Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: melih123 - 25 Haziran 2007, 10:16:56
-
??????????????????* Ben 4
-
günde 10 saat civarları ;)
-
10-11 saat belli olmuyor duruma göre bazen bir yere falan gidiyoz...
-
aynen aga ;)
-
11-12 saat kalıyom matadorun dediği gibi biyerlere gidebiliyoz arada bir
-
bi kaç gündür 10 saat fln kalıorumda normalde daha az giriom abi insan çok oturuncada robot oluyor
-
10 -11 berki daha fazla
-
bi kaç gündür 10 saat fln kalıorumda normalde daha az giriom abi insan çok oturuncada robot oluyor
evt kalktığımda belim tutuluyor :D
-
he he
-
15-16-17 saat 8de kalkarım 1 gibi bırakırım bazen 2 hatta
-
sabah 12 de kalkıom pc ye geliom sonra akşama kadar oynuyom normalde akşam 12 ye kadar oynuyom
bazen arkilerle geziom
a.q gözüm kararıo artık pc ye oturunca ;D ;D
-
champion senin sosyal hayatın bitmiş hergün o kadarr durulur mu bilgisayar başında :D ;D
-
10
-
5-6 saat daha fazla oturunca annem kızıo :D :D ;D
-
7-8 fazlası popoma rahatsızlık verio popom uyuşuo
-
BELLİ ONLİNE SÜRENDE OYUNSİTENİZ.COM'a KATKILARINDAN DAHA 1000 MESAJA ULAŞMAMIŞ AMA HALA SİTE MODU OH NE GÜZEL BİZ BURADA 10.000 BİNE GİDİYOZ HALA SİTE MODUYUZ...
-
BELLİ ONLİNE SÜRENDE OYUNSİTENİZ.COM'a KATKILARINDAN DAHA 1000 MESAJA ULAŞMAMIŞ AMA HALA SİTE MODU OH NE GÜZEL BİZ BURADA 10.000 BİNE GİDİYOZ HALA SİTE MODUYUZ...
;D ;D ;D
-
;D ;D ;D
DOĞRU DİMİ YAW... 8)
-
doğru
-
;D ;D ;D
DOĞRU DİMİ YAW... 8)
DOĞRU15-16-17 saat 8de kalkarım 1 gibi bırakırım bazen 2 hatta
;D ;D ;D
DOĞRU DİMİ YAW... 8)
8) [/b]
-
cemil seni kendi yerime aliyim clan açtık 6 oyuna onu idare ediyoruz maç ayarlıyoruz antreman yapıuyoruz serverları idare ediyoruz kalan süredede buraya geliyorum
-
O zmn niye site moderatörü oluyon
-
ben bunu aylar önce oldum hamza abi hala almadı yaz sonu sırf siteyle ilgilenicemde şimdi bodruma felan gidiyorum hamza abi hala almadı
-
9,10 saat rahat
-
böyle bekleyip bişe demezsen hamza abiye almaz tabi hamza abi olm sen zenginsin gidersin bodruma ;) gidiyorsanda bizene neden belirtiyon yani havamı atıyon 8) ;) :D
-
;D ;D ;D
DOĞRU DİMİ YAW... 8)
evet doğru :-X :-X
-
aga sabah 10 da açıyom wala sora akşam 6 -7 ye kadar to poynuyom 21: 00 de geliom tekrar açıom :D
-
tbrkler lafımı ağzımdan çaldın ;D
aga sabah 10 da açıyom wala sora akşam 6 -7 ye kadar to poynuyom 21: 00 de geliom tekrar açıom :D
;D ;D
-
günde 10 saat civarları ;)
onun için gözlük takıyon ;D
Ben 4
-
böyle bekleyip bişe demezsen hamza abiye almaz tabi hamza abi olm sen zenginsin gidersin bodruma ;) gidiyorsanda bizene neden belirtiyon yani havamı atıyon 8) ;) :D
teyzem orda annem oralı o yüzden ve dedim konu bile açtım
-
8
-
7 saatten az kalmam heralde :D
-
bende en az 8 saat :D
-
hiç belli olmuyor bazen sabahlıyorum bile ama bazen hiç oturmuyorum duruma baglı olan bişi
-
8-10 saat
-
8- 10 saat ;)
-
wala bazen 12 saat oluyor
-
aynen aga ;)
cemil zaten beni tanıyosun aynen (:
-
ben 4 :D
-
19 saat felan
-
en az 8 en fala 15