beyler benım hasteneye gıtmem lazım acilen benım yerıme apo gırsın cok ozur dılıyorum harun meraklanma onemlı bırsey ok oke ;)
beyler benım hasteneye gıtmem lazım acilen benım yerıme apo gırsın cok ozur dılıyorum harun meraklanma onemlı bırsey ok oke ;)
abdullah gel yapalım
beyler benım hasteneye gıtmem lazım acilen benım yerıme apo gırsın cok ozur dılıyorum harun meraklanma onemlı bırsey ok oke ;):s NE OLDU LAN ŞAFAK
bu sfer yiyecem seni onceki ffc nin intikamını alacam .intikan soguk yenilmesi gereken bir duygudur. :D :D :D
FMANEGER 2-4 UGUR çok dondu zor yendim ;Dtbrkler uğur
biz volkanla maçtayız geldişu mesajlarını böyle yazmaktan vazgeç bir sayfanın yarısı senin mesajlarınla dolu!!!!
appiah boşuna uğraşma o hep böyle yapıyo hamza banlamaktan bıktı hala devam ediyo artık kimse bişey demiyobiz volkanla maçtayız geldişu mesajlarını böyle yazmaktan vazgeç bir sayfanın yarısı senin mesajlarınla dolu!!!!
saolasın knkaFMANEGER 2-4 UGUR çok dondu zor yendim ;Dtbrkler uğur
FMANEGER 2-4 UGUR çok dondu zor yendim ;D
Ben banlarım bi daha açmam bu ne ya bunlarla mı ugraşacaz ne yapmaya çalışıyor!!
tbrkler ugur hamza mesengerden yazdım yapalım
tbrkler ugur hamza mesengerden yazdım yapalım
saolun beylerrFMANEGER 2-4 UGUR çok dondu zor yendim ;D
tebriklr uğur
tabi yenildim diye demedin inşallah ;D ;D
"Ellerine saglık kardes" hadi gol atsam derdin ellerine sağlıkta golde atamadım kii ;D
formumda değildim ki oynayayım :-[
demekki bildigin takımdan şaşmıcaksın bu da bana kapak oldu
Tebrikler kardesmm .
demekki bildigin takımdan şaşmıcaksın bu da bana kapak oldu:)
Tebrikler kardesmm .
tebrikler
tebrikler
saol abdulah
:D :D :Dtebrikler
saol abdulah
önemli deil kardesim ne deemk ?