Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Burqi - 01 Temmuz 2007, 15:22:45
-
beyler counter strike yada youtube den video izlemek kotaya nasil yansir bide fifa2007 oynamak nasıl yansır kotaya
-
fifa 07 fazla yansımaz ama diğer ikisi dağıtır ortalığı
-
fifa 07 fazla yansımaz ama diğer ikisi dağıtır ortalığı
herkezde bi değişik dio bazıları fifa ve cs yansımaz dior video yansıtır dior kıme inancam ben bunun tam olarak turktelekomda bi acıklaması varmı acaba
-
cs de yansıtmaya bilir
-
beyler counter strike yada youtube den video izlemek kotaya nasil yansir bide fifa2007 oynamak nasıl yansır kotaya
fifa 07 oynayinca hiç yansimiyor nerdeyse . counteri bilmiyorum ama youtebe bayaği yiyor kotadan
-
fifa 07 oynayinca hiç yansimiyor nerdeyse . counteri bilmiyorum ama youtebe bayaği yiyor kotadan
ya aga ya baksana bi ultra lig b genel kurallara :(
-
saolun beyler elinizde dert kalmaz inş
-
ya aga ya baksana bi ultra lig b genel kurallara :(
tmm plaka
-
hamachiden fifa oynayınca az da olsa kota yiyor ama youtube dan falan video izlersen çok fazla yer ;)
-
Fifa07 onlinede hamachi ile birlikte oynarsan bir maç 10MB oluyo hamachisiz oynarsan belki 8MB olabilir
hesapladım çünkü ;D
video izlerken internetten ise çok izlersen fazla gidio :-\
eğer kotanı aşmamak istiyosan internetten google den
TRKY-NetMetre
indirebilirsin kanka
orda hesaplıo kaç yaptığını
tabi ay başında açıcan
yanı ödendiya int. parası 1 gün sonra aç kur başlat ;)
-
aga youtube de izledigin bütün videoları indiriyomuşsun gibi geçiyo kotaya ;)
-
aga youtube de izledigin bütün videoları indiriyomuşsun gibi geçiyo kotaya ;)
nasil yanı ben sımdı youtube den video indirdim dielim her izledigimde o videoyu kotamı yiyecek kendi pcden mesela