ABDULLAH 3 - 3 KLAVUZ
ne farkeder sonuçta ikinize de 1'er puan yazıldıABDULLAH 3 - 3 KLAVUZ
ne 3-3 ü olm :D
6-6 :D
Klavuz a maçlarında başarılar
Başarilar klavuz
BAŞARILAR....
başarıalr kardeşim
başarılar klavuz
|-kLaVz-| 7 Fbli_07 6
Arkadaş bana maçtan sonra bal demeyip teşekkür etseydi daha güzel olurdu...
|-kLaVz-| 7 Fbli_07 6
Arkadaş bana maçtan sonra bal demeyip teşekkür etseydi daha güzel olurdu...
tebrikler klavuz
biturnuva yetkilisi oldugun için mesajlarımı editleme yetkin yok bunu unutma maç hakkında yorum yaptım ..!!!!!!!!!! bu neya biri mesajımı geri dönüşüme yollar biri mesaj editler hamzayla apo hakkında görüşcem vee bu mesaj editleme meselesinide >:(
|-kLaVz-| 12plaka2
12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifben bu kadar adi bi herif görmedim seni allaha havale ediyorum ne halin varsa gör...!!!!!!!!
12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifkalvuz 12 tane atman plaka ile dalga geçmedne msjını editeleme hakkın bulunmuyor kardeşim yendiysen yendin uzatmana grk yok ki
12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifkalvuz 12 tane atman plaka ile dalga geçmedne msjını editeleme hakkın bulunmuyor kardeşim yendiysen yendin uzatmana grk yok ki
seni s.k.m.e bile takmıyom ;)12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifben bu kadar adi bi herif görmedim seni allaha havale ediyorum ne halin varsa gör...!!!!!!!!
takmıyorsan konuşma lan sinirliyim s.k.c.m en sonunda *iktir git >:(seni s.k.m.e bile takmıyom ;)12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifben bu kadar adi bi herif görmedim seni allaha havale ediyorum ne halin varsa gör...!!!!!!!!
gel plaka benlede macin warben kendi fixtürümde belirttim kardeşim orayı oku ;)
Ağ Adı:fbli_07fbli_07
Şifre:123
takmıyorsan konuşma lan sinirliyim s.k.c.m en sonunda *iktir git >:(seni s.k.m.e bile takmıyom ;)12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifben bu kadar adi bi herif görmedim seni allaha havale ediyorum ne halin varsa gör...!!!!!!!!
benim hakkımda mesaj yazmadıgın sürece girmem >:(takmıyorsan konuşma lan sinirliyim s.k.c.m en sonunda *iktir git >:(seni s.k.m.e bile takmıyom ;)12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifben bu kadar adi bi herif görmedim seni allaha havale ediyorum ne halin varsa gör...!!!!!!!!
girme benim konuya kaybol
benim hakkımda mesaj yazmadıgın sürece girmem >:(takmıyorsan konuşma lan sinirliyim s.k.c.m en sonunda *iktir git >:(seni s.k.m.e bile takmıyom ;)12 tane yedin daha da konusuyon yüzsüz herifben bu kadar adi bi herif görmedim seni allaha havale ediyorum ne halin varsa gör...!!!!!!!!
girme benim konuya kaybol
|-kLaVz-| 3 - 0 DİEGO
|-kLaVz-| 3 - 0 MELİH123
sen garanti çıkmışsın a ligine
SKORLARIN HEPSİNİ TABLOYA İŞLEDİMeyw klavuz puan durumu hazırlanmıştır..!
elinize sağlik beyler .