BEŞİKTAŞLI EMRE 6 - 2 DEVİLtbrkler kardeşim bugün daha maç kazanamadım.. ( :( )
BEŞİKTAŞLI EMRE 1 - 12 HARUN
BEŞİKTAŞLI EMRE 6 - 2 DEVİL
BEŞİKTAŞLI EMRE 1 - 12 HARUN
:D :DBEŞİKTAŞLI EMRE 1 - 12 HARUN
tebrikler harun . 12 gol atmişsin . helal olsn
UGUR BUGSUZ OYNIYAMIYO BURDA ANLAMIS OLDUK :D :D
BEŞİKTAŞLI EMRE 2 - 1 BİG SEXY(ALFONSO)
UGUR BUGSUZ OYNIYAMIYO BURDA ANLAMIS OLDUK :D :D
:D :D :D
BEŞİKTAŞLI EMRE 2 - 1 BİG SEXY(ALFONSO)
tbrk emre 2 önemli üstüste galibiyet ;)
BEŞİKTAŞLI EMRE 2 - 3 MERT961
BEŞİKTAŞLI EMRE 0 - 5 NİGHTMARE
Bu kadar da olmaz kalenin onunde adam bizi faullelerle durduro tam ceza sahasına gircez tak yere dusuruo ayıp yaa !!!! >:( boyle kazanılmıs bi macta rakibimi yine de tebrik ediorm >:( >:(
emre benim oyun tarzımı herkes bilir foullü oynamadıgımıda sana diyorum 1 kere sol kanattan içeri girerken foul yaptım peki sen ben gole giderken orta sahada ayagıma kaydınmı kaymadınmı arkadan ?BEŞİKTAŞLI EMRE 0 - 5 NİGHTMARE
Bu kadar da olmaz kalenin onunde adam bizi faullelerle durduro tam ceza sahasına gircez tak yere dusuruo ayıp yaa !!!! >:( boyle kazanılmıs bi macta rakibimi yine de tebrik ediorm >:( >:(
BEŞİKTAŞLI EMRE 3 - 3 UGURLAN DİOM O GÜN MORALİM YOKTUU ANALMIOSUNN HARBİ MAL KAFALİSİN NE DİYİMM
emre benim oyun tarzımı herkes bilir foullü oynamadıgımıda sana diyorum 1 kere sol kanattan içeri girerken foul yaptım peki sen ben gole giderken orta sahada ayagıma kaydınmı kaymadınmı arkadan ?BEŞİKTAŞLI EMRE 0 - 5 NİGHTMARE
sen bana sol kanatta ayagıma kaydıgın icin bende sana orda kaydım :D
BEŞİKTAŞLI EMRE 0 - 5 NİGHTMARE
BEŞİKTAŞLI EMRE 1 - 6 BALLACK