fbli_07:4-2:Crime
2 golüde kornerden pasla attı 2-1 ken koptu barcelonaydı takım değiştirdi brazil opldu bişi demedim santradan direk kaleme geldi bişi demedim 52 dk oynıcaktık dk 52 ydi atak halinde gole gidiodum çıktı bişi demedim!
flood yapmışsın gene sağol ben q+w yaptın demedim hem orda ben savunmadan a'yla eto'ya bas attım bu!
crime gel hamachi yaapk maçı 20:00 kadar oynamamız lazım hadi çıkıcam 8 deflood yapmışsın gene sağol ben q+w yaptın demedim hem orda ben savunmadan a'yla eto'ya bas attım bu!
bu ise bunu niye bu kadar buyutuyorsun ???
2 golüde kornerden pasla attı 2-1 ken koptu barcelonaydı takım değiştirdi brazil opldu bişi demedim santradan direk kaleme geldi bişi demedim 52 dk oynıcaktık dk 52 ydi atak halinde gole gidiodum çıktı bişi demedim!
fbli_07:6-7:klavuz adam ne bicim oynuor yaw
fbli_07:4-2:Crimetbrkler fbli
fbli_07:2-5:izmirli en onemli uc puan buydu gitti simdi sampiyonluk hayallerim suya dustu:D :D :D :D :D :D
hayatımda oynadığım en kötü maçtı
beni yenebilecek seviyde deeldi ama sırf sans
Ülke Takımı Serbestmi?
fbli_07:6-7:klavuz öle bal warki 4 farktan aldı 3 de oynatttı beni yenildim ..
tebriker klavuz
tebrikler klavuz
hamza abi veya devil şu konuma bi bakın normal skor 4-2 editleyin korsan karışmıom dedi normal skor 4-2
vede diego yok bilginize gelmmesse 3-0 hükmen!
Fbli_07:9-1:melih123