvasinda şampiyonluk ipini göğüsleriz .ınsallah hamza
ok abi biran önce isimlerimizi yaz ve replerimizi at oke
oke saol abi isimlerimi izde yaz oke ;)
artık dayanamıormneye dayanamıon olm
byeeebye mete
başarılar :(tesekur ederım kardesım zor bır yola cıktık hadı hayırlısı
buruk mutlululuk var :Shııııııııııııııııııııııııııı
tebrikler beylersaol abdullah o nurullahı gozum gormesın yanlız
tebrikler beylersaol abdullah o nurullahı gozum gormesın yanlız
hahaha cemal giremedi ilk 5 :o :D :Dvay be cemal ilk beşe girememiş :o
iyi oldu cemal sana ______!!!!!!
cemal atıldı sitedencemali niye bannladiniz ?? >:( >:( :D :D
cemal atılmasada gıremıyordukı ılk 5 e :D
buruk mutlululuk var :S
başarılar kardeşimm böyle mutluluğu biz yaşayamadık sen yaşa ;) 8)buruk mutlululuk var :S
sevin kardeş başarılar 8)
cemal atılmasada gıremıyordukı ılk 5 e :D
cemal seni yendim ben ;) 30 puanın vardı hala 30 puanın var ;) son maçındı ;)cemal atılmasada gıremıyordukı ılk 5 e :D
SEN OYLE SAN KOCUM 3. LUGU GARANTILEMISTIM BEN GITTIGIM ICIN HERKES 3 PUAN ALDI HANESINE (BEN GOKHAN CEMAL SOYLEDI YAZMAMI)
İLK 5'e giren katılımcılarımızı tebrik ederim
sen kımsın olum benımle kocumlu konusuyorsuncemal atılmasada gıremıyordukı ılk 5 e :D
SEN OYLE SAN KOCUM 3. LUGU GARANTILEMISTIM BEN GITTIGIM ICIN HERKES 3 PUAN ALDI HANESINE (BEN GOKHAN CEMAL SOYLEDI YAZMAMI)
sen kımsın olum benımle kocumlu konusuyorsuncemal atılmasada gıremıyordukı ılk 5 e :D
HEPİNİZE(ŞAFAK,ENES,HAMZA,METE,HARUN)GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM KARDEŞLERİM.....
saol cemil
çok teşekkür ederiz cemilHEPİNİZE(ŞAFAK,ENES,HAMZA,METE,HARUN)GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM KARDEŞLERİM.....
saol kardesim