bigle mert lerin maçı warmış ona girdiler hamza bende ultraslan 54 le ffc 264 finbali war ona giricem ardından yapalım
BIG SEXY:2-2:CEMALAKKO(90 DK)
BIG SEXY:3-3:CEMALAKKO(120 DK)
BIG SEXY:0-2:CEMALAKKO(PEN)
Her zaman olduğu gibi yine penaltılarda yenildim zaten maç penaltılara kalınca toplara öylesine vurdum beni normal şekilde yenecek adam değil anca penaltılarda alır attığı 3 golün 2 si q+w biri kornerden direk gol kurallı maçtada görüşürüz inşallah
:D :D :DBIG SEXY:2-2:CEMALAKKO(90 DK)
Her zaman olduğu gibi yine penaltılarda yenildim zaten maç penaltılara kalınca toplara öylesine vurdum beni normal şekilde yenecek adam değil anca penaltılarda alır attığı 3 golün 2 si q+w biri kornerden direk gol kurallı maçtada görüşürüz inşallah
hele bak bak senın attıgın 1 gol corner bı gol uzun top bı goldesacma sapan karambolde gudjhonsennın onune dustu top oyle attın uzatmalarda oyuna tamamen hakımdım kacırdıgım 100%100 luk pozısyonlar gol olsaydı yedıgın tarıhı fark olurdu ;)
:D :D :DBIG SEXY:2-2:CEMALAKKO(90 DK)
hele bak bak senın attıgın 1 gol corner bı gol uzun top bı goldesacma sapan karambolde gudjhonsennın onune dustu top oyle attın uzatmalarda oyuna tamamen hakımdım kacırdıgım 100%100 luk pozısyonlar gol olsaydı yedıgın tarıhı fark olurdu ;)
biz giriyoruz harunla beyler
cemal finalde eşleşirsek maçimizi yapacak miyiz :) bir daha senle oynamayacağim demiştin bu gün
HARUN : 7 - 2 : HAMZA
İmaçtı kardeş ellerine saglık
cemal yapalım hemen
:) TEŞEKKÜRLER AGAHARUN : 7 - 2 : HAMZA
İmaçtı kardeş ellerine saglık
cemal yapalım hemen
evet iyi maç oldu . kaleye her sokulduğunda gol atiyorsn . seni durdurmak için yapabileceğim bir şey yok gerçekten . ellerine sağlik