giddy 7-1 alırarkadaşım hayal dünyasında yaşıyorsun... dön gerçek dünyaya artık tayfo yu tanımıyosunuz galiba...... seninle 10 dakika fifa oynasın yeter... sana kapak olur ...bence yorum yaparken kişileri dikkatli incele... yanılırsın... yazık olur.... Tayfo bu maçı rahat alır...
Tayfo çıktığı her maçın favorisidir....
bakın doru konusun o benım oynasımı bilmeden gelip yorum yapıorsa akın rahat alır diye bende yaparım ;) ayrıca msj sayım artsın diyorsunda ben bu kadar şeyde sadece 1 yorum yaptım dikaktini çekerim gorucez bakalım Çok güveniyorsunuz.
tmm bende öle diyorum kardeşim ancak bende giddynin oynasını biliyorum :D
Tamam ben de Akın 7 Fenerkral 1 yazmalıydım haklısın ;)
;D ;DYAW YETERİN ARTIKIN
bakın doru konusun o benım oynasımı bilmeden gelip yorum yapıorsa akın rahat alır diye bende yaparım ;) ayrıca msj sayım artsın diyorsunda ben bu kadar şeyde sadece 1 yorum yaptım dikaktini çekerim gorucez bakalım Çok güveniyorsunuz.görüşcez
beyler buradaki amacimizin eğlenmek olduğunu unutmayalim lütfenkesinlikle katılıyorum ama bazı modlar maksadını aşan mesajlar yazdılar balack dikkat ettiysen..
kardeşim saygısızlık ediyorsun farkındamısın bilmem ben hiç maksadımı aşan msj goremıyorum.hayır Tayfo yla ne alıp veremediğin var anlamadım uğraş dur sen daha....