olsun apo biz bitirdik maçımızı ben harunları bekliyorum ;)
ben editledim ;)olsun apo biz bitirdik maçımızı ben harunları bekliyorum ;)
oke editliyom
Hamza siz maçınızı yapmadınız mı..??
tbrkler Hamza msne geliyorum bizde yapalım yarına uzamasın bu ffcHamza siz maçınızı yapmadınız mı..??
yaptik kardeşim . 4-1 kazandim
tbrkler Hamza msne geliyorum bizde yapalım yarına uzamasın bu ffcHamza siz maçınızı yapmadınız mı..??
oke bekliyorum çabuk ama yarına uzamasın bu ffc ;)tbrkler Hamza msne geliyorum bizde yapalım yarına uzamasın bu ffcHamza siz maçınızı yapmadınız mı..??
saol kardeşim . hemen geliorm
ugur 3-2 crimeetbrkler uğur ;) biz hamzayla giriyoruz şimdi
Abdullah 2 - 3 ugurne yalan atıonn maçı hep ben önde götürüdm
beyler kıl payı kaçırdım batsın bu dunya :'(
tebrikler uğursaolun beyler
Abdullah 2 - 3 ugurne yalan atıonn maçı hep ben önde götürüdm
nabalım 2 gündür 2.kez adam gibi donmadadnn oynadımm ;D ;DAbdullah 2 - 3 ugurne yalan atıonn maçı hep ben önde götürüdm
ilk 2 golu ben attım
ondan sonra cevirdin maçı
devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mibende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık :(
devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mibende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık :(
bugün oynadığım herkesle kasıyo yaw :(devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mibende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık :(
evet . uzun toplarda da başarili oldn gerçekten . senle daha önce hiç böyle kastiğini hatirlamiyorum
bugün oynadığım herkesle kasıyo yaw :(devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mibende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık :(
evet . uzun toplarda da başarili oldn gerçekten . senle daha önce hiç böyle kastiğini hatirlamiyorum