Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Abdullah - 30 Haziran 2007, 22:35:42

Başlık: YENİ ÜST DÜZEY YETKİLİNİZ CRİME
Gönderen: Abdullah - 30 Haziran 2007, 22:35:42
evet beyler üst düzey yetkili oldum bende . görüşlerinizi bekliorm
Gönderen: ManSpider111 - 30 Haziran 2007, 22:43:06
eferin ii pok yedin  :D şaka tabide ne diyelim yani hayırlı olsun ;)
Gönderen: HaLiLL - 30 Haziran 2007, 22:46:18
GÜZEL ;D
Gönderen: LeGeND-MæN - 30 Haziran 2007, 23:02:02
hayırlı olsun kardeşim artık eskisi kadar flood yapmassın artık :D
Gönderen: El_NiNo - 30 Haziran 2007, 23:17:44
hayırlı olsun
Gönderen: Abdullah - 30 Haziran 2007, 23:44:07
Saolun beyler
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Temmuz 2007, 00:23:34
allah yardımcımız olsun  :D
hayırlı olsun bakalım abdullah ;)
Gönderen: Abdullah - 01 Temmuz 2007, 10:03:47
allah yardımcımız olsun  :D
hayırlı olsun bakalım abdullah ;)

:D saol big
Gönderen: YuRY - 01 Temmuz 2007, 10:58:09
"ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ" turnuva bekliyoruz ama ffc açabilirsin ama normal bir turnuva olursa böyle world cup vs. bana sor veya hamza ya öyle yönet ok ;)
Gönderen: Abdullah - 01 Temmuz 2007, 11:29:20
"ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ" turnuva bekliyoruz ama ffc açabilirsin ama normal bir turnuva olursa böyle world cup vs. bana sor veya hamza ya öyle yönet ok ;)

tamam korsancıgım canım kardesim  :-* :-* :-*  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Gönderen: YuRY - 01 Temmuz 2007, 11:29:51

lütfen ciddi ol cığım fln olmasın  ;)
Gönderen: Abdullah - 01 Temmuz 2007, 11:31:36

lütfen ciddi ol cığım fln olmasın  ;)

niye canım demek ciddiyetsizlik mi  ???
Gönderen: YuRY - 01 Temmuz 2007, 11:36:16
ben sevmem  ;)
Gönderen: Abdullah - 01 Temmuz 2007, 11:37:01
ben sevmem  ;)

ben ciddiyetten bahsediyorum.senin sevip sevmemen kendi yorumun  :)
Gönderen: sir_safak - 01 Temmuz 2007, 14:42:27
hayırlı olsun apo ıns artık ulasabılecegın en ust  yetkıye ulastın gereksız mesajlarını yazma aga oke
Gönderen: Hamza - 01 Temmuz 2007, 16:44:52
hayırlı olsun abdulah
Gönderen: Abdullah - 02 Temmuz 2007, 15:05:25
hayırlı olsun abdulah

saol hamza
Gönderen: El_NiNo - 02 Temmuz 2007, 18:41:49
bence görevini tam yaparsın inş :D  ;D
Gönderen: N0RM - 04 Temmuz 2007, 17:38:12
hayırlı olsun ;)
Gönderen: DeViL - 04 Temmuz 2007, 17:46:28
hayırlı olsun apo ;)
Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 19:03:30
kesinlikle bu rütbe apoyu çok şımarttı..!!! hamzayla konuşcam apoyla ilgili !!!!!!!!
Gönderen: Abdullah - 04 Temmuz 2007, 19:25:46
kesinlikle bu rütbe apoyu çok şımarttı..!!! hamzayla konuşcam apoyla ilgili !!!!!!!!

tamam canım  :-* .Nadir bana kufur yazıyor ne yapayım saol mu yazayım tabiki editleecm
Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 19:49:01

tamam canım  :-* .Nadir bana kufur yazıyor ne yapayım saol mu yazayım tabiki editleecm
senin görevi sitede ahlaka aykırı biçimde konusulursa editlemek ve geri dönüşüme göndermek sen hem editliyosun hemde küfüt etmemiş etmiş hangi mesajı olursa olsun hakarette bulunuyorsun !!!! ve ben bu konuda yorumlarımda hiç bir küfür vb. bişey kullanmdıgım halde sen o  topicin adını küfürlü biçimde deistirerek sabite tasıyosun ve benim mesajımı geri dönüşüme yolluyorsun >:(
Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 19:51:28
sana küfür etmisse  hamza,korsan,fenerkral,appiah veya yılmazb geldiginde bu durumu açıklarsın o kadar biraz hamzadan örnek alın ya >:(
Gönderen: Abdullah - 04 Temmuz 2007, 19:55:59
sana küfür etmisse  hamza,korsan,fenerkral,appiah veya yılmazb geldiginde bu durumu açıklarsın o kadar biraz hamzadan örnek alın ya >:(

tamam bir deha ki seferi sitedeki lameri kovmak yerine mal mal beklerim
Gönderen: Abdullah - 04 Temmuz 2007, 19:57:35

senin görevi sitede ahlaka aykırı biçimde konusulursa editlemek ve geri dönüşüme göndermek sen hem editliyosun hemde küfüt etmemiş etmiş hangi mesajı olursa olsun hakarette bulunuyorsun !!!! ve ben bu konuda yorumlarımda hiç bir küfür vb. bişey kullanmdıgım halde sen o  topicin adını küfürlü biçimde deistirerek sabite tasıyosun ve benim mesajımı geri dönüşüme yolluyorsun >:(
benim mesajları geri donusume yollama yetkim yoktır duyurulur.Ben ancak topicleri geri dınusume yollarım.Senin mesajını geri donusume yolllayan bizzat hamzadır
Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 20:02:10

benim mesajları geri donusume yollama yetkim yoktır duyurulur.Ben ancak topicleri geri dınusume yollarım.Senin mesajını geri donusume yolllayan bizzat hamzadır
ben mesajlarım geri dönüşümdeyken o topic hala orda duruyordu hemde sabitte >:( söyle bakayım hamza  o topici toptan geri dönüşüme tasırdı ama nedense ben çok agır bişe yazdımya ilk benimkini göndermiş >:( hamzada yapmıssa ne diyeyim artık söyleyecek söz kalmıyo........!!!!!!!!!!!!
Gönderen: Abdullah - 04 Temmuz 2007, 20:09:40
NEYSE KARDES NADİR YÜZÜNDEN BİZİMDE ARAMIZ BOZULMASİN . AYNİ SİTEDEYİZ SONUÇTA . KAPATALİM GİTSİN BU KONUYU . NADİRE CEZASİNİ ALLAH VERECEK .

Gönderen: ManSpider111 - 04 Temmuz 2007, 20:28:27
NEYSE KARDES NADİR YÜZÜNDEN BİZİMDE ARAMIZ BOZULMASİN . AYNİ SİTEDEYİZ SONUÇTA . KAPATALİM GİTSİN BU KONUYU . NADİRE CEZASİNİ ALLAH VERECEK .

yok zaten sinirliyim ve moralim yok adamın iice üstüne gidiosunuz sinir ediyonuz :'(
Gönderen: C3MALAKKo - 04 Temmuz 2007, 20:58:21
LOCKED...! ( KİLİDİ AÇMAYIN..! )