maça giriyozbaşarılar da flex in arkadaşı nerde msneesini ekledim yargıszı infazın hala off
ben ne yaziom siz ne yazionuz nickime ;D ;D ;Dkardeş nickinde ne yazıyosa onu yazdım
LICOLN diye düzeltin lütfen rica ediyorum :D
ben ne yaziom siz ne yazionuz nickime ;D ;D ;D
ben ne yaziom siz ne yazionuz nickime ;D ;D ;Dkardeş nickinde ne yazıyosa onu yazdım
herkeze basarilar
ballack msn nimi ekle >>>>>>><ayrilik-zor-19@hotmail.de>>>>>>>><
bu ney ya adamlar yok piyasada big müsaitsen gel yapalımmüsaitim
siteler arasi turnuvada bir sorun vardi . onunla ilgilendim . ekliorm şimdi ;)
ben geldm bigle girioruz maçatamam kardeşim başarılar ;)
flex : 5 - 6 : fenerkral
6-3 den 6-5 oldu yaw:D
yargısız geldi harun la maç yapıcakmı yoksa gittimi veya gelmeyen başkası varsa ekleme yapılamazmıharun big ile maça girdi sanırım
HARUN : 5 BİGSEXY : 1:o
capkino sizin maç ne oldu ?
kanka iki üyelik yok çocuk bizim mahallede fakir biri pcsi bizden oynuuyo o yüzden benimkinden yazıyorum
Hamza 0 - 3 capkinho ::::: hükmen
bağlantin bestgamer dan bile kötü kardeşim . seninle maç yapmam imkansiz . kusura bakma
e biz nasıl yapıcaz çapkino ile :S
bağlantin bestgamer dan bile kötü kardeşim . seninle maç yapmam imkansiz . kusura bakma
kimin baglantisi daha kötü o bilinmez ama yinede saol
Capkino ile yaptığımda bende de kasmıştı
HARUN : 5 BİGSEXY : 1
benim bağlantim gayet sağlam kardeşim . seninkide güzel olabilir fakat yurt dişinda bulunduğunuz için aramızda maç yaparken bu tür sorunlar yaşanabiliyor . aynisini bestgamer ile oynarkende çok sık yaşadik .
benim bağlantim gayet sağlam kardeşim . seninkide güzel olabilir fakat yurt dişinda bulunduğunuz için aramızda maç yaparken bu tür sorunlar yaşanabiliyor . aynisini bestgamer ile oynarkende çok sık yaşadik .
anliyorum ama kasdiginda sürekli bizim üsütümüze atilmasindan üzülüyoruz acikcasi !!!!!!bizdede sorun olabilir ama bi okadarda sizdede olabilir !!!!almayada ki baglatilar daha saglam!!!
devil ballack kastığı için oynayamadı yargısız infaz açıkta kalmıştı ikisi karşılaşsaolabilir ballack ile infaz oynasın ben yarı final kuralarını çekiyorum onların galibi ile başkası oynar ;)
arkadaşım capkino elendi ballackla yapıp bağlantı sorunu yaşayan oydu o yüzden ben ballackla yapıcaktımkardeş anlamadın galiba capkino 3-0 hükmen kazandı ballack oynayamıyorum dedi ve maçı capkino'ya verdi ;)
tebrikler nurulah