YAPABİLECEĞİM BİŞE YOK HAMZA BU SEFER KİBAR OYNAMAYA ÇALIŞICAM :D :D
yalnız hamza şöle bi durum var insan doğası gereği acıkıyo e açıkınca yemek yemek gerek yemek de kapıya gelcek anlıycağın maçın ortasında durarsam kıpraşma sakın ;)
hamza mama geldi sen 5 dakka bekle
BIG SEXY:4-2:ULTRASLAN54
GELDM HAMZA MSN DEYİM
devil : 3 - 6 : fenerkraltbrkler kardeşim hiç konsantre olamadım maça eline sağlık ;)
tbrkler beyler bugn yoktum ya adalara gittikte :) yedek kaydım bu arada bı tane daha acarmmıyız ?oo hoşgeldin harun
tbrkler beyler bugn yoktum ya adalara gittikte :) yedek kaydım bu arada bı tane daha acarmmıyız ?
kendi kendine oynarsın orda :D :Dtbrkler beyler bugn yoktum ya adalara gittikte :) yedek kaydım bu arada bı tane daha acarmmıyız ?
hg harun ;)
omffc aç istersen kendine
kendi kendine oynarsın orda :D :Dtbrkler beyler bugn yoktum ya adalara gittikte :) yedek kaydım bu arada bı tane daha acarmmıyız ?
hg harun ;)
gülünde rezil olmasınkendi kendine oynarsın orda :D :Dtbrkler beyler bugn yoktum ya adalara gittikte :) yedek kaydım bu arada bı tane daha acarmmıyız ?
hg harun ;)
BOTLARLA OYNAYIP SKORLARI SITEYE YAZARSIN ADIL BIR SEKILDE ....! :D :D :D
herkese basarılar kacırdık bunusağlık olsun safak bidahakine girersin ;)
BIG SEXY:4-2:ULTRASLAN54
DİEGO 3-5 BALLACK
GENE BALIK GOL ATTIN Bİ TANE SON DK DA KAÇIRDIĞIMI GÖRDÜN MÜ?FAREMİ BULMAYA ÇALIŞIYORUM FIRLATTIM BİYERLERE :Dbu ne hiddet bu ne celal :D ;D bu kadar sinirlenme yaw insan başka bişey atardı o lazım sana
DİEGO 3-5 BALLACKtbrkler Hamza üst turda başarıalr
GENE BALIK GOL ATTIN Bİ TANE SON DK DA KAÇIRDIĞIMI GÖRDÜN MÜ?FAREMİ BULMAYA ÇALIŞIYORUM FIRLATTIM BİYERLERE :D
DİEGO 3-5 BALLACKtbrkler Hamza üst turda başarıalr
tebrikler hamza
tbrikler hamza maçlar bittimi?
bir tane kaldıysa biz de maçımızı yapsak?hala bugunkku mac mı ehuehuee :D :D ;D ;D
yemek yiyip sana döneceğim kardeşim . 5-6 dakkaya gelirimafıyet olsun hamza
yemek yiyip sana döneceğim kardeşim . 5-6 dakkaya gelirim
hamza msnye gelirmsisin 2 dk bir sey soracam da
HARUN : 3 MERT961 : 2
faremi buldummmm :D