Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 27 Haziran 2007, 02:43:00
-
bence daha iyi performans sergilecekleri kesin ;)
-
evet ;)
-
BU ADAMLAR ETKİLEMEZ ARTIK REAL İ TRANSFERLERE BAĞLI ;)
-
onların elınde kactane carlos ve beckham var yaa :D
-
real kakayı alırsa coşar
-
Bencede iyi segiler
carlos zaten yaşlandı artık
beckham da frikikleri iidi..!
-
hayır diyen kim :D
-
zaten hayır dıyen yorum yapmaya bıle cekınmıs :D
-
ikisi de zaten bitmişti artık büyük takımlar kadroyu gençleştiriyolar yaşlıları da bazı enayi takımlar bulup onlara kakalıyolar
-
evet
-
evet
-
lan evet dienlerin çoğusu gs li diilse en adiyim :D
hele carlosa yaşlı dien ark ya bjk li ya fb li kıskançlık adama nener yaptırıo ;D ;D
-
real bu sene daha transfer yapmadı beckımla carlos zaten etkilemezdi bakalım
-
hele carlosa yaşlı dien ark ya bjk li ya fb li kıskançlık adama nener yaptırıo ;D ;D
katılıyorum diyenlerin hepsi ya 6s li yada bjk li ...
acaba r.carlosun yerine kim oynaycak 11 yıl efsaneleşen oyuncunun bakalım yerine kimi koycaklar v.nistelrooy mu yoksa raulu mü sol beke koycaklar merakle bekliyoruz..
yemin ederim dedimki bu anketi açan gs veya bjkli değilse ben de neyim :D
-
katılıyorum diyenlerin hepsi ya 6s li yada bjk li ...
acaba r.carlosun yerine kim oynaycak 11 yıl efsaneleşen oyuncunun bakalım yerine kimi koycaklar v.nistelrooy mu yoksa raulu mü sol beke koycaklar merakle bekliyoruz..
yemin ederim dedimki bu anketi açan gs veya bjkli değilse ben de neyim :D
cemil ;D ;D ulen orda Marcelo Varya ama doldrur mu bilemem ;D
-
Zaten Real Madrid'in defans sorunu wardı Roberto Carlos defanslığını yapmıyordu.Adam gol atmak için forvete kadar gidiyor bu kadar olur zaten aynı performansını Fenerbahçe'dede gösterirse hele kadıköyde "Kadıköy Aslanı" Lincoln çok iş yapar.Beckham ilede ben Beckham iyi futbolcu bazı sorunları wardı performansı düşmüştü o yüzden transfer listesinde yer aldı.Bencede gitmeliydi.Real Madrid bence bu futbolculardan sıkıntı çekmez yerini doldurulacak oyuncular alınır.