BASARILAR HARUN
HARUN : 7 - 1 : DEVİLtbrkler harun benim durumum böle giderse 08 çıkana kadar bırakıcam bugün bişeyler oldu bana :(
devil o zaman 08 e kadar bırakcana bugn bıak oynama olur böle arada bende bi dün gece tayfıya bide sabah cemale yenıldım ama bıraktımmı yok sonra ffc de cemalden rövanşı 4.1 aldım sonrada 7.1 yendın senitamam o zaman bugün bidaha oynamayayım yarın oynarım maçlarımı artık
HARUN : 7 - 1 : DEVİL
tebrikler harun
pfffffffffffff http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=31889.0HARUN : 7 - 1 : DEVİL
tebrikler harun
tebrikler harun
NE ZAMAN OYNARIZ HAMZA ;) ?
HARUN : 7 - 1 : DEVİLyaaa >:(
tebrikler harun
NE ZAMAN OYNARIZ HAMZA ;) ?
hemen şimdi oynayalim istersen
HARUN : 7 - 1 : DEVİLtebrıkler
HARUN 6 - 3 UGUR
1-0 yenerken 12 . dakkada eto kırmızı gördü 80 dakka 10 kişi oynadım sonrada 35 civarı xavi yerine messiyi çıakrdım walla şansszıdm ama dikkatli oynadım ve 3 puanı aldım .
HARUN 6 - 3 UGURsanki ben 10 kişi oynadımm ;D ;D ;D ;D ;D moralsizm bugun böle geçççek naabalım başka yenmek isteyen varsa gelsinn yapalım ;D ;D
1-0 yenerken 12 . dakkada eto kırmızı gördü 80 dakka 10 kişi oynadım sonrada 35 civarı xavi yerine messiyi çıakrdım walla şansszıdm ama dikkatli oynadım ve 3 puanı aldım .
HARUN 6 - 3 UGURyok sen onbir kişiydin :)
TBRIKLER
HARUN 8 - 6 HAMZA
ellerine saglık ii maç çıkardın hamza
walla hamza 5-1 den iyi 6-5 yapmışsın ama sonra gene yemişisn tbr harun
HAMZA ENGELI AC YAPALIM MACI!
HARUN : 6 - 3 : MERT961
HARUN : 10 - 9 : NİGHTMARE
Wllahi ne diyebilirm bu maça bilmiyourm maç durmadan gitti geldi gitti geldi ben maçın ortalarıdna 2 farklı öne geçtim bi ara o kadar onn dşnda bi o öne geçti bi ben bi o bi ben 90 da ise galip geldim
gerçekten yakışan oldu maça seni gönülden tebrik ediorm enes kardeşim .
HARUN : 3 - 5 : KORSAN
Ya wallahi ne dicemi bilmiorm hervurdugu gol abi ya 4. dakkada 2-0 oldu ordan düşünün ki benım kaçırdıklarımda ayrıca koydu bana
nyse tbrkler ..
HARUN : 6 - 3 : MERT961
Wllahi ne diyebilirm bu maça bilmiyourm maç durmadan gitti geldi gitti geldi ben maçın ortalarıdna 2 farklı öne geçtim bi ara o kadar onn dşnda bi o öne geçti bi ben bi o bi ben 90 da ise galip geldim
tabi olm deydi göz deygdi :D
o deilde şampiyon olamıcam ona içim gitti ya 10 maçta 3 yenilgim war 7 tane yendım ama yetmez gibi 2 tane daha var bakalım
olabilir :)
HARUN : 6 - 1 FENERKRAL
olabilir :)
HARUN : 6 - 1 FENERKRAL
FIXTURLERIMIZ AYNI HARUNLA BENIMDE BIGLE SON MACIM VAR VE 3 MAGLUBIYET 8 GALIBIYETIM VAR ..! ;)big sexi yapmıormu maçlarını
HARUN : 7 - 2 : BİGSEXY