Arkadaşlar maçlarıma kendimi iyi hissettiğim zaman başlamak istiyorum bilginize...
BIG SEXY:3-1:FENERKRAL
ilk maçını yenmiitşn ama neyse biraz dikkatli oynarsan ilk 3 ü zorlarsın bence kendine güven ;)normal formumda olsam girerdim ama zaten 5 gündür fifa oynamadım,oynadığım zamanda formsuzdum + moralim hala bozuk tüm bunlar eklenince ...
HARUN:7-2:BIG SEXY
Maçları öylesine oynuyorum bütün maçlarıma formalite gözüyle bakıyorum son sıralarda bitirmem doğal olur bu halde maç yapmam çok zor oluyor benim için...
tebrikler cüneyt;)
tebrikler cüneytsağol ;)
BIG SEXY:3-0:ŞAFAK
hükmen
BIG SEXY:7-2:HAMZAcüneyt hep böle devam ;)
ÇOK SAĞOLBIG SEXY:7-2:HAMZAcüneyt hep böle devam ;)
tebrikler cüneyt . son derece zevkli bir maç oldu . bitircilikte biraz daha şansım dönseydi skor böyle olmayacakti . neyse sağlik olsn diyelm . kalan maçlarinda başarilar diliormhamza açıkcası üzüldüm senin adına çok şanssızdın son dakkalarda karşı karşıya canım atmak istemedi nerdeyse skora bakmayalım çok iyi oynadın hamza kalan maçlarında başarılar dilerim bende
tebrikler cüneyt . son derece zevkli bir maç oldu . bitircilikte biraz daha şansım dönseydi skor böyle olmayacakti . neyse sağlik olsn diyelm . kalan maçlarinda başarilar diliormhamza açıkcası üzüldüm senin adına çok şanssızdın son dakkalarda karşı karşıya canım atmak istemedi nerdeyse skora bakmayalım çok iyi oynadın hamza kalan maçlarında başarılar dilerim bende
bende giremem ilk 5 e sanırımtebrikler cüneyt . son derece zevkli bir maç oldu . bitircilikte biraz daha şansım dönseydi skor böyle olmayacakti . neyse sağlik olsn diyelm . kalan maçlarinda başarilar diliormhamza açıkcası üzüldüm senin adına çok şanssızdın son dakkalarda karşı karşıya canım atmak istemedi nerdeyse skora bakmayalım çok iyi oynadın hamza kalan maçlarında başarılar dilerim bende
teşekkür ederim cüneyt . maç sonunda senden bu sözleri duymak beni çok mutlu etti açikçasi . burada kaybettiğim 3 puan ligden düşmem için bir tehlike arz etmeyecek fakat ilk 3 e girme şansim hiç kalmadi artik malesef . kalan maçlarimdan iyi sonuçlar alip en azindan ilk 5 e girmek istiyorum
tbrkler cuneytsağolasın ;)
BIG SEXY:2-2:CEMALAKKO
ya mert de var şimdi o da 2 malup 1 beraberlik onunda 1 puan kaybetmesi lazım daha maçı war bakalım şu anda en yakın benım şampiyonlugaşampiyon olursan benim de payım olacak mertle de maçım var :D
hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok >:(
hamza nasıl yetiştirmeyeceğim belliydi çok rahat yetiştirirdim ama adam yoktu,son 3 günde 3-4 tane ultra lig maçı yapmışımdır buna rağmen 3 maçım kalmıştı yani rahat yapardım 3 tane maçı ama mert yoktu korsan fazla msne gelmiyodu nighta da 3 kez dedim ayrıca senin maçlarının olması beni ilgilendirmiyor çünkü senin hedefin yok zaten ne düşme tehliken ne ilk 3 e girme şansın var kararın buysa ben çekiliyorum ligden ,onca emeğin karşılığı bu olmamalı...hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok >:(
ben senin suçun olduğunu söylemedim ama maçlarina geç başladiğin için yetiştirmeyeceğin belliydi zaten maçi eksik olan sadece sen yoksun ayrıca . benimde 3-4 tane oynanmamiş maçim bulunuyor
hamza nasıl yetiştirmeyeceğim belliydi çok rahat yetiştirirdim ama adam yoktu,son 3 günde 3-4 tane ultra lig maçı yapmışımdır buna rağmen 3 maçım kalmıştı yani rahat yapardım 3 tane maçı ama mert yoktu korsan fazla msne gelmiyodu nighta da 3 kez dedim ayrıca senin maçlarının olması beni ilgilendirmiyor çünkü senin hedefin yok zaten ne düşme tehliken ne ilk 3 e girme şansın var kararın buysa ben çekiliyorum ligden ,onca emeğin karşılığı bu olmamalı...hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok >:(
ben senin suçun olduğunu söylemedim ama maçlarina geç başladiğin için yetiştirmeyeceğin belliydi zaten maçi eksik olan sadece sen yoksun ayrıca . benimde 3-4 tane oynanmamiş maçim bulunuyor