Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 27 Haziran 2007, 02:48:34
-
Bence yararlı olur ingiliz fubolu tam tuncayın stiline göre..
-
bencede başarılı olacaktır adam fenerde çürüyeceğine premier lig'e gitti. çok ta ii yaptı
-
bence olur ;)
-
eet olur
-
olur
-
OLUR DEDİM AMA BELLİ OLMAZ YANİ ASIL KALİTESİ ORADA BELLİ OLACAK NE FUTBOLCULAR GÖRDÜK TÜRKİYE NIN EN İYİSİ FİLAN DEDİLER YEDEK KULÜBESİNDE ÇÜRÜDÜLER ;)
-
basarılı olucaktır hem hırsı hem hızı hem kosması ıle yararlı olucaktır hatda seneye baska takıma trasfer olabılır
-
Başarılı olur.gurbetçi oyuncumuz
-
Evet
-
vay be herkes başarılı olur demiş başarılar tuncay ;)
-
olur
-
Kesınlıkle ;) orda kendını kanıtlarsa ıngılterenın daha koklu takımlarndanda transfer teklıflerı alabılır ;)
-
başarili olur bencede
-
herkes olur demiş demekki olacaksın tuncay :D
-
neden olamsın yaf ben tuncayı tugaya benzetirim hırslı yırtıcı tabikide olur o yerde süper bir oyuncu
-
bencede başarılı olacaktır adam fenerde çürüyeceğine premier lig'e gitti. çok ta ii yaptı
ÇÜRÜYECEĞİNE Mİ NE DİYON BEE ADAM ASIL FENERDE PARLADI FENER SAYESİNDE AVRUPA GÖRDÜ DUYDU O KADAR DA FANATİZME GEREK YOK ;)
-
tunGAY bence ingilterede başarılı olur hatta milan gibi manchester gibi takımlara transfer olur inş bir gsli olarak bunları diyom
-
Bende bir Galatasaray'lı olarak iyi bir Avrupa takımına gitmesini istiyorum. Ne kadar fenerliyse de sonuçta Tuncay Şanlı bir Türk futbolcudur ve Avrupa'da Türkiye'yi ve kendini temsil edecektir. İnş başarılı olur ;)
-
tuncay başarılı olabilir ama M.Boro başarılı olamıcak Tuncay hırslı kazanma hırsı olan biri M.Boro kaybettigi zaman tuncay kopcak zamanla M.Boro çok iyi bir takım değil bence öbür sezon yer değiştirir.
-
forveti kötü bence tuncay forvette oynasın yanına iyi bir forvet alınmalı
-
kesinlikle olacak