cemal hadi yapalım
cemal hadi yapalım
KIMI METEE
MERT961 4-3 BİG SEXYtbrkler mert ;)
SÜPER BİR MAÇTI
biz big sexy ile maça giriyoruz team cupikinizede başarılar
YA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BENhasstr lan sen dun mac basından sonuna kadar yapınca ıyımı oluyordu adam ol azcık adam hadı sen yapmasan haklısın dıcem
YA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BENhasstr lan sen dun mac basından sonuna kadar yapınca ıyımı oluyordu adam ol azcık adam hadı sen yapmasan haklısın dıcem
arkadaşlar ben yedekle yapimmi maçımı yoksa ballack ı bekliyimmi ??? ??? ???
tmm kardeşarkadaşlar ben yedekle yapimmi maçımı yoksa ballack ı bekliyimmi ??? ??? ???
5 DK DAHA BEKLE BORA
DİEGO 4-3 FENERKRAL
İLK 25 DAKİKADA 4-0 ÖNE GEÇTİM ÖNDE OLMANIN REHETİ İLE OYUNU SALDIM 3 GOL ATABİLDİ SON 20 DAKKA 10 LİTRE TERLEMİŞİMDİR
GÜZEL MAÇTI FENERKRAL ELİNE SAĞLIK
MERT961 4-3 BİG SEXYTBR MERT
SÜPER BİR MAÇTI
lan ılla QW mı olması lazım bug yapmak ıcın ortasahadan kalecıne dınuodun yan artıst adam ol adam olda destekleyelım dogruyu yanlısı ayırt etYA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BENhasstr lan sen dun mac basından sonuna kadar yapınca ıyımı oluyordu adam ol azcık adam hadı sen yapmasan haklısın dıcem
HANGI GOLUM QW ILE LAN SANA..! DELIRTMEADAMI KES ARTIK.!!!!!
Metehan 5-2 CemalakkoTBR METE
YA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BENBENDE KIL OLUYORUM ONA SON 25 DAKİKA FENERKRAL FULL KALECİYE DÖNÜP A+D ATTI
DİEGO 4-3 FENERKRAL
İLK 25 DAKİKADA 4-0 ÖNE GEÇTİM ÖNDE OLMANIN REHETİ İLE OYUNU SALDIM 3 GOL ATABİLDİ SON 20 DAKKA 10 LİTRE TERLEMİŞİMDİR
abı hıc sorma bıde sutden cıkmıs ak kasık gıbı alah sahıt dıyor pıskın pıskın carpılıcak akıllanıcak sonraYA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BENBENDE KIL OLUYORUM ONA SON 25 DAKİKA FENERKRAL FULL KALECİYE DÖNÜP A+D ATTI
Yaw yapıldıysa bu buglar yapmak için niye oyunu bozalım ben o eto'o nun golüde öyleydi dimi harbi gol arıyorsan gol odur.senin ortasahadan attıgın gol var o bug dimi sende q+w yapıyorduntamam mete yenmıssın bu en guzel cevap olmus
Yaw yapıldıysa bu buglar yapmak için niye oyunu bozalım ben o eto'o nun golüde öyleydi dimi harbi gol arıyorsan gol odur.senin ortasahadan attıgın gol var o bug dimi sende q+w yapıyordun
YA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BEN:D :D :D
(http://img264.imageshack.us/img264/5139/hizlu5.png) (http://imageshack.us)DİEGO 4-3 FENERKRAL
nereye saldın oyunu maçta kasmasa ben sana 20 tane atardım hayatımda bole oyun gormedım 4 golun 4 unude bastıgım tuslar basmadı diye atamadım abi basıyom tusa işlemiyo bağlantısı herhalde 256 kbps fln ben bole rezil bi oyun gormedım daha[/b]
abı buglar yasaklansın en ıyısı yaaa
gördüğün gibi 1.0 mbps(http://img264.imageshack.us/img264/5139/hizlu5.png) (http://imageshack.us)DİEGO 4-3 FENERKRAL
nereye saldın oyunu maçta kasmasa ben sana 20 tane atardım hayatımda bole oyun gormedım 4 golun 4 unude bastıgım tuslar basmadı diye atamadım abi basıyom tusa işlemiyo bağlantısı herhalde 256 kbps fln ben bole rezil bi oyun gormedım daha[/b]
Shot at 2007-06-28
YA 5 GOLUN HEPSIDE QW OLMASA TMM KALSIN DICEM AMAFULL BUG BEZIYO ADAM ARTIK SIMDI ANKET ACICAM YASAKLANMASI ICI N ..!ya cemal bak güzel kardeşim bu sitede q+w yi en çok yapan adamlardan birisin şimdi yenilince mi aklına geldi en yakın örnek dün bana 2 tane q+w bir tane direk kornerden gol attın bunlar bug değil de ne??
puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık :-\kardeş onunla eşleşiyosan bekleyeceğini öğreneceksin :D
o 256 kbps olan birindede ole der yeme bizi :D:D pff yenildin işte çık hayatımdan ;D
bu arada kazananları tebrik ediyorum ben 2-0 öne geçtim 2-2 oldu 3-2 yaptım 85. dk da 4-3 e çevirdi yani bi kere öne geçti korudu :D
puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık :-\
kardeş yapmak istiyosan yapalım benim için sorun yok hem senin nası oynadını merak ediorum :)puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık :-\
kusura bakma beklettim kardeşm. sen bir üst tura yüksel istersen . turnuva daha fazla uzamasin
MERT961 4-3 BİG SEXY
SÜPER BİR MAÇTI
YA 5 GOLUN HEPSIDE QW OLMASA TMM KALSIN DICEM AMAFULL BUG BEZIYO ADAM ARTIK SIMDI ANKET ACICAM YASAKLANMASI ICI N ..!ya cemal bak güzel kardeşim bu sitede q+w yi en çok yapan adamlardan birisin şimdi yenilince mi aklına geldi en yakın örnek dün bana 2 tane q+w bir tane direk kornerden gol attın bunlar bug değil de ne??
puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık :-\hamza dünkü ffc maçını yapmadık hala msne gel de yapalım :D ;)
kusura bakma beklettim kardeşm. sen bir üst tura yüksel istersen . turnuva daha fazla uzamasin
kardeş yapmak istiyosan yapalım benim için sorun yok hem senin nası oynadını merak ediorum :)puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık :-\