safak yedek ol yapalım senle :)yedek yaptırdım saten olmayan varsa yapalım bız gırelım mı harun
girin siz maça umut yok ortalıklarda ;)safak yedek ol yapalım senle :)yedek yaptırdım saten olmayan varsa yapalım bız gırelım mı harun
cemal maçı anlatsana len :D
CEMALAKKO 3 - 2 BIGSEXYtbrkler cemal ;)
CEMALAKKO 3 - 2 BIGSEXYtbrkler cemal ;)
anlatayım benim ilk golüm q+w sonra cemal z+d den gol attı 1-1 oldu sonra benim topum diekten döndü dönen topa bidaha vurdum yine direkten döndü ikinci yarıda cemal q+w den klasik golünü attı sonra 2-2 yaptım karşı karşıya öyle bi gol kaçırdım ki ikiye bir geldim kaleci çıkınca pas attım bomboş kaleye vurdum top tribünlere gitti :D 2 dk sonra aut kullanırken pozisyon geçsin diye s ye bastım kaleci pas attı cemal yine bedavadan gol attı :Dcemal bugsuz oynayamaz oynasa bıle hayatda yenemez bugdan baska bısey bılmıyor
bu maç komediydi cemal benim yediğim 3. gelü kendi yese maçtan çıkardı ama ben maçı salladım zaten kale bile almadım oyunumu gördü kendileri anket açtı ama buglara devam etti :D
saol big:D
cemo tbrk
HARUN : 7 - 6 : SİR_ŞAFAKtebrıkler harun guzel mactı
anlatayım benim ilk golüm q+w sonra cemal z+d den gol attı 1-1 oldu sonra benim topum diekten döndü dönen topa bidaha vurdum yine direkten döndü ikinci yarıda cemal q+w den klasik golünü attı sonra 2-2 yaptım karşı karşıya öyle bi gol kaçırdım ki ikiye bir geldim kaleci çıkınca pas attım bomboş kaleye vurdum top tribünlere gitti :D 2 dk sonra aut kullanırken pozisyon geçsin diye s ye bastım kaleci pas attı cemal yine bedavadan gol attı :D
bu maç komediydi cemal benim yediğim 3. gelü kendi yese maçtan çıkardı ama ben maçı salladım zaten kale bile almadım oyunumu gördü kendileri anket açtı ama buglara devam etti :D
gol rekoru kırılmış gibi :)HARUN : 7 - 6 : SİR_ŞAFAKtebrıkler harun guzel mactı
saol big
cemo tbrk
HARUN : 7 - 6 : SİR_ŞAFAKtebrıkler harun guzel mactı
HARUN : 7 - 6 : SİR_ŞAFAKtbrkler harun yarı finali çekiyom hamzaların maçının galibi ile biri oynar ;)
CEMALAKKO 3 - 2 BIGSEXY
HARUN : 7 - 6 : SİR_ŞAFAKtbrkler harun yarı finali çekiyom hamzaların maçının galibi ile biri oynar ;)
CEMALAKKO 3 - 2 BIGSEXY
tebrikler cemal
tmm saol devil hamza sizede başaırlar
sen lçek devil