Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 5. WE 8 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Hamza - 25 Haziran 2007, 11:07:41
-
OYUNSİTENİZ 5. WE 8 TURNUVASİ KAYİTLARİNİZİ BU TOPİC ALTİNDAN NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKIM SEÇMEK SERBEST OLACAĞİNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANİZA GEREK YOKTUR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
-
Ballack
[email protected]
-
BAŞARILAR
-
BAŞARILAR
saol furkan . sen de katilsana
-
WE8 YOK Kİ
-
WE8 YOK Kİ
hmm . al istersen zevkli olur . fazla kimse katilmiyor zaten . üyelerimizi biraz da buraya yönlendirelim .
-
walla full varsa link at enson 2002 wc ye para verip almıştım ilk ve tek para verdiğim oyun
son olmasını planlıyorum yarın indirebilirim
-
walla full varsa link at enson 2002 wc ye para verip almıştım ilk ve tek para verdiğim oyun
son olmasını planlıyorum yarın indirebilirim
online oyunun farklı tadi var bence ama yinede sen bilirsin . ben full linkini ariyayim sana ;)
-
Ballack 4. turnuvayı yüzümüzün akı ile tamamladık...5. hayırlı olsun ;) ben şimdilik kayıt olmuyorum hele bir dördüncüsünü bitirelim ondan sonra oluruz...Kayıt olan herkese başarılar...
-
Ballack 4. turnuvayı yüzümüzün akı ile tamamladık...5. hayırlı olsun ;) ben şimdilik kayıt olmuyorum hele bir dördüncüsünü bitirelim ondan sonra oluruz...Kayıt olan herkese başarılar...
sen bilirsin kardeşim , 4 . nün finalini ne zaman yapariz
-
Akşamları saat 22:00 dan sonra istediğin zaman yapabiliriz kardeş eve saat 21:30 da geliyorum...
-
Akşamları saat 22:00 dan sonra istediğin zaman yapabiliriz kardeş eve saat 21:30 da geliyorum...
hmm tamam kardeşim . ne zaman müsaid olursan pm atabilirsin bana
-
bende warım nick hamahi nickim ceyhun_denver [email protected]
-
ceyhunla beraber 2 kişi olduk . 2 kişi daha kayit olursa yari finalden başlatalim turnuvamızı
-
we 8 için ballack orjinal cd gerekli diildi dimi
-
we 8 için ballack orjinal cd gerekli diildi dimi
gerek yok tabi kardeşim . hamachiden oynayabiliriz fifa gibi ;)
-
onüç kardeşim , sende katil istersen . üçümüz oynayalim
-
İlk Önce şu 4. turnuvayı bitirelim...Müsaitsen bekliyorum...
-
İlk Önce şu 4. turnuvayı bitirelim...Müsaitsen bekliyorum...
bende seni bekliordm kardeşm . müsaid olduğun zaman p.m atabilir misin bana . buradan yazinca bazen göremiyorum
-
ben kayit olsammı
-
ben kayit olsammı
bekleriz kardeşim
-
bende varım ne zamandır turnuva arıyordum hamachideki nickim astasa hotmaillim [email protected]
-
bende varım ne zamandır turnuva arıyordum hamachideki nickim astasa hotmaillim [email protected]
tamam kardeşim . aramıza hoşgeldin .
-
crime
-
crime
msn adresini de yazar misin
-
Crime ile birlikte
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
bende oynamak istiyorum ama nasıl oynanıcak net üzerinden bilmiyorum. Bana yardım etsenizde bi deneme maçı yapsak net üzerinden, bende ögrenmiş olurum nasıl oynandıgını.
msn: [email protected]
ballack senden yardım bekliyorum. Bi deneme maçı yapalım. bende we8 yuklü
-
incemert
[email protected]
yedek kayıttt
-
;)