Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FİFA WORLD CUP 2006 => Konuyu başlatan: burak - 16 Mayıs 2006, 00:11:08
-
Beyler bayanlar başka yama kaldıysa veya istediğiniz bir yama varsa çekinmeden söyleyin ben yama yapabiliyorum rahatlıkla yaprım ama kalmadı galiba :D :D :D
-
spiker kadı.türkçe spiker
-
Beyler bu türkçe spikeri yamasını bilen varsa lütfen paylaşsın
-
henüz daha çikmadi beyler çikar çikmaz yayinlayacağiz.. oyunsiteniz farki ile... ;)
-
eywallah kardeşim bekliyorum
-
İzlemede kalin ;)
-
ok bekliyoruz ;)
-
biz oluruz olmadı kendim yaparım
-
ya beyler yenı cıkmıs bı oyuna bu kadar yama yukleyip orjinalliğini bozmayın bence ama kardes bu yamalar iyi olmus ellerine sağlık (yuklemedim ama :))
-
beyler türkçe spikeri koydum isteyen yüklesin yamaların orda:D
-
eyw saol kardeşim
-
çok sağol burak indirmeye başladim bile
-
ya beyler yenı cıkmıs bı oyuna bu kadar yama yukleyip orjinalliğini bozmayın bence ama kardes bu yamalar iyi olmus ellerine sağlık (yuklemedim ama :))
haklisin dostum ama yamalar oyunun meyvesi oluyor gerçekten onlarsiz güzel deyil bence
-
haklisin dostum ama yamalar oyunun meyvesi oluyor gerçekten onlarsiz güzel deyil bence
aynen katiliyorum yamasiz oyun güzel olmuor
-
beyler başka yama var mı çekinmeyin süleyin:D
-
ya abi bu programı sıkıştırcak yada MB tını düşürecek bi program yok mu? benim bilgisayar kaldırır mı bilmem inndirecektim ama çok büyük şu an kararsızlık içindeyim nolur yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
-
ya nayapıyım büyük te olsa küçük te olsa indirecez başka çare yooooooook
-
kardeş bana küçük image dosyalarını bulabilir misin?
-
yaw canım benim ;D ;D benim oyunla ilgili bi sorunum var oyunu başlattığımda hata veriyo oyunu açmıo bunu düzeltecek bi yama var mı
-
Yama yapabiliyor musun? Bunların arasında senin yaman var mı peki?
-
SLM BEN BI YAMA BULDUM 3 BUYUKLERIN STADI OLSUN 3 BUYUKLERIN TEZAVRATU OLSN
-
arkadaşim fifa world cup ta ne işi var üç büyüklerimizin :S
-
oda geldi..[/b]
-
arkadaşim fifa world cup ta ne işi var üç büyüklerimizin :S
:D :D :D