Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 01 Temmuz 2007, 19:48:17
-
Fransız ateşi
Beşiktaş'ı yakından takip ediyordum. Türkiye'de şampiyonluğa oynayan bir ekip olması, kararımda etkili oldu Takım arkadaşlarımın çoğunu tanıyorum. Beşiktaş taraftarı, Avrupa'da bile takdir ediliyor. Onların sevgisini görmek istiyorum.
STADA HAYRAN OLDU
BEŞİKTAŞ'IN yeni transferi Edouard Cisse, dün resmen Beşiktaşlı oldu. Sabah erken saatlerde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Fransız oyuncu, MR çekimiyle başlayan kontrollerde çeşitli servislerde muayene olduktan sonra girdiği efor testinden de başarıyla çıktı. Edouard Cisse, bunun ardından menajeri ve eşi
Sandra ile birlikte İnönü Stadı'nı gezdi. Cisse, stada hayran kaldığını ifade etti.
GURUR DUYUYORUM
ARDINDAN Nevzat Demir Tesisleri'ne geçen Cisse; Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Celal Kolot'un da katıldığı törenle kendisini 2+1 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı attı. Beşiktaş'ın kendisini uzun zamandır istediğini ifade eden Fransız oyuncu Cisse, "Bana ilk günden bu yana çok yakın davrandılar, bu da beni çok etkiledi. Bu büyük ekibin bir parçası olmak gerçekten gurur verici" yorumunu yaptı.
HEDEFLERİM BÜYÜK
CİSSE sözlerine şöyle devam etti: "Kariyerimi tanınmış, hedefi olan büyük bir kulüpte devam ettirmek için Beşiktaş'ı seçtim. Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri. Benimle ilgilendikten sonra kimseyle konuşmadım, buna Jean Tigana da dahil. Beşiktaş taraftarının, Avrupa'da da çok takdir edildiğini biliyorum. Şimdi İnönü Stadı'na çıkarak, bu sevgiyi görmek istiyorum."