BAŞARILAR / HAMZA MSN DE BEKLIYORM.. ;)oke geliorm kardeşim
DeviL : 5 FenerKraL : 4
BIG SEXY:3-1:DIEGO
DeviL : 5 FenerKraL : 4tebrikler
safak yok bilginizetmm aga gelmezse hükmen çıkarsın yarı finale
DeviL : 5 FenerKraL : 4
BIG SEXY:3-1:DIEGO
şafak gel yapalım finali :Dabı su lıverpoll ıle yapım hukmen felan dıo mesajlarda :D
BIG SEXY:3-1:DIEGOsağol
tebrikler cüneyt
tebrikler hamza
Hamza 4 - 3 Cemalakko
herkese basarılar beylerapo nickinin anlamını biliyosun dimi? :D
VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM M ACTAN SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!Cemal nedense her yenildiğinde ya balığına goller yiyosun ya da oyun kasıyo kardeş adam gibi tbrik et yaw bi kerede
herkese basarılar beylerapo nickinin anlamını biliyosun dimi? :D
abı lıverpoll baskası ılemı gırdı haberımnız varmı ???
hadı lıverpool ekle safakk 123safak adam kaç dk dir seni bekliyo şu anda yok heralde
hadı lıverpool ekle safakk 123safak adam kaç dk dir seni bekliyo şu anda yok heralde
VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!
abı lıverpoll baskası ılemı gırdı haberımnız varmı ???burdayım ağa girdim
VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM M ACTAN SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!Cemal nedense her yenildiğinde ya balığına goller yiyosun ya da oyun kasıyo kardeş adam gibi tbrik et yaw bi kerede
VALLA BASLICAM BOLE ISE YA HAMZA EN NEFRET ETTIGIM SINIR OLDUGUM MACLARI SENLE OYNUYORUM BI YANDAN OYUN KASIYO BI YANDAN KOPUYO DK BIR VE BALIGINA GOLLER ATIYOSUN FİFADAN BEZIYORM ..! KENDI KALMEE ATTIGIM golden SONRA DAYANAMAYIP CIKTIM ARTIK BEN SINIR OLARAK OYNADIGIM MACI NEDEN DEVAM ETTIREYIM BIDA ASLA HAMZAYLA KARSILASTIGIMDA OYNAMICAM BU 2 OLSUN ..!
bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum .
GOLUNUN 1'INI KARAMBOLDEN BALIGINA ONUNE DUSTU OYLE ATTI DIERINI ADAMA OMUZ ATTIM DIYE YERE DUSTU PENALTI OLDU ORDAN ATTI 3. GOLU OYUN OKADAR KASTIKI HATIRLAMIYORM SON OLARAK KALEME SACMA SAPAN BI GOL ATTIM VE ARTIK DAYANAMADIM CIKTIM..! YERIMDE KIM OLSA SINIRLERNIR HERSEY BENIM ALEYHIME IDI..!
bağlantinin sık sık kopmasini bende istemiyorum elbette . ayrıca görüntünün yavaş olmasi beni daha çok etkiledi . bir çok pozisyonu sadece bu yüzden harcadim . attiğim gollerin hiç biride balik değildi bu arada . sadece son golde kornerden çizgi üzerindeki topu kendi kalene atman şanssilikti . onun dişinda çok da iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum .
TMM HAMZA SEN EN IYISISIN BENI ALIK ETTIN OKE TBR.
safakk seni nhamachi yanıp sönüo aga yazamıyomaga hamachini kapa aç veya ağı sil tekrar yaz burda boş msj gönderme
ben en iyisi olduğumu düşünmüyorum cemal . sadece her yenildiğin maç sonrasi bir ton bahane bulmana üzülüyorum .
safakk seni nhamachi yanıp sönüo aga yazamıyomaga hamachini kapa aç veya ağı sil tekrar yaz burda boş msj gönderme
Hamza abi siteler arası turnuvadan çıakcam ben zaten turnuvada güme gitti gibi maçlar ii yapılmıor satende mersine gidecem boşuna msj yazıorm vermion yetki fln sitende paylaşımda bulunuorm hiçbir şey yapmıorsun hala diorum ki tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum sen hala vermiyorsun
]b]yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm [/b]Hamza abi siteler arası turnuvadan çıakcam ben zaten turnuvada güme gitti gibi maçlar ii yapılmıor satende mersine gidecem boşuna msj yazıorm vermion yetki fln sitende paylaşımda bulunuorm hiçbir şey yapmıorsun hala diorum ki tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum sen hala vermiyorsun
yetki konusunda sana gerekli cevabı defalarca verdim .
ne zaman gidiyorsun mersine ?
ben en iyisi olduğumu düşünmüyorum cemal . sadece her yenildiğin maç sonrasi bir ton bahane bulmana üzülüyorum .
Hamza abi siteler arası turnuvadan çıakcam ben zaten turnuvada güme gitti gibi maçlar ii yapılmıor satende mersine gidecem boşuna msj yazıorm vermion yetki fln sitende paylaşımda bulunuorm hiçbir şey yapmıorsun hala diorum ki tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum sen hala vermiyorsun
HAKSIZ YENILDIGIM MACLAR BANA COK KOYUYO SADECE
cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim :D ::)
aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beylerCrime=suç demek
yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn :( :(yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda
aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beyler
hamza öle bi konuştun ki mete kuzen katili olcak yetki içinyarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
of mete valla bıktım bu muhabbetten ya . abin ve murat hayatta olduğu sürece sana hiç bir zaman yetki vermeyeceğim . lütfen ısrar etme bana bu konuda
:Daponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beyler
senin nickinin anlamıda engin zakalı sexi çocuk :-* :-* :-* :-* :-*
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beyler
senin nickinin anlamıda engin zakalı sexi çocuk :-* :-* :-* :-* :-*
aponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beylerevet bende baktım sözlükten :D :D
cemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim :D ::)
göremezsin tabi ;)
diorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn :( :(yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
nicki bile kendini kötülüyor haberi yok bile bile kullanıyo garibim :Daponun nickinin anlamı suç,aptallık mantıksızlık,mantıksızca hareket beylerevet bende baktım sözlükten :D :D
hamza öle bi konuştun ki mete kuzen katili olcak yetki içinyarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
bunu zaten demiştim buglar yasaklanmalıydıcemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim :D ::)
göremezsin tabi ;)
HAMZA SITELER ARASINDA BUGLARI NEDEN YASAKLAMADIGIN COK ACIK VE NET ;)
şöyle bir garanti verebilirim murat la küsüm zaten beni hiç bir kuvvet de kaldıramaz burdan artık zorla olsa bile hiçbir şekilde izin vermem babam hariç ;) hiçbirşekilde kalkmam kaldıramazdadiorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn :( :(yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
hatırlarsan bir defa murat , sen pc yi kullanirken senden zorla klavyeyi alip sana senn msnin üzerinden küfür etmişti . aynisinin tekrarlanip sitemizn zarar görmeyeceğine nasil garanti verebilirsin ??
yaw ne abisi abim yazsa msnde olmazzz msn şifremi bilmiyordiorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn :( :(yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
belki bu msjları abin yazıyodur.[/b]
beyler yeter bir tane daha metehanın yetki sorunu ve cemalin maç sorunu gelirse kkafayı yiyecem susun yaw !!!
belki bu msjları abin yazıyodur.[/b]
şöyle bir garanti verebilirim murat la küsüm zaten beni hiç bir kuvvet de kaldıramaz burdan artık zorla olsa bile hiçbir şekilde izin vermem babam hariç ;) hiçbirşekilde kalkmam kaldıramazdadiorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn :( :(yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
hatırlarsan bir defa murat , sen pc yi kullanirken senden zorla klavyeyi alip sana senn msnin üzerinden küfür etmişti . aynisinin tekrarlanip sitemizn zarar görmeyeceğine nasil garanti verebilirsin ??
Oke o zmn ben veririm ;)şöyle bir garanti verebilirim murat la küsüm zaten beni hiç bir kuvvet de kaldıramaz burdan artık zorla olsa bile hiçbir şekilde izin vermem babam hariç ;) hiçbirşekilde kalkmam kaldıramazdadiorum ki sana tuvalete giderken bile çıkış yapıorum diorum anlamıyorusn :( :(yarın fln sen neden vermiyorsun abi istesem kalırdım ama artı kkalmyacağim çünkü sen beni yine kandırıorsun abi 10000 mjs falan yazdıracaksın sonra yine bişeler olacak geri alacaksın biliorum turnuvadan da çekiliorm
bunun garantisini veremezsin
beyler yeter bir tane daha metehanın yetki sorunu ve cemalin maç sorunu gelirse kkafayı yiyecem susun yaw !!!
APO HİDDETLENDI SITEYI TERK EDIN :D :D
:D :Dbeyler yeter bir tane daha metehanın yetki sorunu ve cemalin maç sorunu gelirse kkafayı yiyecem susun yaw !!!
baslarım floodlara adam olun :D :D :D
bunu zaten demiştim buglar yasaklanmalıydıcemal konuş kim tutar seni sabah ben de bi maç yaptım hamzayla a+d falan karambole attı golleri 6 tane attı hiçbirini göremedim :D ::)
göremezsin tabi ;)
HAMZA SITELER ARASINDA BUGLARI NEDEN YASAKLAMADIGIN COK ACIK VE NET ;)
TEHDIT'E BAKIN HELE :D :D :D
YAlnız bir diyeceğim vargerilim müziği :D
TEHDIT'E BAKIN HELE :D :D :D
YAlnız bir diyeceğim var
Yalnız bir diyeceğim varsusun bişey dicek >:( :D
apo 300 puanın olmadan ü.d.t.y olamassın :D
apo 300 puanın olmadan ü.d.t.y olamassın :Dhahahahahahaha çok komik :D
Yalnız bir diyeceğim var
Yalnız bir diyeceğim var
300 puan için ne kadar flood yapsa da yetmez :Dapo 300 puanın olmadan ü.d.t.y olamassın :D
;D ;D
Hakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
300 puan için ne kadar flood yapsa da yetmez :Dapo 300 puanın olmadan ü.d.t.y olamassın :D
;D ;D
Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyinHakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
mete burda senin hakkını yiyemn yok
Hamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyinHakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
mete burda senin hakkını yiyemn yok
senin hakkın , bizim hakkımızı yiyenler tarafindan yeniyor
Allah hakkımızı yiyenlerin cezasini elbette verecek .
1 ay flood yapmasssan benden sana 200 puan :Dtamam sen iste 1000000000000000000000000000000000 repe ihtiyac olsun :D
Sizinde cezanızı verir ozmn benim hakkımı yedigine gör e
Sizinde cezanızı verir ozmn benim hakkımı yedigine gör e
Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ;) ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için ;) bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ;) ama sen ne yaptın yetkileri az gördün banaHamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyinHakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun
senin paylasımın şu : çok güzel paylasım sağol kardeş ; başarılar ; tebrikler :D
Abın ve kuzenın senın hakkını yıyor mete onların sıteye zarar vermıceklerı garantı olsa hamza senın rutbenı neden vermesın ?
yaw nasıl onlar yiyor siz onların hakkını yiyin tamam mı siz bana yetki vermiyorsunzSizinde cezanızı verir ozmn benim hakkımı yedigine gör e
sizin derken kimi kastediyorsun ?
senin hakkını yiyenlerin kuzenin ve abin olduğunun halen farkında değil misin ??
Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ;) ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için ;) bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ;) ama sen ne yaptın yetkileri az gördün banaHamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyinHakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
saçma sapan konuşma mete . abin ve murat bizim siteyi zamanında hacklemeselerdi sende şu anda her türlü yetkiye sahip olacaktin . benim senin hakkını yemek gibi bir amacim olmadi hiç bir zaman . asıl hak yiyenlerden hakkımızı aramaliyiz . bunlarinda kim olduğunu benden daha iyi biliyorsun
yaw nasıl onlar yiyor siz onların hakkını yiyin tamam mı siz bana yetki vermiyorsunzSizinde cezanızı verir ozmn benim hakkımı yedigine gör e
senin hakkını yiyenlerin kuzenin ve abin olduğunun halen farkında değil misin ??
hadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekin
SİR_SAFAK 2 - 4 LIVERPOLL
SIMDI KONUSUP CEMALA DONMEK ISTEMIOM AMA LIVERPOLL SOLESIN HERSEYI VOLKAN GEL BIZ FINALI YAPALIM TEBRIKLER LIVERPOLL HER NE OLURSA OLSUN TEBRIKLER
bahsine varmısın hiç bir şey yapamayacaklar her iddiasına girerimyaw nasıl onlar yiyor siz onların hakkını yiyin tamam mı siz bana yetki vermiyorsunzSizinde cezanızı verir ozmn benim hakkımı yedigine gör e
ne kadar dar düşünüyorsun metehan .sen o yetkiye sahip olunca sitemiz en geç 10 gün içerisinde hacklenecek , buna eminim
ASİL FİFACI:4-tebrikler asıl fifacı kuraları ben çekeyim bari başka çekecek insan yok heralde ;DSİR.SAFAK:2
mete adamı kanser edeceksin senin hakkını bizim hakkımızı yyiyenler yedi git onlardan hesap sor!!!
Abi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ama sen ne yaptın yetkileri az gördün bana 15 günde 2100 msj yazdım günlük ortalamam 135 msj ;)mete hamza sana geldigin gunden berii sana yetki vermeyecegim demedimi simdi niye hak olarak konusyorsun yetki almayacaksın anlasana daha da durmanın anlamı yok eger son sozum buysa buyır kaı sag ust hadi by kendine iyi bak
yapıldı aselamo :Dhadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekin
tum maçlar yapılmadı sex
ASİL FİFACI:4-SİR.SAFAK:2
tamam o zmn allah bin türlü belanı versin benim kalbimi kırdın ama farkında değilsin çok önceden kırdınAbi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ;) ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için ;) bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ;) ama sen ne yaptın yetkileri az gördün banaHamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyinHakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
mete adamı kanser edeceksin senin hakkını bizim hakkımızı yyiyenler yedi git onlardan hesap sor!!!
gerçekten sinir hastasi olacağim senin yüzünden . en sonunda yapmadiğim şeyi yaptiracaksin bana . 1.5 yillik üyeliğim sırasinda kimsenin kalbini kırmadim bundan sonrada kırmak istemiyorum . bu konuyu sakız gibi daha fazla uzatma artik !!
gerçekten sinir hastasi olacağim senin yüzünden . en sonunda yapmadiğim şeyi yaptiracaksin bana . 1.5 yillik üyeliğim sırasinda kimsenin kalbini kırmadim bundan sonrada kırmak istemiyorum . bu konuyu sakız gibi daha fazla uzatma artik !!
tamam o zmn allah bin türlü belanı versin benim kalbimi kırdın ama farkında değilsin çok önceden kırdınAbi ben sizin hakkınızı yemedigime göre siz niye benim hakkımı yiyorsunuz ben i hackledim siizn siteyi söylesene ;) ben lafımı söyledim eğer yetki vermezsen allah seninde cezanı verir merak etme böyle yaptıgın için ;) bana o kdr şey yapmanıza rağmen siteye paylaşımda msj yazmayı ihmal etmedim hergün 6-7 saat en az online oldum ;) ama sen ne yaptın yetkileri az gördün banaHamza abi napıor burda söyle bakim hakkımı yemiormu ben mi onların hakkını yedimde o benmi hakkımı yiyor beddualarım kabul olur merak etmeyinHakkımı yiyenin allah bin türlü belasını versin ;)
sex varya sana en adi kalıbı takmayan ..... i...b... sexyapıldı aselamo :Dhadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekin
tum maçlar yapılmadı sex
mete yaşın itibariyle saygılı konuş biraz mantıklı konuş pişman olacağın laflar etme hamzanın suçu filan yok bedduan döner dolaşır sana gelir
Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağim
yapıldı aselamo :Dhadi ya fazla konuşmayalım da kuraları çekin
tum maçlar yapılmadı sex
Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağim
Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağimMete yapma artık yaw vermiyecem diyor ne uzatıyosun hakkını bulduğun zaman bize haber ver ;) :D
:)Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağimMete yapma artık yaw vermiyecem diyor ne uzatıyosun hakkını bulduğun zaman bize haber ver ;) :D
Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
Abi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
yok lan belki kaybetmiştir yatağın altında falandır :D :D:)Abi bahsine varmısınız siz hala beni anlamıyorsunuz ama yeter artık hakkimi arayacağimMete yapma artık yaw vermiyecem diyor ne uzatıyosun hakkını bulduğun zaman bize haber ver ;) :D
Kardesim diorlar ama inanmıyorlar bakın yemin ediyorum ;) siz bana inanmıyorsunuz yeminede mi inanmıyorsunuzAbi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
ASLINDA NADIR SITEYE GERI DONUP HAMZAYA BIDAHA TATSIZLIK CIKARMAYACAGI ICIN SOZ VERDI O YUZDEN HACKLEMIYEBILR AMA BELLI OLMAZ..!
:D of neler neler yeter artık beyler turnuva noldu ya :D :DAbi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
o açik sen olmayasin . !
Dalgami geçiyorsun abi saten şimdilik sadece 2 yetki istiorm taşima ve editleme hiçbir şey olmuyacak söz veriyorumAbi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
o açik sen olmayasin . !
mete sen temiz kalplilikle ediyorusun ama nadirin ne yapacagı beklli olmaz
Dalgami geçiyorsun abi saten şimdilik sadece 2 yetki istiorm taşima ve editleme hiçbir şey olmuyacak söz veriyorumAbi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederimmete istersen adminlijk verelim nasıl olur
o açik sen olmayasin . !
o dediklerin admin-yönetici-üdm-üdty-süper modda varDalgami geçiyorsun abi saten şimdilik sadece 2 yetki istiorm taşima ve editleme hiçbir şey olmuyacak söz veriyorumAbi bişe söylüyeceğim sitede çok kolay hacklenecek bir açık var ve abim bu halde bile hacklemiyor yemin ederim
o açik sen olmayasin . !
Olur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum
sen normal üye olsan olurmu abi korsana söyle editlesin o zmnOlur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum
neden yetkiyi bu kadar çok istiyorsun . hangi mesaji editlemek istediğini söyle bana ben editliyim senin yerine
t.y dede var ;) ben zaten ssüper moderatördüm ;) panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler
t.y dede var ;) ben zaten ssüper moderatördüm ;) panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler1.turnuva yetkilisinde taşıma yok
sen normal üye olsan olurmu abi korsana söyle editlesin o zmnOlur bakın söz verdi hemde anlamıyorsunuz sadece şimdilik taşima , ile editlemeyi istiyorum
neden yetkiyi bu kadar çok istiyorsun . hangi mesaji editlemek istediğini söyle bana ben editliyim senin yerine
benim 9000 msjım vardı olm hala anlamıyonmut.y dede var ;) ben zaten ssüper moderatördüm ;) panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler1.turnuva yetkilisinde taşıma yok
2.akllı olsaydın da rütben gitmeseydi
3.biz enayimiyiz 6000 küsür mesaj yazdık sen 2000 mesajla retbe alıcan?*
Hayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
Hayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)
hackleyemezler kiHayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
Hayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)
hackleyemezler kiHayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
1.senden 3 yaş büyüğüm oğlun kimbenim 9000 msjım vardı olm hala anlamıyonmut.y dede var ;) ben zaten ssüper moderatördüm ;) panelim bile vardı ve benden hiçbir zaman hacklemediler1.turnuva yetkilisinde taşıma yok
2.akllı olsaydın da rütben gitmeseydi
3.biz enayimiyiz 6000 küsür mesaj yazdık sen 2000 mesajla retbe alıcan?*
aslında Hamza Nadir ile Murat hacklemek isteseler şu anda bile hackleyebilirler mete ile bunun bi alakası yok ama tabi senide anlıyorum güvensizlik var içinde haklı olarak ;)hackleyemezler kiHayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
nerden biliyorsun bunu
Lan yeter artık mete delittin beni hamza kardes s.mod dan b. mod(ban mod) yaparmsısın:D :D ;D
Lan yeter artık mete delittin beni hamza kardes s.mod dan b. mod(ban mod) yaparmsısınapo delirdi kaçışın :D
haklısın devil diorum anlamıyorlaraslında Hamza Nadir ile Murat hacklemek isteseler şu anda bile hackleyebilirler mete ile bunun bi alakası yok ama tabi senide anlıyorum güvensizlik var içinde haklı olarak ;)hackleyemezler kiHayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
nerden biliyorsun bunu
Lan yeter artık mete delittin beni hamza kardes s.mod dan b. mod(ban mod) yaparmsısın:D :D ;D
aslında Hamza Nadir ile Murat hacklemek isteseler şu anda bile hackleyebilirler mete ile bunun bi alakası yok ama tabi senide anlıyorum güvensizlik var içinde haklı olarak ;)hackleyemezler kiHayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
nerden biliyorsun bunu
Lan yeter artık mete delittin beni hamza kardes s.mod dan b. mod(ban mod) yaparmsısınapo delirdi kaçışın :D
mete ama Hamza'nın sana güvenmesi bu dk dan sonra çok zor ben böle diyorum ama o sitenin admini ve onun sitesi hacklendi...!!haklısın devil diorum anlamıyorlaraslında Hamza Nadir ile Murat hacklemek isteseler şu anda bile hackleyebilirler mete ile bunun bi alakası yok ama tabi senide anlıyorum güvensizlik var içinde haklı olarak ;)hackleyemezler kiHayır abi ii değildi kötüydü bile bişe yapamadılar benim accountumdan abim bak taşima ile editlemede siteyi hackleyemezler dimi ver o zmn bi zarar gelirse geri al ;)dalga mı geçiyosun zarar geldikten sonra geri verse nolcak :D
nerden biliyorsun bunu
haraketlere bak ;D :DSİR_SAFAK 2 - 4 LIVERPOLL
SIMDI KONUSUP CEMALA DONMEK ISTEMIOM AMA LIVERPOLL SOLESIN HERSEYI VOLKAN GEL BIZ FINALI YAPALIM TEBRIKLER LIVERPOLL HER NE OLURSA OLSUN TEBRIKLER
ISMIMI BIRDAHA KULLANMA..!
abi bak editleme ile taşimayı ver diorum şimdilik
yaona verilicek üyeben naptım lançizık üyebunu hepimiz bilioz hamza nie ısrar ediosun
hamza bır oncekı ffc de sampıon oldum + repımı rıca edım
işte hamza gel msne başının ağrısını geçireyim güzel goller izle :Dabi bak editleme ile taşimayı ver diorum şimdilik
başim ağrımaya başladi gerçekten
hamza aabi nasıl hackleyecekler diorum taşima ile editleme ile ya nasıl hackleyecekler söylermisin sadece onları istiorm şimdilikabi bak editleme ile taşimayı ver diorum şimdilik
1. LAN???yaona verilicek üyeben naptım lançizık üyebunu hepimiz bilioz hamza nie ısrar ediosun
abi bak editleme ile taşimayı ver diorum şimdilik
:D :Dabi bak editleme ile taşimayı ver diorum şimdilik
:D mete helal aslanım beyin gucunu nasıl da kullanıyorsun :D
AYNI SEYI BIDAHA YAP HAREKETIN ALLAHINI GORURSUN ;)
hamza aabi nasıl hackleyecekler diorum taşima ile editleme ile ya nasıl hackleyecekler söylermisin sadece onları istiorm şimdilikne taşıycan ki
hamza aabi nasıl hackleyecekler diorum taşima ile editleme ile ya nasıl hackleyecekler söylermisin sadece onları istiorm şimdilikne taşıycan ki
hamza aabi nasıl hackleyecekler diorum taşima ile editleme ile ya nasıl hackleyecekler söylermisin sadece onları istiorm şimdilik
bırakın ya ;D
apoya da gün doğdu sohbet var kavga eğlence var derken arada mesajları dolduruyo aponın çok işine yarıyo :D
hamza hadiiiiiiiiii >:(
apoya da gün doğdu sohbet var kavga eğlence var derken arada mesajları dolduruyo aponın çok işine yarıyo :D
İyilerin dostu kotulerin dusmanı suç avcısı sexlerin sexi engin zekalı sexi çocuk helal sana :D :D :D :-* :-* :-* :-*
cemal yıne kasınma ıstersen okeharaketlere bak ;D :DSİR_SAFAK 2 - 4 LIVERPOLL
e maçımız var yaaaaaaa hani gelcektin
sağol engin zekalıdan gerizekalıya cevap :Dapoya da gün doğdu sohbet var kavga eğlence var derken arada mesajları dolduruyo aponın çok işine yarıyo :D
İyilerin dostu kotulerin dusmanı suç avcısı sexlerin sexi engin zekalı sexi çocuk helal sana :D :D :D
hamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
9 ay karnında taşıyosa taşicakmısın :D :D :D :Dhamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
:D :D :D
abi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
sağol engin zekalıdan gerizekalıya cevap :Dapoya da gün doğdu sohbet var kavga eğlence var derken arada mesajları dolduruyo aponın çok işine yarıyo :D
İyilerin dostu kotulerin dusmanı suç avcısı sexlerin sexi engin zekalı sexi çocuk helal sana :D :D :D
abi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
tabiii canım :D
hadi ver o zmnabi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
tabi hemen veriyorum ;D
ya hamza çiz de sussun
hadi ver o zmnabi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
tabi hemen veriyorum ;D
tabiii canım :Devet aselamo öyle oldu :D
medem kabullendin benim için sorun yok sex :-* :-* :-*
:Dabi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
tabi hemen veriyorum ;D
veriyormusun gerçektenhadi ver o zmnabi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
tabi hemen veriyorum ;D
tamam
veriyormusun gerçektenhadi ver o zmnabi bak biraz yağ çekecem ama sen çok iyi birisin beni anlayışla karşılarmısın ver artık editleme ile taşimayihamza abi bak ver bişe olmuyacak diego bu arada sen ne taşıyorsan bende onu taşıyacağım ;)
tabi hemen veriyorum ;D
tamam
cemal yıne kasınma ıstersen okeharaketlere bak ;D :DSİR_SAFAK 2 - 4 LIVERPOLL
hamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
ya tamam mı veriyormusnal mete
hamza I m waiting you,do you understand mehamza senı beklıyorum benı anladın mı dıyor bıg :D :D ;D
hıı sen bekle o vericekhamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
hamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
:D :Dhamza I m waiting you,do you understand mehamza senı beklıyorum benı anladın mı dıyor bıg :D :D ;D
hamza I m waiting you,do you understand mehamza senı beklıyorum benı anladın mı dıyor bıg :D :D ;D
yok artıqhamza I m waiting you,do you understand mehamza senı beklıyorum benı anladın mı dıyor bıg :D :D ;D
abi editleme ile taşimadan nolacakhamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
;D mete bunu gerçekten isterdim kardeşim ama veremem malesef :(
HAMZA MESAJIMI NEDEN EDITLEDIN....!!hep sen mi editlicen :D
yanlıs mı ala alaa ;D :D ;) :):D :Dhamza I m waiting you,do you understand mehamza senı beklıyorum benı anladın mı dıyor bıg :D :D ;D
HAMZA MESAJIMI NEDEN EDITLEDIN....!!
yes,he ınderstands.wayys apo ing konuştu :D
abi editleme ile taşimadan nolacakhamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
yes,he ınderstands.wayys apo ing konuştu :D
site moderatörü olmak ister misn ?
site içerisinde karşılklı tartişmanin yaşanmasini görmek istemiyorum kardeşim . konuyu daha fazla uzatmayin lütfen
;D haklisn . yorulmaya başladim gerçektenabi editleme ile taşimadan nolacakhamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
hamza senin dirensin zayflıyor mete canım biraaz daha devam et adminlik bile akllırsın :D :D
site içerisinde karşılklı tartişmanin yaşanmasini görmek istemiyorum kardeşim . konuyu daha fazla uzatmayin lütfen
ONUN MESAJLARINIDA EDITLE OZMN .!
abim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisinya ne işine yarıcak söle
ok tamamHAMZA MESAJIMI NEDEN EDITLEDIN....!!
safak sende uzatma lütfen kardeşim
ver o zmn abi ;) editleme ile taşimayi;D haklisn . yorulmaya başladim gerçektenabi editleme ile taşimadan nolacakhamza cocukla oynama heycanlanıyor cocuk yaa :)gerçekten veriyor
hamza senin dirensin zayflıyor mete canım biraaz daha devam et adminlik bile akllırsın :D :D
abim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisin
abim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisin
ok tamamHAMZA MESAJIMI NEDEN EDITLEDIN....!!
safak sende uzatma lütfen kardeşim
:D :D :D güzel teklifabim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisin
mete ya molugu kabul et yada s....i.....e
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
neden abi bişe yapmıcaklar isteseler hemende hackleyebilirler açıklarlaabim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisin
editleme ve taşima veremem malesef . en fazla site moderatörlüğü ?
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;D ;D :D :D ;D ;D :D :D :) :)
hamza sende nası editliyceğini bilion haabim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisin
mete ya molugu kabul et yada :-*
suanda sıtemoderatoru degılmı saten
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAoff gelmiyosan ben çıkıyorum >:(
;D efendim
hamza sende nası editliyceğini bilion haabim site modunda hiçbirşey yokki bana editlem e ile taşimayi verirmisin
mete ya molugu kabul et yada :-*
sende taktın hamzaya kaçmıyorya bekle 5 dk
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAoff gelmiyosan ben çıkıyorum >:(
;D efendim
neden abi bişe yapmıcaklar isteseler hemende hackleyebilirler açıklarla
neden abi bişe yapmıcaklar isteseler hemende hackleyebilirler açıklarlatmm işte napıcan heklencek sitede yetkisi hadi git top falan oyna biraz
dava açılır
hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D:D
hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
hamza sen maça gir meteden kurtulusun tek yolu
abi lütfen bak allah aşkına allahın adına anıorm rica ediorm
ok cok zordu yaa mete sen eleme maclarını yaptınmı kac puan topladın :D9
hamza allah aşkına bana adminlik versene
hamza allah aşkına bana adminlik versene:D
eetabi lütfen bak allah aşkına allahın adına anıorm rica ediorm
tüm bunlar taşima ve editleme yetkisi için mi ?
KOYUN CAN DERDINDE SAFAK REP PEŞİNDE ;D
eetabi lütfen bak allah aşkına allahın adına anıorm rica ediorm
tüm bunlar taşima ve editleme yetkisi için mi ?
al ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
saol :Dhamza allah aşkına bana adminlik versene
oke kardeşim
olm anlamazsın sen konuyu dagıtmat ıcın yazıyorum farklı farklı seylerhamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
hadi abiya benimi kırıyorsuneet nası bildin
al ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
hadi abiya benimi kırıyorsuneet nası bildin
hacı saka yapıcagı adama dıkat etsın adam olanın basımın ustunde yerı varal ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
kardeş cemal şaka yapiyor sadece . bir şey demene gerek yok ya
saol :Dhamza allah aşkına bana adminlik versene
oke kardeşim
hamzaaaahamza sende bak su ccuga erıdı bıtdı msnde alaaaa :D
hamzaaaa
hamzaaaahamza sende bak su ccuga erıdı bıtdı msnde alaaaa :D
ya senin s.mod dediğin bansız üyesaol :Dhamza allah aşkına bana adminlik versene
oke kardeşim
BENDE BI S.MOD'LUK RICA ETSEM ;) :D :D
hadi abiya benimi kırıyorsuneet nası bildinhacı saka yapıcagı adama dıkat etsın adam olanın basımın ustunde yerı varal ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
ya senin s.mod dediğin bansız üyesaol :Dhamza allah aşkına bana adminlik versene
oke kardeşim
BENDE BI S.MOD'LUK RICA ETSEM ;) :D :D
hamza senın hatrına susuom bır kelıme daha solerse artık sen bıle tutamazsınhadi abiya benimi kırıyorsuneet nası bildinhacı saka yapıcagı adama dıkat etsın adam olanın basımın ustunde yerı varal ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
hamza zaten tutamaz yanında değil :Dhamza senın hatrına susuom bır kelıme daha solerse artık sen bıle tutamazsınhadi abiya benimi kırıyorsuneet nası bildinhacı saka yapıcagı adama dıkat etsın adam olanın basımın ustunde yerı varal ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
BİZ MAÇA GİRİYORUZ NİHAYETTTTTTTTT :Dhelesukur allah kısmet etdı dmek :D
BİZ MAÇA GİRİYORUZ NİHAYETTTTTTTTT :Dhelesukur allah kısmet etdı dmek :D
tutmak sade yanında olmak degılkı bır lafı yeterlı olur ama oda fayda etmez bırdaha konusursa anlamındahamza zaten tutamaz yanında değil :Dhamza senın hatrına susuom bır kelıme daha solerse artık sen bıle tutamazsınhadi abiya benimi kırıyorsuneet nası bildinhacı saka yapıcagı adama dıkat etsın adam olanın basımın ustunde yerı varal ıste hamza ben ne dıyım sınırımle oynama cemal !!!hamza sen verdınmı benım repımı sampı. oldum ya oncekı ffc de :D
kilit
AÇMAYİN KİLİDİ BEYLERKATILIYORUM