Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Diego - 25 Haziran 2007, 11:30:45
-
EVET ARKADAŞLAR SİTEMİZDEKİ RÜTBELERDEN SANIRIM HEPİMİZ BAYMIŞIZDIR.BU KONUYA YENİ Bİ ÇARE GETİRDİK.HERKESİN ELİNDEKİ RÜTBELERİNİ ALMADAN YENİ RÜTBE EKLEYEREK EĞLENCELİ ÜYE-KANKA ÜYE-PAYLAŞIMCI ÜYE-CİDDİ ÜYE FALAN GİBİ YENİ RÜTBELER AÇALIM MI?BU RÜTBELER İÇİN MESAJ SAYISI GEREKLİ DEĞİLDİR HERKES İSTEDİĞİ RÜTBEYİ YAZACAK BİZ O KONU HAKKINDA ANKET AÇACAĞIZ?
YORUMLARI BEKLİYORUZ
-
BENCE AÇILSIN
-
bencede açılsın ama bu site turnuva sitesi olduğu için böyle fifacı,usta fifacı falan diye rütbelerde açılabilir..
ama üst düzey turnuva yetkilileri falan kalsın..onlar güzel açılmasada olur...
-
eet açılsın ama bana güzel bi rütbe bulsak iyi olur :D
-
sana kral üye diye bir rütbe açalım :D
-
ONLAR KALICAK KARDEŞİM EXTRA OLARAK EĞLEMEK İÇİN ;)
bencede açılsın ama bu site turnuva sitesi olduğu için böyle fifacı,usta fifacı falan diye rütbelerde açılabilir..
-
herkes bu topic altından kendi önerisini yazabilir
-
sana kral üye diye bir tübe açalım :D
eet olabilir ama daha güzel bişelerde fikri olanlar sölesin ona göre bulalım ! benimde aklıma Oyunsiteniz Mafyası geldi :D
-
sana kral üye diye bir tübe açalım :D
eet olabilir ama daha güzel bişelerde fikri olanlar sölesin ona göre bulalım ! benimde aklıma Oyunsiteniz Mafyası geldi :D
:D :Dmafya mı :D :D
-
açılsın tabi zevkli ve eğlenceli olur
-
ONLAR KALICAK KARDEŞİM EXTRA OLARAK EĞLEMEK İÇİN ;)bencede açılsın ama bu site turnuva sitesi olduğu için böyle fifacı,usta fifacı falan diye rütbelerde açılabilir..
evet furkanin söylediği gibi mesaj sayisi ve yapilan paylaşimlara göre verilen rütbeler kesinlikle kalkmayacak zaten . bu rütbeler avatarinizin üstünde yazacak ve sizin sitemizdeki davraniş ve aktifliğinize göre değişiklik kazanacak
bende açilmasindan yanayim .
-
HATTA HAMZAYA CİDDİ ÜYE RÜTBESİ VERİLMESİNDEN YANAYIM :D
-
o zaman ne duruyoz hamza açsana yaw :D
-
DUR ANKET 1-2 GÜN AÇIK KALSIN
-
sana ne
;D ;D ;D ;D
bencede açılsın güsel olur ;)
-
Açılabilir iyi fikir
-
AHA OKTAY GELMİŞ..nerelerdesin yaw sen ben cemil hani makara yapmıştık harun sen ben :D :D :D
-
AHA OKTAY GELMİŞ..nerelerdesin yaw sen ben cemil hani makara yapmıştık harun sen ben :D :D :D
MAKARA YA BİŞİ OLDU MU :D:D:D:D:D
-
açilsin . bana ne isim verirsiniz o zaman ;D
-
açılsın ii olur
-
ıyı fıkır
-
açılmasın dedim ankete ama herkez acılsın diyor bende fikir değiştirip acılmasından yanayım
-
AÇILSIN ;D ;D
-
FLOOD UZMANI sana yakışır aga :D :D hatta derste verirsin ne zaman hangi saatlerde nasıl flood yapılır vb. :D
-
açılsın ii fikir
-
açılsın ii fikir
kes :D
-
açılsın ii fikir
kes :D
GONUSMA LANN ;D
-
FLOOD UZMANI sana yakışır aga :D :D hatta derste verirsin ne zaman hangi saatlerde nasıl flood yapılır vb. :D
:D :D :D