Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 29 Haziran 2007, 14:31:26
-
Bence barcaya gitmekle doğru yaptı arsenalde istikrar yakalayamamıştı
-
dünyanin en büyük klübüne geldi . kesinlikle en doğrusunu yapti bence
-
ne diyon ya nasıl istikrar yakalayamadı :o
-
senin premier ligden haberin yok galiba geçen sene henry yi hiç oynatmadı kupa finalinde bile gençlerle çıktı
-
Arsenal da kalmalıydı orada performansını kaybedecek...çünkü değişik ülkeler...
-
tabi ii yaptı ala ala arsenal de çürüceğine geldi dünyanın en büyüğüne ;)
-
Barcaya gitmekle doğru yaptı
-
senin premier ligden haberin yok galiba geçen sene henry yi hiç oynatmadı kupa finalinde bile gençlerle çıktı
benim premier ligden haberimmi yok asıl senin yok sakatlanmıştı yaa :D
-
:D :D iyi yaptı bence ama yedektede kalabilir çünkü messi eto ile büyük bir forma yarışına girecek ve formunu yükselteceğine inanıyorum. arsenalde vazgeçilmezfdi ama barca kide reijkard kararıdır. ben olsam forvet henry eto arkalarında kanatlara yakın ronaldinho messi arkalarında deco ile guily sonra defans kaleci
-
:D :D iyi yaptı bence ama yedektede kalabilir çünkü messi eto ile büyük bir forma yarışına girecek ve formunu yükselteceğine inanıyorum. arsenalde vazgeçilmezfdi ama barca kide reijkard kararıdır. ben olsam forvet henry eto arkalarında kanatlara yakın ronaldinho messi arkalarında deco ile guily sonra defans kaleci
o zaman orta saha nerde :D oyle taktik mi olur melih :D senin dedigin taktik boyle bak :
--[ KALE ]--
ETO'O HENRY
RONALDİNHO L.MESSİ
DECO GİULY
---DEFANS---
..:: VALDES :D ::..
--[KALE]--
ORTA SAHA BOMBOS :D :D Deco ve Giuly kanatlardan ortalara geçse o mevki onların mevkisi deil yani eto veya messi yedek kalabilir
-
ii yaptı bence arsenalde harcanıyordu ama arsenal diyince herkesin aklına henry geliordu bu da bi gerçek
-
evet
-
o zaman orta saha nerde :D oyle taktik mi olur melih :D senin dedigin taktik boyle bak :
--[ KALE ]--
ETO'O HENRY
RONALDİNHO L.MESSİ
DECO GİULY
---DEFANS---
..:: VALDES :D ::..
--[KALE]--
ORTA SAHA BOMBOS :D :D Deco ve Giuly kanatlardan ortalara geçse o mevki onların mevkisi deil yani eto veya messi yedek kalabilir
barcelonanin, Chelseanin yildiz futbolcusu lampard ile ilgilendiğini söylüyorlar . eğer bu transfer gerçekleşirse orta sahadaki bu boşlukda kapanir ve katalan ekibini kimse tutamaz bence
-
walla kaka ile gerard ı da alırlarsa bu sefer hiç tutamazlar :D
-
ne yaptın yaw sen dünya karması olur hiçbir takıma yenilmezki :D
-
mesela yani ;D
-
mesela yani ;D
Gerrard ve kaka ile ilgilendiklerini duymadim ama lampard ile büyük aşamada anlaşmişlar sanirim
-
yaw düşünün ronaldinho,thierry henry,leo messi,deco,lampardda gelirse yöh artık dicem
-
herkesi yeniyolarmış gidip şamp. liginde levski sofyaya yeniliyolarmış :D :D :D
-
Arsenal de kalmalıydı 8)
-
:D
-
abı hayatının hatasını yaptı hanry
-
bnce barçaya gitmekle iyi yaptı maç vermezler artık bide lampard geldimi off tamamdır iş biter ..!!! ;) :D
-
bence ii yaptı ;)
-
böle bir oyuncu böle bir klube gider bunun sorusu olmaz fener gelcek hali yok ya