herkese basarılar dılerım olmayan olursa yedek kayıt yaptırdm
endoplazmikretikulum bu mala söleyin bana artislik yapmasın onun hayatını .yenilmeyi hazmedemeyen veletler aranızda sanırım. oyunun başında umarım çıkmazsın dedim. oyun 4-1 bitti. attığı msj bu :
ya hacı şimdi ayda yılda bi yenilior ondada bahane buluor diceksiniz ama wallahi şans uardaydan yana idi ya abi 4.3 yendı benı adam 3 gol korner varmı böle bişi :S ve ben son dakkada direkten dönene top olmak üzrere gene sayısız kaçırdım ne diim yaHackleyimmi :D su mallozmikretikutuma beni tanıtın yoksa olay büyücek kötü olacak
nyse trbkler
:Dya hacı şimdi ayda yılda bi yenilior ondada bahane buluor diceksiniz ama wallahi şans uardaydan yana idi ya abi 4.3 yendı benı adam 3 gol korner varmı böle bişi :S ve ben son dakkada direkten dönene top olmak üzrere gene sayısız kaçırdım ne diim yaHackleyimmi :D su mallozmikretikutuma beni tanıtın yoksa olay büyücek kötü olacak
nyse trbkler
ndır sakın ol olm yaa cocuk tanır ılerde sni ;D :Dya hacı şimdi ayda yılda bi yenilior ondada bahane buluor diceksiniz ama wallahi şans uardaydan yana idi ya abi 4.3 yendı benı adam 3 gol korner varmı böle bişi :S ve ben son dakkada direkten dönene top olmak üzrere gene sayısız kaçırdım ne diim yaHackleyimmi :
nyse trbklersu mallozmikretikutuma beni tanıtın yoksa olay büyücek kötü olacak[/b]ya hacı şimdi ayda yılda bi yenilior ondada bahane buluor diceksiniz ama wallahi şans uardaydan yana idi ya abi 4.3 yendı benı adam 3 gol korner varmı böle bişi :S ve ben son dakkada direkten dönene top olmak üzrere gene sayısız kaçırdım ne diim yaHackleyimmi :D su mallozmikretikutuma beni tanıtın yoksa olay büyücek kötü olacak
nyse trbkler
ne tanıcam bilader. yenilmeye tahammulu yok okadar.ndır sakın ol olm yaa cocuk tanır ılerde sni ;D :Dya hacı şimdi ayda yılda bi yenilior ondada bahane buluor diceksiniz ama wallahi şans uardaydan yana idi ya abi 4.3 yendı benı adam 3 gol korner varmı böle bişi :S ve ben son dakkada direkten dönene top olmak üzrere gene sayısız kaçırdım ne diim yaHackleyimmi :
nyse trbklersu mallozmikretikutuma beni tanıtın yoksa olay büyücek kötü olacak[/b]ya hacı şimdi ayda yılda bi yenilior ondada bahane buluor diceksiniz ama wallahi şans uardaydan yana idi ya abi 4.3 yendı benı adam 3 gol korner varmı böle bişi :S ve ben son dakkada direkten dönene top olmak üzrere gene sayısız kaçırdım ne diim yaHackleyimmi :D su mallozmikretikutuma beni tanıtın yoksa olay büyücek kötü olacak
nyse trbkler
ama Hackde Krallığı var okadarhack de neymiş.cumhuriyet savcılığına bakar iş o kadar basit.