Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: Diego - 24 Haziran 2007, 09:57:15
-
F.Bahçemizin Brezilyalı çalıştırıcısı Arthur Zico, Rio De Janerio'da kendisine ait spor okulunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, sarı-lacivertli ekibi bırakan Tuncay Şanlı, Ümit Özat, Mehmet Yozgatlı, Rüştü ve Serkan Balcı için, "Hiç bir teknik direktör hiç bir futbolcusunu kaybetmek istemez. Ancak, profesyonel futbolda bunlar var. Futbolcular kendilerine gelen daha iyi teklifleri maddi ve manevi açıdan değerlendirerek karar verir. Bunu anlayışla karşılanmak gerekir" dedi.
Milliyet Gazetesi'nin 23 Haziran 2007 tarihli haberine göre Zico, yönetime verdiği raporda hiç bir futbolcu için "Gönderilsin" teklifinde bulunmadığını belirtirek, "Tuncay Şanlı gerçekten takımımız için büyük bir kayıp. Onun kalmasını çok istiyordum. Gitmesine üzüldüm. Ama Tuncay gitti diye biz güç kaybedecek değiliz. Ya onun yerine iyi futbolcular alacağız, ya da mevcut kadrodan onun yerini dolduracak isimleri bulup oynatacağız" dedi.
Brezilyalı hoca, Roberto Carlos transferine çok sevindiğini ayrıca Alex'le yeniden anlaşmalarının takım için çok olumlu olduğunu da ifade etti, "Roberto Carlos'un kalitesini zaten tartışılmaz. Takımımıza çok önemli katkıları olacak. Yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli temas halindeyiz ve gidenlerin yerlerine mutlaka yenileri gelecek" diye konuştu.
-
;) ;) ;) ;) ;)
-
Paylaşım için teşk