Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 29 Haziran 2007, 15:20:39
-
Bence Galatasaray...
-
Bence Galatasaray...
lafa bak hangi salk kendi takını değilde ezeli rakibini gösterir kitlensin yaw...
-
Fenerbahçe
-
Bence Galatasaray...
lafa bak hangi salk kendi takını değilde ezeli rakibini gösterir kitlensin yaw...
herkes senin gibi fanatik değil objektif birçok arkadaşımız var ve rakip takımların kendisinden iyi transferler yaptğını düşünebilir mesela gs geçen sen transfer mi yaptı ama bu sene iyi işler yaptılar ;)
-
bunun tuttugn takımla alakası yok
-
aynen
-
Galatasaray ;D ;D
-
isim olarak gs ve fb daha ii adamlar aldı ama bjk de uygun yerlere ii adamlar transfer etti fb de çok kan kaybetti bence ve bu kan kaybını bence carlos tek başına engelleyemez ve ilerleyen haftalarda sıkıntı çekebilir.
-
isim olarak gs ve fb daha ii adamlar aldı ama bjk de uygun yerlere ii adamlar transfer etti fb de çok kan kaybetti bence ve bu kan kaybını bence carlos tek başına engelleyemez ve ilerleyen haftalarda sıkıntı çekebilir.
bu soledıklerın aynen gs ıcın gecerlı aga cunku her aksayan yere bır takvıye yapıldı bence gs
-
Tabi ki G.Saray Fener bi Roberto Carlos'u aldı kaç tane adamı dışarıya sattı.
-
Tabi ki G.Saray Fener bi Roberto Carlos'u aldı kaç tane adamı dışarıya sattı.
tuncay-rustu-umıt-serkan-yozgatlı-baska varmı
-
bu soledıklerın aynen gs ıcın gecerlı aga cunku her aksayan yere bır takvıye yapıldı bence gs
EET AMA GS NİN BENCE HALA EKSİKLERİ VAR KANATLARDA ADAM AZ
-
Galatasaray
bu konu varya aynı şey gibi olmuş
hangi takımı tutuyosunuz gibi ;D ;D
-
BoyacıAhmet Spor bence... karabayırdan arap şükrüyü aldı... :D :D :D
-
;D ;D ;D
-
sabrı ve arda ıyı degıl mı ???
-
yaw siz rütü,mehmet,tuncay diyonuz ama anket sorusu bu sene en iyi transferleri :Dkim yaptı
-
yaw siz rütü,mehmet,tuncay diyonuz ama anket sorusu bu sene en iyi transferleri :Dkim yaptı
kanka benım sana sorum sabrı ıle arda ıyı degılmı dıyeydı ama sen ne demıssın ;D ;D :D :D
-
hyr aga ben bana biri dedi fener çok kayıp yaptı carlos onu dolduramaz ama anketle hiç bir alakası yok ki anket diyorki en iyi transferi kim yaptı ;)
-
hyr aga ben bana biri dedi fener çok kayıp yaptı carlos onu dolduramaz ama anketle hiç bir alakası yok ki anket diyorki en iyi transferi kim yaptı ;)
mm evt oyle bısey vardı hatda o soruya ben cevap vermıstım
-
Mardinspor
-
Mardinspor
çok komik :-\ bencede urfaspor zaten :D :D
-
fenerbahçede ii transfer yaptı ama sadece carlos ve çok dışarıya sattı üzüldüğüm tek futboldu tuncay gitti ama neyse gsde iidi bjk yani oy veremem (:
-
bence kasımpaşa spor aytekini aldı
-
bence kasımpaşa spor aytekini aldı
biz karagümrüklüyüz hatırlarsın belki bastığımız zamanı...
bu sene tek hedefimiz var kasımpaşayı küme düşürmek..biz beşiktaş kapalıda yerimiz var kasımpaşa gelemiyecek oraya malesef
-
en güzel transferleri yazıomus heee bence Şanlı GALATASARAYIMIZ
-
Bence Bir Fener Bahçeli Olarak Galata Saray Yaptı
-
bjk