Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => Konuyu başlatan: HaruN - 25 Haziran 2007, 23:47:30
-
EET BEYLER NERELİSİNİZ VE ŞU ANDA HANGİ ŞEHİRDESİNİZ BURDAN YAZALIM BELKİ HEMŞO ÇIKARIZ :)
-
annem babam yozgatlı
ama sülale kayseri de
sadece baba tarafının çoğunluğu yazgatta ;D ;D
uA-kAyseri ama ;D
-
tmm soy agacını sormadık :)
-
annem bodrum babam tarsus ben tarsus
-
annem ardahan babam ardahan abim ardahan ben istanbul ;D
-
abı okadar ayrıntıya ne -gerek var >:( >:( ben kastamonuluyum ama ıstanbuldayım bukadar basıt
-
annem giresun babam bilecik Ve ben istanbuldayım
-
İstanbullu ve İstanbul'dayım ;)
-
tarsus luyum ve tarsustayım ;)
-
tmm soy agacını sormadık :)
sorsaydın bide aq. ;D ;D
-
memleket ıgdır - dogubeyazıt - istanbuldayım ama
-
harun ığdıra gittinmi hiç
orda GFB ve uA dan arkilerim war
-
KRAL İZMİR 8) SOYAĞACINA GİREMİCEM KARIŞIK
-
Aile malatyalı
ben ist.
-
İST - İST
-
yakın sayılırız harun :D ;)
-
ANAM FRANSIZ BABAM İTALYAN BEN İNGİLİZ :D :D :D :D
-
abı okadar ayrıntıya ne -gerek var >:( >:( ben kastamonuluyum ama ıstanbuldayım bukadar basıt
VAAY HEMŞO BENDENSİN BENDE KASTAMONU-İSTANBULDAYIM
NERESİNDEN
-
Bulgaristan - ama izmirde oturuyom(izmir yanıyooo çok sıcakk :D)
-
ank/bala
-
Malatyalıyım...
istanbul/karagümrükte oturuyorum..=istanbulun en sağlam semti
-
BuLgaristan-İstanbul
-
Yugoslav göçmeniyiz ŞUAN İZMİRDEYİM
-
BuLgaristan-İstanbul
vayyy hemşoo :D
babatarafı flaan bulgaristan göçmenii ben istanbul doğumluyum :D
-
BuLgaristan-İstanbul
aynen..
-
Bir tarafım Giresun Bir Tarafım Düzce Ben İstanbul Doğumluyum ;D
-
Diyarbekir , Diyarbakır , Amed :)
-
gaziantep
-
Malatyalıyım...
cemıl sende amma etıket adammıssın yaa :D
-
Malatyalıyım...
ne eteiketi olm burası forum tmm saygımız var ama bazıları üstümüze çıkıyor a.q biriniz şu zeytinburnunda falan otursanız görürsünüz
bu sene stadımızı i.b.b spora verceklerimş bizimmolotof lar hazır maçları oynatmıcaz stadımızda olm ben harbi diyom öle böle değil...
pankart.orga gir ultraslan falan onlar bile ağızlarıyla söylüyor İSSTANBULUN EN SAĞLAM SEMTİDİR..
bizimle sizin gibi çok dalga geçen oldu ama yavaş yavaş belalarını s*k*yoz eyüp,dardanel,anadolu hisarı,kartal sırada zeytin var ;)
-
Malatyalıyım...
ne eteiketi olm burası forum tmm saygımız var ama bazıları üstümüze çıkıyor . biriniz şu zeytinburnunda falan otursanız görürsünüz
bu sene stadımızı i.b.b spora verceklerimş bizimmolotof lar hazır maçları oynatmıcaz stadımızda olm ben harbi diyom öle böle değil...
pankart.orga gir ultraslan falan onlar bile ağızlarıyla söylüyor İSSTANBULUN EN SAĞLAM SEMTİDİR..
bizimle sizin gibi çok dalga geçen oldu ama yavaş yavaş belalarını s*k*yoz eyüp,dardanel,anadolu hisarı,kartal sırada zeytin var ;)
olm aşşagılama ve kucuk dusurme yok benım soledıklerımde bılıyorum karagumruk saglamdır ancak etıket adamsın dedıgımde amac yanı ısım kullanma yok karagumrukluyum yok hacıhusrevlıyım ona bakarsan buradada pkk lılarla ugrasıoz :D her hafta alıolar kelesh sılahları bıryer basıyorlar :D saglam yerdır ancak ısım kullanma yanı karagumrukluyum demen yeterlı bılen bılır zaten karagumrudu bılmeyende boş adamdır ;)
-
biliyorum aga işte bende bilmezlere öğretiyom lampard çok uğraşıyor msnde küfür ediyorda yok diyor msnini alırım o bir gerçek hayatta çıksada aklını alsam o zmn işte yetecek karagümrük demem ;) :D
-
biliyorum aga işte bende bilmezlere öğretiyom lampard çok uğraşıyor msnde küfür ediyorda yok diyor msnini alırım o bir gerçek hayatta çıksada aklını alsam o zmn işte yetecek karagümrük demem ;) :D
:D :D ;D ;D
-
Kocaeli/İzmit var mı birileri? :)