Diego aga yaparıs bugün veya yarın ;)gene mi sen len :D kim eşleştiriyo bizi olm ben bıktım senle maç yapmaktan 2 günde toplam 11 maç fln yaptık heralde 12 olcak bu
cemal bırdaha rakıbın ıcın cok buglu oynadı dersen senı yamulturum lan bı9r ınsan macın basından sonuna kadar bugla oynarmı lan >:( >:( ortasahadan kalecıne gerı donuosun bug yapmak ıcın nebıcım adamsın lan sen oynadıgın oyunada lanet olsun sanada lanet olsun ben cekılıyorum bu admın yaptıkları nedır boyle yaa nefret ettırıyor vlla
GreMio : 3 Vasco de Gama : 2
bu galibiyeti almış olabilirim ama ileriki turlarda iyi takımlar gelirse fark yerim kesin takımda gücü 70in üzerinde olan oyuncu yok yaw :D :D
SEN YENMEDİN VASCO DE GAMAYI GREMİO YENDİ :D EDİTLEDİM BEN TBR EDİORUMpardon yanlış yazmışım editlediğin için saol ;D
lan neye sahıtdır attıgın gollere macın basından sonuna kadar bug yapmadın mı hadı bunada yapmadımde allah sahıdım olsun de dede carpılcemal bırdaha rakıbın ıcın cok buglu oynadı dersen senı yamulturum lan bı9r ınsan macın basından sonuna kadar bugla oynarmı lan >:( >:( ortasahadan kalecıne gerı donuosun bug yapmak ıcın nebıcım adamsın lan sen oynadıgın oyunada lanet olsun sanada lanet olsun ben cekılıyorum bu admın yaptıkları nedır boyle yaa nefret ettırıyor vlla
Yorum yok allah sahıdımdır attıgım goolllere ...!
--SAO CAETANO: <5 - 3> :FİGUEİRENSE--
--SAO CAETANO: <5 - 3> :FİGUEİRENSE--
tebrikler cemal
abi halil ortada yok yaaga hemen yapmanız şart değil akşam falan da yapabilirsiniz illada şimdi yapmanız gerekmiyo ffc değil bu
HARUN YAPALIM MAÇIMIZI Bİ ARAmert yapalımda ben girdimmi turnuvaya hangi takımım girdimsem :)
Cruzerio : 3 - 2 : Paranatbrkler fenerkral
Hade samba zamanı :D
Kazanan herkezi gönülden tbrk ediyorum fbli neredesin bizde maçlarımızı yapaLımsaolasın klavuz ;)
Cruzerio : 3 - 2 : Parana
Hade samba zamanı :D
MELİH123 2 - 1 HALİL
GOİAS 2 - 1 PONTE PRETA
HARUN YAPALIM MAÇIMIZI Bİ ARAmert yapalımda ben girdimmi turnuvaya hangi takımım girdimsem :)
HARUN << SANTOS : 4 - 2 : CORİNTİAS >> MERT961
;)Kazanan herkezi gönülden tbrk ediyorum fbli neredesin bizde maçlarımızı yapaLımsaolasın klavuz ;)
he he emre tebrikler korsanı yenmissin
FLUMİNENSE(emre) 2 - 3 PALMEİRAS(korsan)tbrkler Korsan ;)
TEBRİKS KORSAN
fenerkral bu gün saat 16.00 ' a kadar bana maçimizi yapalim demezsen hükmen yazacağim . 2 gündür seni bekliyorm kalan süreyi oynamamiz için !Hamza burdan yazıyosun adam buraya bakmıyodur yendiği için belkide msnden irtibata geçsen maçınızı yapabilirsiniz...!!
fenerkral bu gün saat 16.00 ' a kadar bana maçimizi yapalim demezsen hükmen yazacağim . 2 gündür seni bekliyorm kalan süreyi oynamamiz için !Hamza burdan yazıyosun adam buraya bakmıyodur yendiği için belkide msnden irtibata geçsen maçınızı yapabilirsiniz...!!
ya kardeşim ben ogun dedım sana yemege gidiyorum dedın nasıl oalcak o
Cruzerio : 6 - 2 : Parana
sağolasın da msn e gelirmisin :D