ben çapkino arkadaşımla oynayamıyorum hamza beni çok iyi anlar oynarken çok kasıyor eşleşmeyi değiştirmenizi istiyorumhamza ne yapayım ??? ıstersen bıg ıle benım rakıp degıssın
ben çapkino arkadaşımla oynayamıyorum hamza beni çok iyi anlar oynarken çok kasıyor eşleşmeyi değiştirmenizi istiyorum
HERKESE BIR UST TURA CIKMA YOLUNDA BASARILAR DILERIM EMRE YINE SENLE ESLESTIK YAA
ben çapkino arkadaşımla oynayamıyorum hamza beni çok iyi anlar oynarken çok kasıyor eşleşmeyi değiştirmenizi istiyorum
kardesim gel deniyleim bi olmasa mac senin ok
oynamak istemeyen varsa yedek kayıt benim yane :D
HAMZA MSN DE BEKLİORM
oynamak istemeyen varsa yedek kayıt benim yane :D
sizin için omffc açildi kardeşim . oraya kayit olabilirsin
kaçıncıya denedik hep kastı bidaha denemek istemiyorum karar sizin ne diyim
kaçıncıya denedik hep kastı bidaha denemek istemiyorum karar sizin ne diyim
sir_Safak 8 - 5 kartal emre kardesımı tebrık edıyorum
sen bilirsin big hükmen alirim ;Damma pişkinsin ya sorun sende bi de sen çıkacaksın
sen bilirsin big hükmen alirim ;Damma pişkinsin ya sorun sende bi de sen çıkacaksın
sen havalanmaya devam et o zaman git almanyadakilerle oyna ;)sen bilirsin big hükmen alirim ;Damma pişkinsin ya sorun sende bi de sen çıkacaksın
sorunun bende oldgunu nasil tespit ettin canim kardesim
1 almayadaki net baglantilari daha saglam
2 benim pc nin üstünde bir pc e sahib oldgunu zanedmiyorum
TBR ŞAFAKsaol furkan
sen havalanmaya devam et o zaman git almanyadakilerle oyna ;)sen bilirsin big hükmen alirim ;Damma pişkinsin ya sorun sende bi de sen çıkacaksın
sorunun bende oldgunu nasil tespit ettin canim kardesim
1 almayadaki net baglantilari daha saglam
2 benim pc nin üstünde bir pc e sahib oldgunu zanedmiyorum
Yedekle yapman daha mantıklı beleşe çıkmak yok öle :D
bizi baskalarina benzetme beee kardesim ;D ;D
bizi baskalarina benzetme beee kardesim ;D ;D
şaka tabiki :D alınma
Hamza 6 * 1 diegotebrıkler hamza
sir_Safak 8 - 5 kartal emre kardesımı tebrık edıyorum
Bİ MAÇI KAZANMAK İÇİN BU ŞEKİLDE Bİ OYUNU SENDEN BEKLEMEZDİM HAMZA
Hamza 6 * 1 diego
Hamza 6 * 1 diegotebrıkler hamza
Hamza 6 * 1 diego
tbr
SEN DÜZGÜN OYNASAN BEN DE OYNICAAM SOR BAKALIM SABAH 3 MAÇ YAPTIK FENERKRALLA 1 FAULÜM VAR MIBİ MAÇI KAZANMAK İÇİN BU ŞEKİLDE Bİ OYUNU SENDEN BEKLEMEZDİM HAMZA
ne diyorsun furkan . maç sonrasinda sana kötü bir şey söylemediğim için şanslisin . arkadan 30 defa kayilir mi . oyun oynamama izin vermedin . ben ne yaptim bir maçi kazanmak için . 6 tane gol atmak suç mu ?
SEN DÜZGÜN OYNASAN BEN DE OYNICAAM SOR BAKALIM SABAH 3 MAÇ YAPTIK FENERKRALLA 1 FAULÜM VAR MIBİ MAÇI KAZANMAK İÇİN BU ŞEKİLDE Bİ OYUNU SENDEN BEKLEMEZDİM HAMZA
ne diyorsun furkan . maç sonrasinda sana kötü bir şey söylemediğim için şanslisin . arkadan 30 defa kayilir mi . oyun oynamama izin vermedin . ben ne yaptim bir maçi kazanmak için . 6 tane gol atmak suç mu ?
cemalakko : 2 - 4 : fenerkralhelesukur :D tebrıkler fenerkral tek bıg ve cepkıno macı kaldı oda sorunlu galıba oynayamıyorlarmıs ne yapıcaz hamza
ya ben sana bişi demiyorum daha aferin tebrikler mütiş bravoo
cemalakko : 2 - 4 : fenerkral
oynanmayan maclar var hamza henuz 2 ma oynandı 2 mac kaldı cemal fenerkral ve capkıno ve bıg macı
bıg sız maca gırdınızmı oynayabıldınız mı
kımı bır urt tura yazıcaz hamza tek o mac kaldıbıg sız maca gırdınızmı oynayabıldınız mı
girmeyecekler onlar kardeşm .
yaptik aga penaltilarda aldim maci ;D ;D ;D
yaptik aga penaltilarda aldim maci ;D ;D ;D
yapmaniza sevindim . tebrikler kardeşim
skoru yazarsan sevınırım :D
cemal son 10 dk da çıktı herhalde elektirikleri keisildi
cemalakko : 2 - 4 : fenerkral4ever fourever anlamına gelir ama aslında forever diye yazılır ;)
2. YARI OYUNA TAMAMEN HAKIMIYET KURMAMA RAGMEN SON VURUSLARDA ETKILI OLAMADIM VE SON DK'DE KONTRA DAN YEDIGIM GOLLE 4-2 MAGLUP OLDUM. AMA YENI TAKTIGIMDEN GAYET MEMNUNUM BUNDAN SONRA 4EVER MANCHESTER UNİTED ;)
cemalakko : 2 - 4 : fenerkral4ever fourever anlamına gelir ama aslında forever diye yazılır ;)
2. YARI OYUNA TAMAMEN HAKIMIYET KURMAMA RAGMEN SON VURUSLARDA ETKILI OLAMADIM VE SON DK'DE KONTRA DAN YEDIGIM GOLLE 4-2 MAGLUP OLDUM. AMA YENI TAKTIGIMDEN GAYET MEMNUNUM BUNDAN SONRA 4EVER MANCHESTER UNİTED ;)