beyler bunda istanbula gitme varmıı yoksa gelirm bendevar kardeşim ama katıL beLki kazanamazsın iLk turnuvada yoktun çünkü İstanbuL'a gitme şansın fazLa yok..!!
katılıyorummm kardeşimmm ;D ;Dbeyler bunda istanbula gitme varmıı yoksa gelirm bendevar kardeşim ama katıL beLki kazanamazsın iLk turnuvada yoktun çünkü İstanbuL'a gitme şansın fazLa yok..!!
Hamza abi beni ekleyebilirsin
abi bu süre ne zmn birde yilmaz abi herşey bizim tarafimizdan karşılanacaktır demişti ;)
CEMALIN BANININ ACILMASINA 4 GUN KALDI O NEDEN YOK _?
ben kabul edemicem bu sitede fifa team turnuvasına ilgi gösterilmiyor,ilk turnuvada yok yere elenmiştim size başarılar.
bilmiyorum mert ama 400. turnuvada da o şekilde elendim beni en iyi anlayanlardan biri sen olmalısın sende hep haksızlığa uğradın onun için ayı şey bu turnuvada da olur diye çekiniyorum açıkçası..
kardes diegonun performansı kötü ;nete o maçta 4 birden sonra oynamadım ayrıca elimde tost vardı 4-1 den sonra benim kuzen aldı gel bidaha yapalım
9 dün 1-0 yeniordu 8-1 yendim zuhaha ama istersen al onuda ;) söz vermiştin ;)
ge lyapalım pm yolladım saten sana >:( :D ;)kahvaltımı yapıyım geliyorum
yaw neresi ii be oynamayı bilmior 4-1 yenerkne çıktı dün maçtan ;) maçtan çıkar adamlara küfür eder türkiyeyi rezil eder ;)mete haklı anca yenildimi tebrik etmesi yerine ana bacı sövüyorr sen de haklı diosun diegoo yazık
ben söoledim sevimsiz-huysuz fln ama iyi oynuyo dedim bence sitelerarasında yapmayacaktıryaw neresi ii be oynamayı bilmior 4-1 yenerkne çıktı dün maçtan ;) maçtan çıkar adamlara küfür eder türkiyeyi rezil eder ;)mete haklı anca yenildimi tebrik etmesi yerine ana bacı sövüyorr sen de haklı diosun diegoo yazık
innşlallah ;)ben söoledim sevimsiz-huysuz fln ama iyi oynuyo dedim bence ...lerarasında yapmayacaktıryaw neresi ii be oynamayı bilmior 4-1 yenerkne çıktı dün maçtan ;) maçtan çıkar adamlara küfür eder türkiyeyi rezil eder ;)mete haklı anca yenildimi tebrik etmesi yerine ana bacı sövüyorr sen de haklı diosun diegoo yazık
site yerine s i e yazmışım otomatik editlemiş site :Dinnşlallah ;)ben söoledim sevimsiz-huysuz fln ama iyi oynuyo dedim bence ...lerarasında yapmayacaktıryaw neresi ii be oynamayı bilmior 4-1 yenerkne çıktı dün maçtan ;) maçtan çıkar adamlara küfür eder türkiyeyi rezil eder ;)mete haklı anca yenildimi tebrik etmesi yerine ana bacı sövüyorr sen de haklı diosun diegoo yazık
hamzacım ben neden yokum 1 hafta daha burdayım belki daha da uzun
evet burqi oynayabilecek sen katıl :D Hamza abi nickimi Achilles yaparmsıı n
ya mete yeter ya bi olur iki olur 2 günde bir nick deiştirilmeski millet zorluk çekior sonra tanımadakardes napalım sıkıldım bu nickten beğenmedim hemde 10 gün oldu sıkıldım 2 gün değil zuhaha :D ;)
Hamza abi beni ekleyebilirsin
istanbula gelebilme imkanin varmi , şayet şamp. olursan ?
BANIM KALKTI LISTEYE EKLIYORUM ADIMI
CEMAL
cemal-cool@hotmail.com