KARDES ACELEN OLABİLİR AMA YAPACAGIM BİR SEY YOK İSTERSEN SENLE F5 ESLESolur
Başarilar beyler
KARDES ACELEN OLABİLİR AMA YAPACAGIM BİR SEY YOK İSTERSEN SENLE F5 ESLESolur
HAMZA BENDE İNTERNET ÇOK YAWASLADI DELİRECEM >:(KARDES ACELEN OLABİLİR AMA YAPACAGIM BİR SEY YOK İSTERSEN SENLE F5 ESLESolur
oke yaz kendine f5 i ;)
HAMZA BENDE İNTERNET ÇOK YAWASLADI DELİRECEM >:(KARDES ACELEN OLABİLİR AMA YAPACAGIM BİR SEY YOK İSTERSEN SENLE F5 ESLESolur
oke yaz kendine f5 i ;)
belkide siteden benim oyunsiteden baska sitem yok ya ondandır (yag çekelim) :D :DHAMZA BENDE İNTERNET ÇOK YAWASLADI DELİRECEM >:(KARDES ACELEN OLABİLİR AMA YAPACAGIM BİR SEY YOK İSTERSEN SENLE F5 ESLESolur
oke yaz kendine f5 i ;)
Site biraz yavaş sanki bu gün
ÇEREK :D
belli fenerkralın açtığı 228 açmış 178 olcak
belli fenerkralın açtığı 228 açmış 178 olcak
178 mi olacak
diego hani işin vard >:(yalan mı sölüom sana çıkmam gerekio
ya f5 de yok yedek alın yerime gidiom :'( :-\ :-*
,diego hani işin vard >:(yalan mı sölüom sana çıkmam gerekio
basarılar byeler
basarılar byeler
Cemal yok msnde de hamachide de
tmm gelmezse hükmen yazarımCemal yok msnde de hamachide de
kardes yarı final eslesmleri belirlene kadar gelmez ve yedek kayıt olmazsa hukmen :D
tmm gelmezse hükmen yazarımCemal yok msnde de hamachide de
kardes yarı final eslesmleri belirlene kadar gelmez ve yedek kayıt olmazsa hukmen :D
apo hadi ama bekliorm
Bugun herkese yenliyom kim gelse yeniiyom bugun ugursuz günüm :Dben herkesi yeniorm saten
HARUN : 5 - 2 FENERKRAL
Hamza 7 - 1 abdullah
eline sağlik apo
Hamza 7 - 1 abdullah
eline sağlik apo
hamza bu kadar bal da olmaz yaw 17 suaat 7 tane attın bende 19 suttan 1 tane :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ama yinede tbr
hamza kardeş cemal ler yenı girecek onlar yapasıya kadar yapalım macı brizillan cup
tbrkler hamza
;DHamza 7 - 1 abdullah
eline sağlik apo
hamza bu kadar bal da olmaz yaw 17 suaat 7 tane attın bende 19 suttan 1 tane :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ama yinede tbr
;D alakasiz yerlerden şut atarsan girmez aga . benim gibi içeri sokul biraz
hamza sen devam edersin ben çıkıyorum oke.sen yarı fianlleri belirlersin benim gozlerima agrıdı
hamza sen devam edersin ben çıkıyorum oke.sen yarı fianlleri belirlersin benim gozlerima agrıdı
Tmm abdulah . ben hallederim ;)