Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 27 Haziran 2007, 02:29:26
-
ARKADAŞLAR ŞU ANDA GECE 2.30 BENİM SAATİME GÖRE VE SON DK HABERİ OLARAK ELİME ULAŞTI!!!
Cisse Beşiktaş'da
Doğan Haber Ajansı; 01.45'te duyurduğu haberde, Beşiktaş'ın PSG'de forma giyen Edouard Cisse ile anlaştığını iddia etti.
Édouard Cissé kimdir?
30 Mart 1978 Pau, doğumlu Fransız oyuncunun mevkisi ortasaha. PSG forması giyen Cisse, daha önce Rennes, West Ham United ve AS Monaco takımlarında birer sezon kiralık olarak forma giymişti. 1.83 boyunda olan Cisse, PSG'de 8 numaralı formayı giyiyordu.
Bu transfer konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.
27.06.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
-
Bence haber doğru zira beşiktaş zaten ilgileniyordu ve haber ciddi bir kaynaktan dha dan geldi.Ama sakın karıştırmayın bu oyuncu djibril cisse değil yani ilginç tarzı olan liverpoolda oynayan fransa milli takımına seçilen oyuncu değil..
-
Olabilir olursada güzel olur ;) nede olsa türk takımına geliyor ;)
-
Bencede Metehan a Katılıyorum ;)
-
teşekkür ederim bob
-
olsun Beşiktaş'a yararlı olabilir. Ama Djibrıl Cisse gelse daha iyi olurdu ;D ;D
-
teşekkür ederim bob
nedemek :D ;D görevimiz ;D
-
GELSİN BAKALIM İİ ADAM
-
djıbrıl cısse daha ıyı olurdu bu adamı tanımıyorum hayırlı olsun
-
görünce djibril sandım sevindim :) wala tanımıyorum bu adamı inşallah yararlı olur gelirse ;)
-
Bence alamaz
ama bilemem ;D
-
Bence alamaz
ama bilemem ;D
:D
-
hayırlı olsun bjk camiasına
-
saolasın
-
ben bunu liverpool un milanı penaltılarda yendiği finalden tanıyorum. adam siyahi fransız ama gelsin bjk de serdarın belki yükünü azaltabilir
-
ben bunu liverpool un milanı penaltılarda yendiği finalden tanıyorum. adam siyahi fransız ama gelsin bjk de serdarın belki yükünü azaltabilir
aga bu djibril cisse değil yaw edauard cisse :D
-
;D ;D
-
aga bu djibril cisse değil yaw edauard cisse :D
babamda öle zannetti iddia ya girdik 50 kiyat aldım bea zuhahuehuehe :D
-
:D :D :D
-
:D :D :D
-
:D
-
bende djıbrıl cısse sandım a.. bişi olmaz gelsin hoşgelsin :)
-
ıns besıktas camıasına hayırlı olur ıyı ısler y apar ıns