Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: gencfbyusuf - 24 Haziran 2007, 12:42:51
-
aylarınızla birlikte mesajlarınızıda bekliyorum
-
Saçma bi konu
ALEX DSEĞİŞİLMEZ BUNU 6S LİLERDE BİLİYOR...BİR ARA PEŞİNDEN KOŞUYODULAR..! ;)
-
ewt saçma konu
alex kötü lincoln daha iyi
alex qimmişqi lincoln ile birlikte anket açılıyo ???
;D ;D
-
YAW DOSTUM SENDE BİLİYOSUN Kİ ALEX DAHA AĞIR BASIYOR ;)
-
YAW DOSTUM SENDE BİLİYOSUN Kİ ALEX DAHA AĞIR BASIYOR ;)
sende bılıyorsunkı alex ıle lıncoln tartısılamıycak kadar lıncoln daha buyuk
-
ya yapma klavuz alex in tek bi artısı var oda uyumlu yoksa lincoln herkonuda alex i geçer inşallah lincoln Türkiye ye alışır ;)
-
alex in teknik i biraz daha fazla olabilir ki lincolnda çok teknik bir futbolcu artı koşuor pres yapıor fln filan ama lincoln kesinlikle daha yararlı bi futbolcu bence
-
yaa alexsın kahramanlıgı anadolu takımlarına gecer hanı onemlı maclarda ne yapdı olseyın bısey
-
hee doğru avrupa maçlarında penaltılar olmasa gol atacağı yok adamın ikisi arasında karşılaştırma yapmak bile yanlış tabi ki Lincoln bu senede görecez kimin iyi olduğunu ;)
-
LİNCOLN BUNU KADIKOYDEDE KANITLADI ZTN ;)
-
:D :D ;D ;D kapak
-
ya alex adam mı be kolay tabi rize ye antep e oynaması yiyosa güsel tkmlara oynasın lincoln çok ii ya hızlı ii top yapıo fener maçındada gösterdi lincoln alex ten daha ii bence
-
;D ;D
-
;D ;D
;D ;D
-
her boka gülmeyin :o
-
KÜFÜR ETME KILAVUZ BEN Bİ FENERLİ OLARAK DÜRÜSTÇE SÖYLÜYORUM LİNCOLN DAHA FAYDALI OLUCAK GİBİ
-
lincoln nedir kardeşim yha alexle lincoln aynı mevki adamları lincoln daha fazla koşuyo diyolar ama bi sezonda 3 golü geçemiyo elx koşmuyo diyolar bu yıl kol kralı olduu :D :D olaya bak okadr sölüyolar spor programlarında lincoln okadr büyük futbolcu değil gsliler büyük transfer yaptığınızı zannetmeyin diye ama dineletemiyoz iştee görcez lincolnü :D :D
-
SANANE LAN
-
adam ol lan akıllı konus
-
lincoln nedir kardeşim yha alexle lincoln aynı mevki adamları lincoln daha fazla koşuyo diyolar ama bi sezonda 3 golü geçemiyo elx koşmuyo diyolar bu yıl kol kralı olduu :D :D olaya bak okadr sölüyolar spor programlarında lincoln okadr büyük futbolcu değil gsliler büyük transfer yaptığınızı zannetmeyin diye ama dineletemiyoz iştee görcez lincolnü :D :D
İşte Saçma Sapan bi yorum bu yoruma Cevap bile Verilmez :-X
-
ya tartışmaya bile gerek yok yaaa sezon başında ricardinho geldiğinde alex le kyaslandı iliçi bile alexle kıyasladılar ne hikmetse türkiyeye kim gelirse alexle kıyaslanıo ricardinho daha ii dediler ama alex sezon sonu istatisliklerinde ricardinhoyu ezdi geçti bu sezonda öle olacak hem niye lincoln ü ricardinhoyla delgadoyla kıyaslamıonuzda alexle kıyaslıonuz bu kadar kıskanç kibirli olmayın sayın gaysaraylılar ;D ;D
-
şimdi gs liler lincoln nün nasıl oyniicanı diil onun masrafının altından nasıl kalkacıgını düşünsün zuhahaha ;D ;D
-
şimdi gs liler lincoln nün nasıl oyniicanı diil onun masrafının altından nasıl kalkacıgını düşünsün zuhahaha ;D ;D
SIZDE SAMP LIGINDE NE ...OK YICEGINIZI DUSUNUN..! ;)
-
BİZİM HİÇ YOKTANSA DÜŞÜNECEK Ş.LİGİ HAYALİMİZ WAR SİZİN O DA YOK ;)
-
lincoln böle soru mu olur lincoln yırtıcı
AAlex Yatıcı
-
yapma ağa lincoln geldi gömdü gitti zamanında :) zaten fenerin ii bi alerjisi olmuştur :) zaten bütün futbolcular alerji oluyo gs ye :D:D:D:D:D:D:D:D nedense.. ;) :-*
-
bi sezonda 3 golü geçemiyo dediğin adam ligi dışında geldi istanbulda 2 tane gömdü gitti yapma allah aşkına :D:D:D:D
-
ya tartışmaya bile gerek yok yaaa sezon başında ricardinho geldiğinde alex le kyaslandı iliçi bile alexle kıyasladılar ne hikmetse türkiyeye kim gelirse alexle kıyaslanıo ricardinho daha ii dediler ama alex sezon sonu istatisliklerinde ricardinhoyu ezdi geçti bu sezonda öle olacak hem niye lincoln ü ricardinhoyla delgadoyla kıyaslamıonuzda alexle kıyaslıonuz bu kadar kıskanç kibirli olmayın sayın gaysaraylılar ;D ;D
sevgili EZİKbahçeli :D:D konuyu açan gs limi fb limi bi bak isterrsen :D:D:D:D:D
-
sevgili EZİKbahçeli :D:D konuyu açan gs limi fb limi bi bak isterrsen :D:D:D:D:D
sözlerine dikkat et koçum dalga geçiyorsan belli zaten zekanı burda belirleyebiliyon
-
ZTN SİZİNKİ BİR HAYALDEN ÖTE GİTMEZ :D :D
BİZİM HİÇ YOKTANSA DÜŞÜNECEK Ş.LİGİ HAYALİMİZ WAR SİZİN O DA YOK ;)
-
Lincoln iyi hem frikikde hemde teknikde hemde presde hemde fizikte hemde uzaktan şutlarıyla hemde aşırtmalarıyla hemde driblingleriyle hemde ilk temasda hemde top kapmada hemde bitiricilikte hemde başak bişe bulamadım ;D ;D
-
Lincoln iyi hem frikikde hemde teknikde hemde presde hemde fizikte hemde uzaktan şutlarıyla hemde aşırtmalarıyla hemde driblingleriyle hemde ilk temasda hemde top kapmada hemde bitiricilikte hemde başak bişe bulamadım ;D ;D
hepsını saydın saten
-
hepsını saydın saten
ewet hepside war adamda
-
valla fb liyim ama lincolnü çok begeniyorum bence lincoln
-
helal olsun ;D