BENCE ENDOP(ANNADINIZ SİZ)ALIRyok yav alamaz havalı deniz abla
;D ;D :D :DBENCE ENDOP(ANNADINIZ SİZ)ALIRyok yav alamaz havalı deniz abla
BİLMİYOM HİÇ OYNAMADIM NADİRİ YENDİYSE İYİDİR DEDİM ;)olm yok ben oynamayı bilmiyom
endoplazmik: 4
nurullah:1
kapak olsun pierro nadire :)
endoplazmik: 4Gülüm Erkeksen 1 kelime daha et benim hakkımda yiyorsa piero kelimesi 1 cümlende daha geçsin
endoplazmik: 4Gülüm Erkeksen 1 kelime daha et benim hakkımda yiyorsa piero kelimesi 1 cümlende daha geçsin
endoplazmik: 4
tebrikler endoplasmi....
Fifayı Takmıyorum artık ama bu çocuk sinir etti beni çok havalı havalı deniz abladan bile daha havalıNADİR SENMİSİN AGA NOLMUŞ SANA BU SÖZÜMDEN SONRA ADAMA KÜFÜR ETMENİ BEKLERDİMBİLMİYOM HİÇ OYNAMADIM NADİRİ YENDİYSE İYİDİR DEDİM ;)olm yok ben oynamayı bilmiyom
YAKIN ZAMANDA PSİKOLOĞA FLN GİTTİN Mİ? :D
banada dioki :evt macın basında soyledıyse bunu o anlama gelıyor
"umarım çıkmazsın maçtan"
yani bunun anlamı bak sana 10 15 58 tane atacam onun için çıkma ben çok mükemmel oynarım bu ouyunu
o sözün anlamı bu :D
banada dioki :çünkü daha önce seninle maç yapmıştık. kaçmıştın ve ardnından yenildin die küfür etmiştin. baştan söylim dedim. tekrar teşekküler kaçmadığın için :)
yani bunun anlamı bak sana 10 15 58 tane atacam onun için çıkma ben çok mükemmel oynarım bu ouyunu
eet maça girmeden söledi.hamza msnmi ekle nadir_piero@w.cnbanada dioki :evt macın basında soyledıyse bunu o anlama gelıyor
sir msn nedir? final maçını yapacakmıyız?banada dioki :evt macın basında soyledıyse bunu o anlama gelıyor
eet maça girmeden söledi.hamza msnmi ekle nadir_piero@w.cnbanada dioki :evt macın basında soyledıyse bunu o anlama gelıyor
endo fınalı daha sonra yaparız aga sımdı ben kactım 20 dk sonra gelıcembanada dioki :çünkü daha önce seninle maç yapmıştık. kaçmıştın ve ardnından yenildin die küfür etmiştin. baştan söylim dedim. tekrar teşekküler kaçmadığın için :)
safak kupayı alır beyler bu adam dehşet bişi ben pek fazla tanımıyorm ama gerçekten çk ii oynuor bence fifanın babası bu adam ...acıkcası tnışmak isterim safaklaasende kımsın :D :D
;)
endoplazmikretikulum :6
sir-safak:5
endoplazmikretikulum :6
sir-safak:5
safak kupayı alır beyler bu adam dehşet bişi ben pek fazla tanımıyorm ama gerçekten çk ii oynuor bence fifanın babası bu adam ...acıkcası tnışmak isterim safaklaa
;)
iki uzatma sonunda bitti maç. sir-şafak eline sağlıkolm bırdaha benımle mac yaparken 90 dk boyunca kalecıden uzun top la yanı bug ıle oynarsan oyundan cıkarım solım sonrada hukmen yazarım oyununu akıllı oyna tek taktıgın rakıbını sınır etmek ve oyunu almak
pfff.yalandan kim ölmüş. ben uzun top yapmam kardeş. bestfifanın kurallrıyla oynarım. sizin gibi bodoz oynamam. ama bu sitede herşey mubah anladığım kadarıyla. yenilmeyi hazmetmek lazım. maçtan sonra tebrık ettin geldin burada karalama yapıosun yalandan yereiki uzatma sonunda bitti maç. sir-şafak eline sağlıkolm bırdaha benımle mac yaparken 90 dk boyunca kalecıden uzun top la yanı bug ıle oynarsan oyundan cıkarım solım sonrada hukmen yazarım oyununu akıllı oyna tek taktıgın rakıbını sınır etmek ve oyunu almak