HERKESE BASARILAR DİLERİM
BİRİNCİ TUR MAÇINDA CEYHUNS 6-4 TAHSİN MAÇ SONA ERDİ CEYHUNS 2.TURA YUKSELDİtbrkler ceyhuns üst turda başarılar
BİRİNCİ TUR MAÇINDA CEYHUNS 6-4 TAHSİN MAÇ SONA ERDİ CEYHUNS 2.TURA YUKSELDİ
adam yoxa ben 1. yedeyim beni alın
HERKESE BASARILAR DİLERİM
dün gece eşleşmeleri belirleyemedim malesef . ilgilendiğin için teşekkür ederim abdulah
BEYLER HADİ MAÇLARA SON 3 GUNUNUZ KALDI
ya beyler questumut arkadaşım hiç msn açmıyo verdiğim hamachi ağınıda eklememiş onunla hiç irtibat kuramıyoruz ne yapabilirim yardım edebilirmisiniz??aga yedek kayıtla yap maçını en iyisi ;)
by_seremony arkadaşımlamı maç yapıyım devil kardeş?
EMRE1 - 4 KLAVUZ
tbr klavuz ;)EMRE1 - 4 KLAVUZ
Beyler sorununuzu şimdi gordum !!!
hakan kardesim sitemizin kuralarında ilk kayıt yapan ev sahibidir diye bir kural yok.onu siz kendi aranızda anlasarak çözebilirsiniz.Ayrca seremony kardesim ile de aranızda buyuk bir kufur kavgası da yok
seremony kardesim arkadas biraz alından kufur etmedin ama konusmarında biraz daha yumusak tavırlı olursan ikiniz arasındaki sorunun kalmayacagına inanıyorum
Lütfen maçınızı olanları unutup yeniden oynayın.Maçlar bugun saat 12.00 da bitiyor.saygılar...
Beyler sorununuzu şimdi gordum !!!Helal olsun apo güzel konuşmuşsun ;)
hakan kardesim sitemizin kuralarında ilk kayıt yapan ev sahibidir diye bir kural yok.onu siz kendi aranızda anlasarak çözebilirsiniz.Ayrca seremony kardesim ile de aranızda buyuk bir kufur kavgası da yok
seremony kardesim arkadas biraz alından kufur etmedin ama konusmarında biraz daha yumusak tavırlı olursan ikiniz arasındaki sorunun kalmayacagına inanıyorum
Lütfen maçınızı olanları unutup yeniden oynayın.Maçlar bugun saat 12.00 da bitiyor.saygılar...
EMRE1 - 4 KLAVUZ
EMRE1 - 4 KLAVUZ
tebrikler klavuz
tbr klavuz ;)EMRE1 - 4 KLAVUZ
tebrikler klavuz
AMETT 4-2 FMANAGER
AMETT 4-2 FMANAGER
tbrkler amet
AMETT 4-2 FMANAGER
AMETT 4-2 FMANAGERtebrikler amet
seremony 3-0 hakadinyotamam kardeşim ;)
hkmn arkadaş sen söle hkmn yen beni sıkdı bu turnuva dedi