MERT961 5-3 CEMAL
saol gel senle yapalım maçımızı
saol big kardeşim sende inş gsel bi yer alıcaksın turnuvadatbrkler mert hamachideyim müsaitsen oynayalım..!!
mert961 5-2 ugur
eline sağlık kardeşim şanssızdın
saol big kardeşim sende inş gsel bi yer alıcaksın turnuvada
mert961 5-2 ugur
saol big kardeşim sende inş gsel bi yer alıcaksın turnuvadaevt kardeşim yaww kaleci bacak arasından gol yiyiorr elinden kaçırarak sonra 2 topum direk ama tebrikler
mert961 5-2 ugur
saol big kardeşim sende inş gsel bi yer alıcaksın turnuvada
mert961 5-2 ugur
saol hamza yapalım mı maçımızı?
YA HAMZA ENGELLEDINMI BENI GELSENE HADE MSN YEE >:(
bi .ok görmüyolar zaten nese zaten üstümde stres var banlatmıım kendimi :)
yoo :S bi gol uzaktan dieri de kenardan o korner taktiki diil ki sende kenardan gelyon bende bi fark yokbi gol korner diger ikiside kenardan korner yaptırmak içig ledin önune geçmedim bilerek gol attın olay bu
sitede yazilan tüm mesajlari görebilme yeteneğine sahip değilim malesef mert kardeşim .bunuda farketmemişim . kusura bakma .eğer soracaklariniz acil olursa ve site üzerinden hemen cevabı alamadiysaniz bana pm atabilirsiniz
sitede yazilan tüm mesajlari görebilme yeteneğine sahip değilim malesef mert kardeşim .bunuda farketmemişim . kusura bakma .eğer soracaklariniz acil olursa ve site üzerinden hemen cevabı alamadiysaniz bana pm atabilirsiniz
ya ben o mesajı yazarken stresliydim kusura bakma haklısın orda ;)
MERT961 4-3 HAMZA
GSEL Bİ MAÇTI BASİT HATALARLA 3-1 GERİ DÜŞMEME RAĞMEN MAÇI ÇEVİRDİM AMA HAMZA DA ÇOK GÜZEL OYNADIGERÇEKTEN ONU DA TEBRİK EDİYORUM
mert in kornerlere çözüm bulcaksınız yoksa sizi hertürlü yener bilginize
ben buldum rahatım şimdi :)
MERT961 4-3 HAMZATBRKLER MERT ;)
GSEL Bİ MAÇTI BASİT HATALARLA 3-1 GERİ DÜŞMEME RAĞMEN MAÇI ÇEVİRDİM AMA HAMZA DA ÇOK GÜZEL OYNADIGERÇEKTEN ONU DA TEBRİK EDİYORUM
MERT961 4-3 HAMZA
ellerine sağlik kardeşim . ah şu kornerler olmasa .. :)
3 tane korner golü yedim malesef . 1 golü de top kornere çıkmasin diye yaptiğin basit defans hatasi yüzünden yedim . kornerleri penalti gibi kullaniysn . Helal olsn .
onun dişinda bende gayet iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum fakat hiç puan alamadim malesef . neyse sağlik olsn diyelim . kalan maçlarinda başarilar diliyorum
mert961 7-5 devil5-0 DAN GELDİM AMA MAÇI ÇEVİREMEDİM TBRKLER MERT..!
biri bu merti durdursun :D bi ben yendım ya tüü size
olmaz devlet sırrı :)biri bu merti durdursun :D bi ben yendım ya tüü size
aga mertin korner taktiğini karşılamayi söyleseydin bizde yenerdik ;D
olmaz devlet sırrı :)biri bu merti durdursun :D bi ben yendım ya tüü size
aga mertin korner taktiğini karşılamayi söyleseydin bizde yenerdik ;D
biri bu merti durdursun :D bi ben yendım ya tüü size
beni bi öpücükle kandıramassın :D
MERT961 3-2 BJKLİ EMRE
MERT961 3-2 BJKLİ EMRE