aldım bile çok gol kaçırdım 3 golüde balık attı son 2 golü savunma hatası bi golüde kornerden benim adama çarptı girdi 6-3yaw yeter iyi ki bi yenmişsin her tarafa yazıp duruon
aldım bile çok gol kaçırdım 3 golüde balık attı son 2 golü savunma hatası bi golüde kornerden benim adama çarptı girdi 6-3kendini beğenmiş bi maç alıo her yere yazıo
ne dion lan senben adam gibi konuşuyom.senle ancak böle konuşulur.lanlı manlı konuşma.ben sadece sana bidaha asla yenilcek salaklık yapmam diyorum
doru konus söledim sadece gel senide yenimgel yapalı aslanım ben yensemde snn gibi artislik yapmam her yere yazıo çok iii oynadım kendini beğenmiş artist
bestgamer123 123 gel macimizi yapalimdoru konus söledim sadece gel senide yenimgel yapalı aslanım ben yensemde snn gibi artislik yapmam her yere yazıo çok iii oynadım kendini beğenmiş artist
geldim off gözüküonbestgamer123 123 gel macimizi yapalimdoru konus söledim sadece gel senide yenimgel yapalı aslanım ben yensemde snn gibi artislik yapmam her yere yazıo çok iii oynadım kendini beğenmiş artist